Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Yara alması değil de aldığı yaraları iyileştirip iyileştiremediği önemli. Yaşadıklarından alması gereken dersi almış mı? Kendini toplayabilmiş mi? Bunlar önemli. Bunları aştıysa çok olgun bir kişiliği vardır kıymetini bilene harika bir eş olur. Eğer hala aşamamış biriyse de dikkatli olunması lazım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılUzak dururum, birinin geçmiş ilişkileri için kendimi de üzemem. Mutsuz biriyle ilişkiye başlayamam çünkü onun yaralarını sararken bende yıpranırım ve kimse buna değmez.
43 Yorumla- 1 yıl
Enkaz yeni bittiyse altında boğulmak istemeyiz😎✨🫶🏻
- 1 yıl
Nokta 😎
- 1 yıl
Oyleymis haklisim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmişinde çok erkek olan kadın travmaları olan, erkeğe bağlanma konusunda duygularını kaybetmiş bir kadın olduğu için ciddi ilişki düşünmek doğru olmaz. Ama erkek için bu durum geçerli değil. Çok ilişkisi olan erkek, tecrübeli erkek olduğu için ilişkiye yön verebilir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYok ben genelde ilişkilerimde böyle kişilerin yaralarını sarıyorum. Benden önce nasıl insanlara denk gelmişlerse beni de aynı derece iyi niyetli görüp ''bu kadar iyi niyetli olamaz'' diye güven sorunları yaşıyorlar bir dönem.
23 Yorumla- 1 yıl
Başlarda onu hissetmeleri normal. Bunu kötüye kullanmıyorsa o kişi güzel.
- 1 yıl
Benim en önem verdiğim şey güven duygusu. Ama benim dışımdaki insanların yaşattıkları güvensizlik duygusunun acısı benden çıkıyor :) Hoşlanmıyorum ama onu da anlıyorum tabii sorun etmiyorum o yüzden. Zamanla tanıdıkça kendiliğinden yok oluyor bu duygular.
- 1 yıl
☺️☺️👍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılUzak dururum kimsenin yarasıyla beresiyle uğraşamam, o tür kişiler iyileşince taburcu olup gider çünkü...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Bu biraz riskli gibi beni yaralandı olarak kullanabilir
117 Yorumla- 1 yıl
Evet ve eğer bir ilişkisi yeni bittiyse tam da yara bandı olarak kullanır.
- 1 yıl
Sende mi? Diye başlayan manipüle cümleleriyle.
- 1 yıl
Profilde yakıyor.😄😄Ayça'nın gerçek adı benimle aynı ve Amerikada yaşıyormuş dönemin emo kızlarından😄😄😅
- 1 yıl
Ayça 22 son hali yaz çıkıyor😅😅
- 1 yıl
Bencede o da teyze oldu artık😅
- 1 yıl
Ben bile şu emoları hatırlayacak yaştaysam bende yaşlanıyorum zalim hayat😂😂
- 1 yıl
Bunlar varken ben 8 9 yaşlarındayım.2007-2008 kasıp. kavuruyorlardı o saçlarla etrafı😅😅
Dj akman şarkıları eşliğinde😝😂 - 1 yıl
😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmamam için bir sebep yok sonuçta herkes bazı insanlardan bazı yaralar darbeler alıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aynı durumda bende olabilirim. Seviyorsam sonuna kadar...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSararım o yaraları, uzak durmam
25 Yorumla- 1 yıl
İlişkisi bitip yara kapatma derdinde değilse evet durulmaz👍🏻✨
- 1 yıl
Geçmiş ilişkiler yazınca, o ilişkiler geçmiş olması lazım. Geriye kalan yaralar olabilir, onlara da seve seve merhem olurum.
- 1 yıl
Gerçek anlamda geçmişte bıraktıysa ne şüphe sarılır. Ben yazdım ama karşımıza çıkanlar yazdığım gibi geçmişte bırakır mı yaşanmışlıkları bilinmez😌
- 1 yıl
İyi düşünelim, iyi olsun 🙆♀️
- 1 yıl
🙏🏻🙏🏻🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır tabi ki de.. ben geçmişe bakmam hiç bir şekilde bir kadını sevdiysem onunla sadece geleceğime bakarım o kadar
10 Yorumla Birinin yaralarına hiç merhem olamam acısı yarası çok olan ve sürekli ağlayan bir insandan ben uzak dururum.
18 Yorumla- 1 yıl
Bir ilişkisi yeni bittiyse en sığınak gördüğü de tam bulduğu insan oluyor.
- 1 yıl
Bu arada hoş geldin yine:)
Çok doğru dedin hepsini. - 1 yıl
Rica ederim☺️
Hayır benle olan ilişkisine bakarım. Yaralarını be sararım yeterki sevgi olsun.
14 Yorumla- 1 yıl
Ponçik kalpli Liloş 🌸
Yara bandı değilsen olur kabul. Yara bandıysa at git bandı😅😅 - 1 yıl
Anladım seni ben.☺️
Tabiki bu durumlar anlamında dedin evet ama bende diyorumki eğer dediğin durumlardan yeni çıkıp sana gelmişse bant olmamak gerek.👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yara bandi olarak görecekse olmaz o iş
Ama ikimizin de birbirimize ihtiyacımız vardır, birbirimize iyi geliyoruzdur, geçmişimizden arınmışızdır işte o aradığımızı bulduğumuz andır böylesinden sonra kapanmış yaraların kabuklarını alırım ben
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılEğer yeni bitmis bir ilişkiden çıkmışsa kesinlikle uzak dururum o tür kişiler daha çok depresif modda olup ne istediklerini bilmezler sağlıklı karar veremezler kendi mutlu olmadığı için hem kendini yıpratır hem seni oyuzden ben almıyım kimsenin yara bandı olmak istemem ama üzerinden belli bir yıl geçmiş ise tabiki geçmişiyle kabul eder onu sarıp sarmalarım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet uzak dururdum.
Geçmişinde yara almış, aldatılmış ya da terk edilmiş bir erkek bende yaralarını kapatmaya çalışır. Asla kabul etmem..
12 Yorumla- 1 yıl
İlişkisi yeni bitmişse kesin kesin zaten öyle🎯
- 1 yıl
Kesinlikle.
Kesinlikle olmam diyemem ama olmamaya özen gösteririm diyebilirim, yara bandı olarak kullanma ihtimali var sonuçta, "yanındakiyle yaşlanırsın aklındakiyle ölürsün" durumuna düşmek istemem 🤪
13 Yorumla- 1 yıl
Yara bandı çook yüksek ihtimal oluyor😄
Hhhuu yine bir imza söz yine güzel sözlerinden🖊️🌸 - 1 yıl
🌼🌼
1 yılHayır durmam sevgiyi gerçekten hak eden kişiler onlar karşılıklı sevginin ne demek olduğunu bilen onlar evet belki riski olabilir ama ben şahsen karşı durmam
11 Yorumla- 1 yıl
Yara bandı olarak sana gelmiyorsa durulmaz. Ama yara bandıysan başlamamak en güzeli.
Gizli Üye(30-35)1 yılHayir yaralarini birlikte iyislestirirdik. Egerki ask varsa. Ilk gunden ergen gibi eski iliskilerinin yaralarindan bahs eden birini engellerim tabiki ilerisi olma hic. Ama ben insanlara guvenimi kaybetdim zamanla tanisalim diyen birini beklerim yillarca eger asiksam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıleger bunlari surekli kendi onune cikariyorsa yapamam ama atlatmak istiyorsa o yaralari ben sararim
11 Yorumla- 1 yıl
😇👍🏻🩷
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılYani mesafeni koruyup flört etmediğin sürece ona bir şans ve zaman tanımış olurdun , bu şekilde gerçek niyetini anlamak için yeteri kadar vaktin olurdu.
Yazmaya gelince yaziyorumda uygulama yok bende , kendi söylediğimi kendim yapmıyorum shshshs20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSadece yarasını sarmak için benimle olmak istiyorsa uzak dururum. Bunu anlarım. Ama geçmişte yara almış olabilir bu normal bir şey. Sadece onu aştığını kabul edip benimle birlikte yola devam etmesi gerekiyor. Geçmişi unutamadıysa çekilmez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılYara sarmak yıpratır, ben de o kuvvet yok. Ancak kendime yetebilirim 😅
11 Yorumla- 1 yıl
☺️☺️🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
1 yılBence bir insanın yaraları yoksa ya aşırı bencil kimseyi umursamayan bir tiptir ya da annesi onu cam fanusta büyütmüştür... benim de yaralarım var birlikte yaralarımızı sarmayı isterdim tabi o da yaralarindan kurtulmak isterse
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ben yara falan sarmam öncelikle, doktor değilim hemşire değilim. Hepimizin geçmişte yara aldığı ilişkiler olabilir. Geçip gitmişse sıkıntı yok ama kırmızı bayrak görüyorsam uzak dururum tabi. Kadın mı yok piyasada..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAldığı yaralardan sağlam çıkmışsa benim için sorun yok
11 Yorumla- 1 yıl
Tüm mesele burada aslında kendini gösteriyor🎯
1 yılİnsanların yaralarına ilaç olmayın çünkü insanlar iyileşince ilaç kullanmazlar
12 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru bir cümle🤍
- 1 yıl
💘💘
Güvensizliği ve duygu değişimi çok olur çekemem bunu sanırım
11 Yorumla- 1 yıl
Yüksek ihtimal.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılGenel olarak Türk kızlarından uzak duruyorum. İlişkileri beni ilgilendirmiyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Tercihler.
1 yılEğer üzerinden belli süre geçmediyse yarası kapanmadıysa evet
15 Yorumla- 1 yıl
Süre geçmemişse kesin boşluk doldurma derdindedir. Senin nick yemezler zaten hakkınï verirsin bunları yemeyerek😅
- 1 yıl
Ahahahshssh doğru ama bir anlık muzurluk sonucu alınmış bir nick elimde olsa değiştiricem 😅😅😅
- 1 yıl
Olsun güzel güzel 😂😂😂
- 1 yıl
😅😅🥰🥰
- 1 yıl
🥰🥰😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAkıl sağlığım için yaparım çünkü ötekine benzetip ruhen bedenen yıpratır kimsenin yara bandı olamam☺
13 Yorumla- 1 yıl
Zamana yazık çok güzel yazmışsın🩷
- 1 yıl
Teşekkürler 💞
- 1 yıl
🩷
1 yılDururum aladatılan bile aldatıyor. Herkes kendi yarasını kendi sarsın...
111 Yorumla- 1 yıl
Zaman gelecek öyle olacak elbet güzel Kontes🌸
- 1 yıl
hep yüzümü güldürüyorsun 😘🌸
- 1 yıl
Senin kalbinin güzelliği o hep tatlı tatlı konuşuyorsun 😘
- 1 yıl
Sevdiklerim ve huzur kaçırmayan arkadaş ve çevreme hep öyleyim. Sende sevdiğim arkadaşlarımdansın burada🥰🌼💜
- 1 yıl
Senin huzurunu nasıl kaçırayım ki hep tatlı dille konuşup mutlu ediyorsun 😘 seni görünce mutlu oluyorum 💜
- 1 yıl
Canım canım🤍
Kalbinin güzelliği zaten yüzüne vurmuş.🌸🌸Sen gibilerinden zarar gelmez hep olsun sitede sen ve sen gibi düşünenler🩷🩷 - 1 yıl
Senin gibi davrananlara gelmez bende senin gibi canımı sıkmayanın canını sıkmıyorum aynı düşüncedeyiz :) sürekli iltifat ediyorum ama gerçekten hem huyun hemde yüzün çook güzel 🥰
- 1 yıl
Kesinlikle güzelim.☺️Ahahah ay bende hep iltifat ediyorum ama gerçekten içimden geldiğinden diyorum.😄😄
Olsun güzel sözler iyi hissettirir ve zaman zaman hepimizin duymaya ihtiyacı var.🌸 - 1 yıl
Valla hergün şımarıyorum sayende😂🌝 benimde içimden geliyor özellikle gözlerin çook hoş 🌸
- 1 yıl
Ahahah ne güzel şımartıyorsam😅😅🌸🌸
Güzel gözlerinin yansımasından🥰 - 1 yıl
💜💜
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılKimin gönlünde ne yaralar bilemeyiz fakat acılarını gönlüyle yaşayan biriyle olur derim. çünkü acıların olgunlaştırdığı insanlar sevmenin ve sevilmenin kıymetini iyi bilirler.
20 Yorumla Kimse kimsenin yarabandı olamıyor. Böyle bir ilişkide kişide ruhen kalben tamamen iyileşme yoksa, karşıdaki insanı da, duygusal olarak fazla manipüle eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiye başlarken nereden nasıl yata almış diye bakmıyorsun yaralarını sonradan görüyorsun belki merhem olursun belki yarabandi ne kafar değer verdiğinde alakalı
10 Yorumla Yara almış olması değil de yaralarını kendisi saramamış olması sıkıntı.
Böyle birinin yara bandı olmayı istemem. Yara iyileşince yara bandı atılır çünkü..
10 Yorumla
1 yılYara sarmak gibi bir görevim yok. O da o zaman adım atmayacak. Öyle bir dünya yok ben de. Sağlıklıysa sorun yok, yaralıysa bir de benden darbe yemesin.
10 Yorumla
1 yılKimsenin yaralarını sarmakla ilgilenmiyorum. Ancak benimle daha hoş bir deneyim yaşayacağını umuyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılDenemeye değer önemli olan sadece iyi günde sevmek değil kötü günde de yanında olmak iman nikahında ne diyoruz iyi günde kötü günde hastalıkta
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYara sarmam, yara bandı değilim. Köyün gözleri gördüğünde ilk değneğini kırar. Ama sırf yara aldı diye de kimseden uzak durmam. Sevginin önüne geçmem.
10 Yorumla
1 yılKafada bitirdiyse olurum ama hâlâ geçmişteki kişilere özlem ve aşk duyuyorsa yarabandı olmam çünkü yara iyleşince ilk yarabandı sökülüp atılır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMeslegim geregi cok bu tarz durumlar icin danisanlarim var. Genelde kadinlar yaralarini sardiriyor ve ilk duzlukte erkekten uzaklasiyor. Aslinda kadin bunun, boyle olacaginin cok sinyallerini veriyor ama erkekler anlamiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Uzak durmak değil de incitmemek için daha bir kontrollü ilerlerdim, hislerimden emin olamayip bir enkazda ben bırakmak istemem.
10 Yorumla
1 yılKimsenin ruh hastalıklarını tedavi edemem. Joker'in travmatik psikoloğu Harley olmaya hiç niyetim yok 😅✌️
10 YorumlaKendimden örnek vereyim, bu konularda yaraları olan birisi kolay kolay iyileşemez, boşuna zaman kaybı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Karşılıklı empati yeteneği var ise birbirlerini anlayabilirler
#Hükümdar20 Yorumla
1 yılUzak dururum çünkü başkalarının açtığı yarayı ben saramam başkalarının yaptığı cezaları ben çekemem
20 Yorumla
1 yılEskiden biraz boyleydim ama artık hayır kimse buna degmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen tipsizim benim ne istediğimin bir önemi yok. Hiçbir kız beni istemez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılYara bandı olmak istemem ama uzak durmam gerekiyor da demem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Tabi ki uzak dururum. Kimsenin duygusal yıkıntısinı toparlayamam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEskiden yooo derdim ama artik aman aman sakin denemeyin
10 Yorumla
1 yılEvet çünkü
Seni çok yaralar, yarabandi olarak görür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYara almış olabilir normal de bana yansıtmamalı bende yansıtmamaya çalışırım olay bu.
10 Yorumla
1 yılçok yara almış birisi başka birisine güvenmez ki vurur genellemenin dibine :D
10 Yorumla
1 yılhayır geçmiş ilişkileri beni pek ilgilendirmez yardımcı olurdum aksine
10 Yorumla
1 yılGeçmiş geçmemişse uzak durmakta fayda var geçmişin geçmiş olması gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hasta olduğunu kabul eden herkes tedavi görebilir
10 Yorumla
1 yılGel yaralarını ben sarayım şarkısıyla sevmeye, sevgiye, sevdaya bakış açımız güncelleme yedi ")
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olurum veya olmam diyemem, ama sevdikten sonra bana düşer galiba o yaraları sarmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. acısını benden çıkarmıyorsa korkularını yansıtmıyorsa sorun etmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaralı kalp ne kadar sağlıklı bağ kurabilit
herke ilk aşkıyla son aşkı bir kişi olsun
10 Yorumla
1 yılKesinlikle uzak durulmalı. Kimsenin ne psikologu ne de yara bandıyız.
11 Yorumla- 1 yıl
Benim mesleğimi yazma gerçeğin peki😄
Gizli Üye(30-35)1 yılUzak durmam ama anlayışla karşılarım. Çünkü ben de çok yara aldım, bana da umut verdiler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılSiz ilişkiye başlamadan önce oturup 3 gün eski manita muhabbetlerini mi konuşuyorsunuz?
01 Yorumla- 1 yıl
Geçmişi bilinmesi gerek. Mesele onu dallandırıp budaklandırmamak.
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat