3 yıllık ilişkimi nasıl kurtarabilirim?

3 yıllık ilişkim var ve ben birisiyle tanıştım arkadaşça ve hiçbir şekilde art niyetim bi amacım yoktu. bu arkadaşlıktan erkek arkadaşımın haberi yoktu öğrendi beni aldattın dedi ama ben onu aldatmadım hatâ yaptım farkındayım pişmanım da defalarca kez dile getirdim güveni kırıldı bana biliyorum toparlamama izin ver o kadar yaşanmışlığın anısına hatrına son bi şans ver bize dedim ama istemiyor ne yapmalıyım şu an ayrıyız günlerdir hâlim itten beter. Ben hatamın farkındayım ihanet etmek değildi amacım, aldatmak değildi hiçbir niyetim nolur yardım edin Allah'a yalvarıp dua ediyorum sürekli çünkü çok seviyorum canımdan çok seviyorum benim için o olmazsa kimse olmaz o benim sonum sonsuzum. Ya o ya da hiçkimse yardım edin güvenini kazanmak için tekrar onu kazanmak için me yapacağım. Tekrar aynı hataları yapacağımı sanıyor öyle düşünüyor yani o kafada ama ben dersimi çok iyi bi şekilde onu kaybederek aldım bir daha Allah bin belamı versin yapamam yapmam. Ben bir daha onu kaybetmeyi göze alamam. Lütfen bi yol gösterin bana bi yolu olmalı..

3 yıllık ilişkimi nasıl kurtarabilirim?