- 1 ay
Aşkı anlatmak için en güzel mevsim sonbahar olurdu. Çünkü sonbahar, hem hüzünlü hem de romantik bir havaya sahiptir; tıpkı aşkın bazen tatlı bazen de zorlayıcı yanları gibi. Rüzgarın yaprakları savurması, bir anda sıcak güneşin yerini serin bir akşama bırakması gibi aşk da bazen sakin, bazen de sürprizlerle dolu olur. Sonbaharın renkleri gibi duygular da daha derinleşir. İşte böyle bir mevsim, duyguların en güzel şekilde dile gelmesini sağlar.
11 Yorumla- 1 ay
Eic için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Kışı seçerdim.
13 Yorumla- 1 ay
Neden demişsiniz. Şöyle düşünün işten çıkmışsın dışarda otobüs durağında bekliyorsun, akşam vakti çökmüş ve hava artık buz gibi. Ne yağmur var ne kar var sadece kupkuru bir ayaz ama beklerken ellerin, ayakların o kadar üşümüş ki artık eve gitmek için otobüsün gelmesini beklerken iyice sabırsızlanmaya, huysuzlanmaya başlamışsın. Sonra bir an da o soğuğu ensende duyunca içinin ürperdiğini hissediyorsun o soğukta gözlerini bir saniyeliğine kapatıp açınca otobüs karşında beliriyor. Sıcacık otobüse koştura koştura biniyorsun ve bütün kemiklerin bir an da o sıcaklığa şükreder hâle geliyor. İşte o otobüsün sıcaklığı aşkın verdiği tat gibi. O aşkla her yere gidersin. O otobüs seni nereye götürürse sesini hiç çıkarmadan huzur içinde sıcacık bir duyguyla yol alırsın.
- 1 ay
Çok samimi bir anlatım..🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- 1 ay
Sonbahar mevsimi
İçinde sıcaklık olacak, soğukluk olacak öyle bir mevsim işte
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kışı seçerdim. Çünkü soğuğu yakabiliyor da, üşütebiliyor da...
10 Yorumla- 1 ay
Ahh şu mevsimler Her biri ruhumun bir parçası hayallerimin fotoğrafı gibi aşk ve sevgi benim için vazgeçilmez duygulardır bunu her mevsimde gösterebilirim ama ben sonbaharı ve ılık rüzgarları seviyorum o ilk yağmurların toprağa düştüğünde bıraktığı kokuyu sanat eseri gibi ağaçların yapraklarını döktüğü o duygusallık hayatın uykuya yatmadan önceki mutluluğu gibi sanki kalabalık bir ailenin bir akşam yemeğinde buluşması gibi herkesin telaşlı bir şekilde anlatacaklarını dinlemek, pencereden uçuşan yaprakları izlemek gibi her bir parça hayatıma ve sevdiğim insnalara anlam katıyor aşk güzeldir sevmekte öyle henüz vaktiniz varken sevin birbirinizi diyorum insanlara.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlkbaharın neşesi, tazeliği, heyecanı gibi..
Yazın sıcak ateşi, geceleri ferahlatan serinliği gibi..
Sonbaharın hüznü, gözyaşları gibi..
Aşkın en acı tarafı da geride bıraktığı soğukluk, yalnızlık kara kış gibi..
Ben bir mevsim seçemedim şahsen..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. sonbahar, cunku en sevdigim mevsim sonbahardir, romantize etmeye ve romantizme uygun. yazin el ele tutusmak bile iskencedir cunku cok sicak olur, kisin elini cebinden cikarirsan usursun ama sonbahar oyle mi? tut sevgilinin elinden, uzerinde ince bi ceket, yerdeki yapraklari ayaginla sürüye sürüye yuru. hava mis gibi, yerler sari, turuncu, kirmizi yapraklarla dolu. lutfen hemen eylul ayina geri donebilir miyiz
10 Yorumla- 1 ay
Yazı seçerdim.. Sıcacık kucağı, sarmalaması, elleri, kalbi... Çünkü bir yaz günü rastladım ona ☺️
11 Yorumla- 1 ay
Ne güzel..
- 1 ay
Güzü seçerdim. Yapraklarımı döken mevsim. Bir bahar gibi çiçek açtırandan ziyade yaz mevsiminin verdiği olgunlaşmışlığın bağ bozumu ile sonuçlanan demleri gibi.
20 Yorumla - 1 ay
Aşka inanmadığım için bir şey anlatmama da gerek yok. Bir gün birini seversem alır karşıma söylerim işine geliyorsa benim olur gelmiyorsa kendini bilir
10 Yorumla - 1 ay
İlkbahar, etraf yeşilleniyor, güzelleşiyor, kuşlar şarkı söylemeye başlıyor, güneş doğuyor, hava mis gibi oluyor, yaşama sevinci oluyor ilkbaharda ♥️
10 Yorumla - 1 ay
Benim için mevsimin önemi yok karşılıklı sevgi varsa kış mevsimi yaz olur yaz mevsimi sonbahar olur
10 Yorumla - 1 ay
İlkbahar, yeniden başlamak, temizlik, zehirlerden arınmak.. tüm bunlar sadece kendime aşkımı ve sevgimi anlatır ilkbaharda her zaman ❤️✌️
10 Yorumla - m1 ay
Tabii ki ilkbahar. İçimde çiçekler açardı, kuşlar uçuşurdu.
20 Yorumla İlkbahar, çünkü tıpkı o mevsim gibi yeniden başlamak için
10 Yorumla- 1 ay
Yazi sectim. Yanacagimizi biliyorduk yine de sevdik...
10 Yorumla - 1 ay
Hayatın içindeki tüm duyguları aktarmak için dört mevsime ihtiyacım olurdu.
10 Yorumla - 1 ay
Ben seni mevsimsiz sevdim öyle sınırlara takılmadan denilebilir illa mevsim kullanılacaksa...
10 Yorumla - 1 ay
Kış çok severim o yüzden kış olurdu kar da yuvarlanırdık djdhd
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sonbahar ama nedeni çok uzun birine aşık olursam ona anlatırım uzun uzun
10 Yorumla- 1 ay
İlk bahar çünkü çiçekler açıyor ağaçlar yeşeriyor börtü böcek kelebekler uçuşuyor
10 Yorumla - 1 ay
İlkbahar...
Nasıl âşık olduğun zaman içinde kelebeklerin uçuştuğu 🦋, kuş 🐦 ların cıvıldadığı, su 🏞️sesinin bile doğanın en güzel melodisi gibi duyulduğu bir zaman yaşarsınız, bence aşkı en iyi anlatan mevsim de ilk bahardır diyebilirim.10 Yorumla - 1 ay
dört mevsim olur gibi.. biraz dengesizim😅
14 Yorumla- 1 ay
Hepimiz de huy oldu bu dengesizlik 😂
- 1 ay
hepsi aşktan bizde sorun yok😂
- 1 ay
Ben aşık değilim maşuk muyum acaba😅😅😅
- 1 ay
ben de değilim 😄
yine aylardan Kasım...
11 Yorumla- 1 ay
Sanki sende kaldı bir yarım her nefesim her anım..🎈✌🏻
- 1 ay
4 mevsim olurdu. Her duyguyu ve şiddetli şekilde yaşamaktır zaten bana göre aşk.
00 Yorumla sonbahar bence kalıcı ciddi ilişkinin mevsimi yaz bana hep takılmalık ilişkiler için geliyor
10 Yorumla- 1 ay
Sonbahar çünkü bilirim sevmez ve hemen gider
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,2b cevap paylaştı. ilkbahar gibi yeniden doğuş
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
kış... üşütürüm ben onu ama benden başka kimsede de isinamaz.
00 Yorumla - 1 ay
Direk yazi ateşi yani seksi seçerim olmazsa süt
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyle bir mevsim daha yok
10 Yorumla- 1 ay
Yaz gibi enerjik bir aşk
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşkın mevsimi olmaz ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Mevsimin ne olduğu önemli değil
10 Yorumla- 1 ay
Kış tabi ki
10 Yorumla - 1 ay
Olmayan bir mevsim 😃
10 Yorumla - 1 ay
Haziran , yaz basi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. Sonbaharda huzurluyum, huzuru tatsin isterim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Kış.. Kar yağar, aşk yakar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hangi mevsimde tanıştıysak o mevsimi seçerdim galiba.
00 Yorumla- 1 ay
İlkbahar
10 Yorumla - 1 ay
Kış.
10 Yorumla - 1 ay
Baharı
10 Yorumla - 1 ay
Bahar.
10 Yorumla - 1 ay
İlkbahar ve yazı çok severim.
10 Yorumla - 1 ay
İlkbahar