Sevgilimin ayaklarına kapandım beni terk etti?

onunla sevgili olduğumuzun onuncu günü falan bir doğum gününe gittim organizasyonu bize aitti annem üstüste eve çağırdı bırakacak kimse de yoktu organizasyon sahibi bu arkadaş seni eve bıraksın dedi numarasını aldım doğum günü çıkışı beni arasın eve bıraksın diye eve bıraktıktan sonra bir gün boyunca benimle konuşmaya devam etti normal konuştum ilk sonra flörtleşmeye başladığını konuşmayı kestim bir gün konuştuk bir sonraki gün onun ortağı olduğu restoranına gittik arkadaşımla ben her zaman oraya gideriz sadece onun olduğunu öğrendim ve ürünleriniz İsrail malı yazdım bilgilendirdim ondan sonra tamamen iletişimi kestim engelledim numarasını da her yerden sildim onunla sevgılıyken böyle bir şeyin olduğunu öğrenmiş beni aldattın dedi dördüncü ayimizdayız eski sevgilimi fake hesaptan takip ettiğimi de öğrenmiş ayaklarına kapandım lütfen beni bırakma seni çok seviyorum dedim arabasının kapısına yapıştım itti beni kolum morardı ama dinlemedi her yerden engellemiş ne yapacağım bilmiyorum onu gerçekten çok seviyorum ve böyle şeyler olmasını istemezdim hiçbir şekilde kötü niyetle ya da onu aldatma amaçlı yapmamıştım
Sevgilimin ayaklarına kapandım beni terk etti?