İLİŞKİYLE ALAKALI TAVSİYENİZE İHTİYACIM VAR! Bakar mısınız?

Selam herkese bir sorunum var. Ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni seviyor lakin uzaktayız anlayacağınız uzak mesafe ilişki yaşıyoruz. Ben ona her yazdığımda 2 3 kelime yazıyor ve hemen sohbetten çıkıyor hep ben uğraşıyorum gibime geliyor. Bir problem olunca uzun uzun yazıyorum bana peki ya da tamam diyor bu beni çok sinirlendiriyor. Ondan çok uzaklaşmama sebep oluyor. Geçen gün bi cafede arkadaşlarıyla otururken bi kız grubundan bi kız ona yaklaşmaya çalıştı Instagram vs istedi ve sevgilim " sevgilim var" demek yerine "kullanmıyorum" dedi koluna da toka takmıyor. Gününü anlatmak için ona yazmak istiyorum ama onun bana yaptıklarını hatırlayınca hiç istemiyorum. Anlattığım olay yüzünden kaç saattir konuşmuyoruz. Çok fazla hayaller kurduk beraber ama nedense ben kendimi değersiz hissediyorum. Ona günümün nasıl geçtiğini anlatmayı çok isterdim mesela onla 1defa da olsa uzun uzun yazışmayı çok isterdim ya da sesli konuşmayı. Ama bana yurtta arkadaşlara ayıp olur falan diyor. Arkadaşlar ben çok değersiz hissediyorum... Ne yapmam gerekiyor? Genç bir kardeşiniz olarak Lütfen saygı çerçevesinde yanıtlayın. Şimdiden teşekkür ederim.
İLİŞKİYLE ALAKALI TAVSİYENİZE İHTİYACIM VAR! Bakar mısınız?