Arkadaşlar sizce haklı mıyım?

Arkadaşlar üniversiteden mezun olalı 5 ay oldu, dereceyle bitirdim. Bulunduğum şehir maalesef küçük ve sınava gireceğim, başka gireceğim sınavlarda var. Boş kalmamak için bir dokuma fabrikasına girdim işe girdiğimden beri adam akıllı kimse işi öğretmedi ve üstüne ilk hafta başka makineye verilip orada yapamıyorum diye başka makinelere verdiler.( ilk makinelerde genelde eski eleman çalışıyor) 2 hafta benle beraber giren kızla çalıştık bir parkurda yine bilen bir kişinin yanına verilmedim. O kız da zaten dayanamayıp geçen işi bıraktı. İş yok diye konfeksiyon bölümünde çalıştım 3 gün yani anlayacağınız oradan oraya sürünmekte geçti makineye tek geçtiğim zaman zorlandım ilk 4 gün falan işler çok sıkıntılı, bugün işimi güzelce idare edip çalıştım. Sorun şu şef gece gelip 1 hafta idare ederim 2 hafta idare ederim kimsenin işinden olmasını istemem dedi ben zaten anladım çıkaracağını. Makine de maalesef duramadım tam ve vardiyalı işte yol sıkıntım var, konfeksiyon bölümüne geçmek istediğimi söyleyeceğim çünkü paraya ihtiyacım ver ve bunlara güvenmiyorum ne kadar işimi iyi yapsam da girdiğimden beri 4-5 laf yemişimdir. Sizce doğru olan nedir?

Arkadaşlar sizce haklı mıyım?