3 yıllık ilişkim var ve ben birisiyle tanıştım arkadaşça ve hiçbir şekilde art niyetim bi amacım yoktu. bu arkadaşlıktan erkek arkadaşımın haberi yoktu öğrendi beni aldattın dedi ama ben onu aldatmadım hatâ yaptım farkındayım pişmanım da defalarca kez dile getirdim güveni kırıldı bana biliyorum toparlamama izin ver o kadar yaşanmışlığın anısına hatrına son bi şans ver bize dedim ama istemiyor ne yapmalıyım şu an ayrıyız günlerdir hâlim itten beter. Ben hatamın farkındayım ihanet etmek değildi amacım, aldatmak değildi hiçbir niyetim nolur yardım edin Allah'a yalvarıp dua ediyorum sürekli çünkü çok seviyorum canımdan çok seviyorum benim için o olmazsa kimse olmaz o benim sonum sonsuzum. Ya o ya da hiçkimse yardım edin güvenini kazanmak için tekrar onu kazanmak için me yapacağım. Tekrar aynı hataları yapacağımı sanıyor öyle düşünüyor yani o kafada ama ben dersimi çok iyi bi şekilde onu kaybederek aldım bir daha Allah bin belamı versin yapamam yapmam. Ben bir daha onu kaybetmeyi göze alamam. Lütfen bi yol gösterin bana bi yolu olmalı..
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Öncelikle yaşadığınız durumun ne kadar zor olduğunu anlıyorum. Sevdiğiniz birini kaybetmek, özellikle de bunun sizin hatanız nedeniyle olduğunu bilmek, çok ağır bir yük. Ancak, böyle bir durumda yapabileceklerinizi doğru bir şekilde değerlendirmek ve adım adım ilerlemek önemlidir. İşte bu süreci yönetmek için bazı öneriler:
1. Kendinizi suçlamayı bırakıp hatanızı sahiplenin
Hata yaptığınızı kabul etmişsiniz ve pişmansınız. Bu çok önemli bir adım. Ancak kendinizi sürekli suçlamak yerine, bu hatadan ne öğrendiğinizi ve bu dersin sizi nasıl değiştirdiğini anlamaya çalışın.
Partnerinizin güveninin kırılmış olması anlaşılır bir durum. Onun hislerine empatiyle yaklaşmaya çalışın.
2. Ona zaman tanıyın
Sevdiğiniz kişi şu an öfkeli, kırgın ve belki de kafası karışık. Bu süreçte onu zorlamadan, üzerine fazla gitmeden biraz zaman ve alan tanıyın. Bu, hem onun duygularını anlaması için hem de sizin kendinizi toparlamanız için gerekli.
3. Duygularınızı açık ve dürüst bir şekilde ifade edin
Daha önce duygularınızı dile getirmişsiniz, ancak bunu tekrar yapmanız gerekebilir. Ona dürüstçe şunları anlatın:
Bu arkadaşlığın sizin için anlamını.
Amacınızın hiçbir zaman onu aldatmak olmadığını.
Onu kaybettikten sonra nasıl bir ders aldığınızı ve hayatınıza bu olayın nasıl bir iz bıraktığını.
4. Sabırlı olun
Güvenin yeniden inşa edilmesi zaman alır. Onun güvenini hemen kazanmayı beklemek gerçekçi olmaz. Bunun bir süreç olduğunu kabul edin ve bu süreçte sabırlı olun.
5. Kendi gelişiminize odaklanın
Bu süreçte ilişkinizi kurtarmaya çalışmak kadar, kendi kişisel gelişiminize de önem verin. Hatalarınızdan nasıl daha iyi bir insan olabileceğinizi düşünün.
Ona bağımlı olmadan, kendiniz için güçlü ve sağlıklı bir birey olmayı hedefleyin. Bu, ilişkinize de olumlu yansıyacaktır.
6. Bir mektup yazmayı deneyin
Eğer yüz yüze konuşamıyorsanız veya konuştuğunuzda kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsanız, ona duygularınızı ve niyetinizi anlatan bir mektup yazabilirsiniz. Bu mektupta:
Duygularınızı,
Hatalarınızı,
Pişmanlığınızı,
Gelecek için neler yapmaya hazır olduğunuzu içtenlikle anlatın.
7. Profesyonel destek almayı önerin
Eğer ikiniz için de mümkünse, bir ilişki terapistine gitmeyi önerin. Tarafsız bir uzmanın desteği, sorunları daha iyi anlamanıza ve çözüm yolları bulmanıza yardımcı olabilir.
8. Sonucu kabullenin
Elinizden gelen her şeyi yaptıktan sonra, onun kararına saygı duymanız gerekebilir. Sevdiğiniz kişi devam etmek istemiyorsa, bu durumda onun kararını kabullenmek ve kendinizi ileriye taşımak zorunda kalabilirsiniz. Bazen her şey bizim istediğimiz gibi sonuçlanmayabilir.
Unutmayın ki bir ilişkiyi kurtarmak için sadece sevgi yetmez; karşılıklı güven, anlayış ve ortak bir istek gereklidir. Partnerinizin güvenini yeniden kazanmak zor olabilir, ama eğer samimi bir şekilde pişman olduğunuzu hissederse, belki zamanla size yeniden bir şans verebilir. Sabırlı ve anlayışlı olun, ama aynı zamanda kendi iç huzurunuzu da korumaya çalışın.
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seviyorsan sonuna kadar çabala ve uğraş seven insan ne olursa olsun kabullenir ver döner ama öyle ama böyle seven sevdiğinden uzak kalır ama döner burada senin ona bağlılığın sevgin ve çaban çok önemli örnek veriyorum; sevdiğim kadın 7 kocadan 7 çocukla gelse yine kabul ederim seviyorum sevgi yapıcı olmaktır Sevgi yıkmak değil onarmak yapmaktır Sevgi çok önemli ama şunu unutma güven kırıldığında zor oluyor uğraşmanın gerekiyor sürekli çabalamak gerekiyor kırılmış bir cam tekrar kaynaması için yeniden üretildiği aşamaları yaşaması gerekir kırılan güven de onarılır yaralarda yaşananlarda sakın unutma seviyorsan seni sevdiğine inanıyorsan uğraş çabala
03 Yorumla
Soran1 yılÇokkk teşekkür ederim verilen saçma yanıtların yanında bu çok güzel geldi çok sağol sonuna kadar çalamayacağım savaşacağım isteyen saf desin istesen slak desin ben sadece sevgime sahip çıkıyorum
- 1 yıl
Barıştınız mı? Merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılYeni bir arkadaşının olduğunu veya tanıştığını neden hiç bahsetmedin ki erkek arkadaşına? Bilgisi olması gerekiyordu. Çiftler birbirini kıskanırlar daima. Bu kıskançlık veya güven karmaşası hem erkekte, hem de kadında vardır. Her iki tarafta yarın öbür gün yanlış anlaşılmamak için birbirlerini bilgilendirmesi gerekiyor. 👍🏻Tabii ki şayet ortada birbirlerine karşı sorumluluk hissi var ise , sorumluluk hissediyorlarsa şayet. Bence zamana bırakın bu durumu , erkek arkadaşınız düşünüp hatasını anlayacaktır mutlaka..
00 Yorumla
Bacım seviyosan onun da seni sevdiğine inanıyorsan hatanı telafi edene kadar peşinde koşacaksın bu kadar basit hata da senden gelmiş zaten düzeltmeye çalış ayrıca da lütfen burada kocasını veya sevgilisini hiç sevmemiş duygudan bir haber kötü art niyetleri kadınları dinleme lütfen sevdiğinin peşinden sonuna kadar koş
15 Yorumla- 1 yıl
Peki adam istemiyorum diyorsa ne yapmalıyız?
- 1 yıl
Ve soğudum diyorsa?
- 1 yıl
@Sevvalxmutlu o zaman bacım açık şekilde konuşup beni seviyosan ve benimle gelecekte bir düşüncen varsa ama bir kırgınlık olduysa namusum üzerine söz veriyorum düzeltmeye çalışıcam dersin yok istemiyorum derse o saatten sonra uzatmanın alemi yok sen sevginin gereği olarak üstüne düşeni yaptın zaten önüne bakacaksın fazlası gururdan yer çünkü artık ondan sonra sıfır iletişim halinde ol bir müddet sonra (1 yıl bile olabilir) seninle iletişime geçerse seni unutamamış ya da kıymetini anlamıştır ancak öyle olur şahsi düşüncem
- 1 yıl
Ben kaç defa yazdım istemiyorum kafamda bitirdim dedi ben de artık yazmayı bıraktım. Pişman olacağını sanmıyorum onun.
Yapay Zeka Cevapladı
Üç yıllık bir ilişkinin sonlanma ihtimali gerçekten yıkıcı olabilir 😢. Öncelikle kendi duygularını anlamaya çalışman önemli, çünkü kendini tanıyarak daha sağlıklı bir yol çizebilirsin. İletişiminizi güçlendirecek adımlar atmaya çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Belki bir mektup yazmayı düşünebilirsin. İçinde pişmanlığını, onu ne kadar sevdiğini ve ilişkinize tekrar şans verilirse neleri farklı yapacağını anlatabilirsin. Bu, duygularını samimi bir şekilde ifade etmek için güzel bir yol olabilir ❤️.
Ayrıca, bir süre kabullenme ve geri çekilme süreci de faydalı olabilir, çünkü biraz zaman ve mesafe her iki tarafın duygularını sakinleştirmesine yardımcı olabilir. Unutma, bazı şeyler zamanla değişir ve gelişir. Güven inşa etmek zaman alabilir ve sabırlı olmak da bu sürecin bir parçasıdır 💕.
Bu süreçte kendi gelişimine odaklanmak, ilgi alanlarına yönelmek ve kendine vakit ayırmak da ruh halin için iyi gelebilir. Kendinle barışık ve huzurlu hissettiğin zaman, ilişkilerine daha olumlu bir şekilde yaklaşırsın. Umarım senin için her şey iyi olur! Emin ol ki senin için en iyi olan şey gerçekleşecektir 🌟.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u 1 yılkurtulmaz
00 Yorumla
1 yılBence erkek arkadaşına ihanet etmiş değilsin, sonuçta insanın arkadaşada ihtiyacı var bu hayatta, senin ya da arkadaşının böyle hisleri yoksa gayet normal bir durum. Erkek arkadaşında dünden razıymış gibi geldi ama kusura bakma , yani sırf biriyle seviyeli bir arkadaşlığın varsa diye ayrılmak istemesi kötü bir şaka gibi. Biz erkekler sevdiğimizi elbette kıskanırız mesela bende çok kıskanç bir erkeğimdir ama tutupta kız arkadaşım yanlış bir şey yapmamışsa onu beni şunla veya bununla aldatmakla suçlamam. Erkek arkadaşının yaptığı hata burada hatada diyemiyorum daha çok öküzlük hatta ya da senle ayrılmaya dünden razı. Seviyorsan yinede ilişkini tamir etmeye çalış ama yine yok olmaz diyorsa o zaman hiçbir şey yapmadığın halde seni sadakatsizlikle suçluyorsa o seni kaybeder yoluna devam et kendini böyle biri için yıpratma boşuna. Bana sevgilim böyle bir şey dese beni sadakatzilikle suçlasa direkt olarak ayrılırım çünkü yanlış anlama başka birini çok büyük bir şekilde aldatma ile suçlamak başkadır. Karşılıklı güvenin olmadığı bir ilişkide yürümez, yürüse dahi sağlıklı olmaz
20 Yorumla
1 yılAynı şekil benimde öğle oldu eski eşim altasın falan dedi ben seni allah'a havale ediyorum dedik allah'a biliyor ben kendimi biliyorum gerisi umrunda bile deyil sürekli altayın aldatın dedi ve benim 2 çocuğum vardı 8 senelik evlilik tek cesede boşadım onu bana dedi sen bensiz bir hiçsin pişman olacam dedi ardıma bile bakmadım ayrılalı 3 sene olacak ayrıldık 1 ay sonra hayatında biri olmuş ailesi o kızı istemiyor şu an evliler birininle yani bacım sana tek bise soyleyim ne olursan ol sana inamayani sana güvenleydi asla sevme ağlama olduğum kendimi falan deme olan sana olur o bakar biliyonmu orada gider karı alır şey yapar bunu unutma boşa gitsin emin ol ki sen onsuz hiç falan değilsin senin bir kadınlık gururum olmalı kendini asla ezdirme bu annen de babamda olsa bunu unutma ben atıldım 3 aylık bebeyimle garsonculuk yapıyordum aldım para 200.50 tele onla oğlumun herseyini almaya çalışıyordum kimsede yardım etmedi şu an çok şükür çok iyim allah'a bana bise getirmesin ki çocuklarıma aslan gibi baka bileyim sonuca ben bir anneyim..
12 Yorumla- 1 yıl
Boş yapiyon sen zaten sevmemiş sin ama bu kız seviyor. Severken de neden böyle birsey yapar anlamış degilim. Adama zaman tanı uzerine gitme seviyorsa bir şans daha veriri
1 yılYorumları okudukça kanım dondu. Düşüncelere bak..
3 yıldır değer veren birisine, bir karşı cins ile arkadaşlık bağı kurduğunu saklıyor ve bu durum ihanet etmedim olarak vurgulanıyor. Haberi olmadığı için evet aldatma oluyor. Aynı şekilde o da bir kız arkadaş edinse, yeri göğü kaldırır indirirdin ve bunu senden sakladığını da düşün. Acaba başka kimlerle böyle gizli gizli buluşuyor, konuşuyor, tanışıyor diye düşünmez misin? Tabi ki düşünürsün. Seven, sevdiğini sakınır, başka kişilere bakın burada buyrun demez. Kaldı ki zaten her şeyin normalleştiği şu günlerde aslında pekte şaşılacak bir durum değil şu.
Umarım o çocuk hakeden, yalansız, dolansız bir ilişkiye sahip olur. Sen de arkadaşlık kurmaya devam etmeye devam et gizli gizli.100 Yorumla
1 yılOncelikle karsi tanistigin kisiyle nasil bir ortamda ne sekilde tanıştın ve tanışma amaci neydi onu net bilmek lazim. Sevgilin abartmis da olabilir hakli da olabilir bu konuya bir aciklik getirmek lazim. Bir de ya o ya da hic kimse demissin. Oyle olmuyor o isler. Elbet bir gun birisi ya da birileri gelip geçiyor hayatindan. Olmasa 5 yilin ardindan bende olmazdi oyle bisey. Kendini harabetmeni anliyorum ama biraz daha kendine gelmelisin. Affeder ya da affetmez bilemem onun yapısıyla alakali bu ama sen yine de ayakta kalmalisin. Konunun detayını tam bilemedigim icin soyleyebileceklerim bunlar.
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim elimden daha fazlasi gelse keske
1 yılSevgilin baya kiskancmis, yazik anlayabiliyorum.. Soylesen ayri dert soylemesen ayri... Ama tabii en azindan tanistirmasan bile sozde bahsedebilirdin. Bu arada hepimiz yeni insanlarla tanisabiliriz kiz veya erkek cinsiyet fark etmeden. Ama onemli olan saygi duymak ve guven duymak ne olursa olsun. Erkek arkadasin da bir kiz arkadasi olabilir ama cinsiyetci yaklasirsak bu sefer guven kalmiyor. Ayrica nasil sosyallesicez olmaz ki. Bence sevgiline bir sure ver yazma hic sessiz kal bir hafta falan. Sonra tekrar konus ama birakma pesini cok seviyorsan ikna etmeye calis. Burcu boga ise zor ikna olur surundurur ama sonunda doner seviyorsa
21 Yorumla
Soran1 yılKova🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılsenin için o olmaz sa kimse olmaz demişsin ama olmuş. her ne kadar art niyetim yoktu desend e belki karşıda ki kişinin vardı belki millet öyle hissettş. Aslında ilişki de sorun varmış ki sen baka biriyle arkadaşlık isteği oluşmuş. Erkekler severse bunu kaldıramaz ama sevmez se çok da umursamaz zira horoz misali skp gececektir. burada en önemli şey karşında ki seni sevmiş ve sana değer vermiş yaptığının hata olduğunu anladığına onu inanndırman gerekecek zor süreç ama basit hatalar seveni soğutuyor maalesef.
20 Yorumla
1 yılArkadaş olduğun kişiyle nerden ve nasıl tanıştın asıl önemli olan bu. Bir de bu arkadaşını sen mi söyledin yoksa eski sevgilin kendisi mi öğrendi? Eğer kendisi öğrendiyse ayrılmakta haklı. Düşünsene sevgilin senden gizli karşı cinsten biriyle arkadaş oluyor ve bunu sana söylemiyor. Sevgilim olsaydı ve bana böyle bir şey yapsaydı ben de net ayrılırdım. Demek ki ben öğrenmesem hiç söylemeyecek, nereye kadar devam ettirecekti diye düşünürdüm. Sevgilin varken karşı cinsten arkadaş bulman da açıkçası yanlış bir hareket bana göre
10 Yorumla
1 yılSevgilinden gizli başka birisiyle arkadaş olmakta bir çeşit aldatmaya girer. Ve güven uzun sürede oluşan ancak, çok çabuk yıkılan bir duygudur. Erkek arkadaşının güvenini ciddi anlamda zedelemişsin.
Onu çok sevdiğini söylüyorsun.. O zaman onu sevdiğini ikna edicek şekilde davran ki, ki yeniden başlayabilirsiniz. Eğer oda seni seviyorsa kurtabilirsin. Ancak bunun için çok çabalaman lazım.
Ancak ilişkiye devam etseniz bile eskisi gibi olmaz bunuda unutma.. Çünkü çok daha fazla şüpheci davranacaktır.10 Yorumla
1 yılempati yapsana sen olsaydın önceden küsmek yerine ağzına geleni söylerdin belki o sadece senle arasına mesafe koymuş demek ki ona diyeceğin şey "bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum sadece sıcak kanlı bi insan olduğum için onun bazı ailevi sorunları hakkında yardımcı oldum bi tanıdığımın kuzeni falan de ama bunu çok sonradan belirt ki kendisine söz verdim kismeye anlatma demişti de bi yalan uydur ki sana inansın sonra çocukla irtibatı kes ha sevgilin inanmasa da sen ona artık yazma minnetsiz ol kilo gelir sonra peşinden mutlaka yazar sana sadece sabırlı ol sen sürekli yazarsan o zaten ya şüphelenir ya da hiç gelmez
34 Yorumla- 1 yıl
Abi şimdi aynı yalan sana söylense aynı şey sana yapılsa böyle mı düşünürsün
- 1 yıl
dostum bazen haklı olmna rağmen kendni inandıramıyosan kendini aklaman için bunu yapman gerekiyor o anki psikolojidd başka türlü inandıramazsınki
- 1 yıl
O açıdan düşünmemiştim. Doğru
- 1 yıl
bnde her sorunun cevabı var
1 yılEğer gerçekten seviyorsan o çocuğu hayatından çıkar. Bence zor olmayacaktır. Çıkarmam diyorsan o noktada bir sıkıntı var demektir. O hâlde haklıdır. Çocuğu hayatından çıkar ve bunu ona göster, senin için her şeyi yaparım imajını ver. Hesabın açıksa gizliye al.
21 Yorumla- 1 yıl
Bir aydır bir çocukla konuşuyorum. Hayatımda olup biten tüm gelişmeleri söylüyorum bir erkekle bir diyaloğum olduğunda direkt anlatıyorum hem vicdan azabından hemde bilsin haberi olsun diye ve bu sayede bana güveniyor. Bir ayda çocuk benim neyi yapıp yapmayacagimi anlayabiliyor. Biraz da kişiyle alakalı. 3 yılda senin ne yapacağını tamamen olmasa da az çok kestiremeyen biriyle olur mu onu da bilmiyorum.
Öncelikle sakin ol. Nasibinde o insan varsa bir şekilde yollarınız kesişir. Fakat kaderin onunla yazılı değilse ne olursa olsun hayatında olmaz. Birebir aynı durumu yaşadım zamanında 6 sene önce ve beni terketti. Kara sevdaya tutulmuştum ona nice psikiyatri destekleri aldım tahmin edemeyeceğin kadar zor zamanlar geçirdim geceleri ağlıyordum kendimi yerden yere vuruyordum ta ki ne oldu? O kendi yolunda evlendi gitti. Asla onsuz nefes alamam dediğim adam başka bir kadınla hayat kurdu kabullenmek yıllarımı aldı. Demem o ki
Allah der ki Kimi benden çok seversen onu senden alırım
Ve ekler: "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım21 Yorumla- 1 yıl
Atlatmam harika
1 yılErkek arkadaşın sana güvenemiyorsa eğer ondan nasıl eş olur? Madem aldatmadın neden kendine bu eziyeti yapıyorsun? Medeni olamayan insanlar genelde öz güvensiz ya da kadınlara karşı ön yargılı oluyor. Güven sorunu çok büyük bir sorun. Allah'a dua etmen gereken tek konu seni böyle bir adamdan kurtarmış olmasıdır. Lütffen kendine önem ver ve sana güvenen adamla ilişki kur.
10 Yorumla
1 yılOnun kararına saygı duyarak zamana bırakmalısın ve aceleci davranmamalısın, duygularını ve pişmanlığını samimi bir şekilde ifade etmeye devam etmeli ama ısrarcı olmamalısın, ona bir daha aynı hatayı yapmayacağını davranışlarınla göstermeli, ilişkinizin eksik yönlerini dürüstçe analiz etmeli ve geliştirmek için çabalamalısın, kabul ederse birlikte bir çift terapistine gitmeyi teklif etmeli, zamanla sözlerin yerine geçecek şekilde güven inşa etmeye çalışmalı ve sabırlı olmalısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa abi kızla erkek arkadaş olamaz değil de olur ama çok çok nadiren yan bakmayan çıkıyor sorun orada. Senin tanıştığınla aran aşırı sıkıysa canım cicim vb iseniz sevgilin tavır koymakta çok haklı ama eğer karşim tavrında normalse bunda sorun yok bana göre. Ama dediğim gibi çoook nadir denk gelir bu. Sen kendini bu arada bu çocuğa ifade ettiysen ve inanmıyorsa inatlaşıyorsa bırak kendi haline derim 3 kere ifade et kendini baktın olmuyor uğraşma çünkü bu sefer cebine girersin. Akışına bırak sonrasında olayları. Bahaneye bakıp ayrılmış bile olabilir.
00 Yorumla
1 yılİlişkin var ve biriyle tanışıp arkadaş oluyorsun bu kimsenin hoşuna gitmez bu kadar seviyorsun neden birinin sana yaklaşmasına izin verdin yani büyük bir hata yapmışsın Allah yardımcın olsun o arkadaşla konuştur madem normal bir arkadaş aranızda bir şey olmadığını anlatsın üzüldüm keşke olmasaydı
20 YorumlaSıradan bir arkadaş ise neden konu buralara geldi ki anlamadım? Benim erkek arkadaşımın çevresinde kadın cinsiyetli arkadaşları gayet tabii olabilir, benim de erkek cinsiyetli arkadaşlarım gayet tabii var. Burada anormal bir şey göremedim ben. Ha eğer senin arkadaşım dediğin kişi sana yürüyor sürekli iletişim halinde sürekli etrafındaysa o zaman ona sınır koyman gerekirdi tabii
02 Yorumla
Soran1 yılEvet çok normal bir şey ki benim hayatımda zaten o var ve o hayatımdayken başka biriyle hiçbir şey düşünemem yapamam çünkü anlamadığım bir şekilde böyle oldu olay ama ben her şeye rağmen onu tekrar kazanmak için savaşıcam çabalayacağım
- 1 yıl
Onun sana ilgisi varsa kislandi sanirim
1 yılOrtada bir hata var mı onu bir düşün. Sorrdugun soruda hem hata var demişsin hem de art niyetim yoktu demişsin. Önce kendine bunun cevabını dürüstçe ver. Sonra eğer var ise ve yapmayacaksan gurur yapmadan arada bir kapısını çal. Ama hata var ve kendine guvenmiyorsan ne onu ne de kendini yıprat. Ağır oldu biraz kusura bakma.
10 Yorumla
1 yıl3 yıllık ilişkini bir arkadaş için mahvettin o çocukla amacın meydi bilmiyorum ama yapmamaliydin eski sevgilin çok haklı ama sende pismansin biraz zaman tanı bı kaç gün konuşma ikinizdi bir ara verin sonra tekrardan ara ve pişman olduğunu söyle
10 Yorumla
1 yılSeni suçlamak istemiyorum ama 3 yılın sonuna kadar hiç anlamadın mı erkek arkadaşının böyle bir durumdan rahatsız olacağını.. o kişiyle arkadaşlığını bitir. Ayrıca erkek arkadaşına dönmesi için yalvarırsan suçsuzken bile suçlu duruma düşersin. Ben seni aldatmadım beni suçlamanı anlıyorum sana yanlış yapmadım. Bir hataydı ve bu hata benden ayrılmanı gerektirmeyecek bir hataydı çünkü seni aldatmadım. Seni hâlâ çok seviyorum. İlişkimize zarar gelmemesi için elimden ne gelirse yaparım. Böyle olacağını ben tahmin edemezdim lütfen beni aldatmakla suçlama bu beni gerçekten çok etkiliyor diye yazabilirsin.
Sevgiline yalvarmak yerine onu geri döndürmeye çalışmak yerine gerçek amacın hislerin neyse onu söyle ve bekle. Dönmezse bile kendine ve ona zaman ver biraz bekle bakalım ne oluyor10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 🤣🤣🤣 sonum sonsuzum mu o olmazsa başkası olmazmı 😂😂😂😂 çok büyük laflar bunlar beee senin yaş kaç henüz 18 mi ayrıca sen napmışsın hata olarak aldatmamışsın bişi yapmamışsın gururlu ol biraz ne özür diliyorsun senin normal arkadaşların olmayacak mı hayatında biraz dik dur bu ne böyle ezik ezik geziyorsun 😏 boş ver gitsin kendi kaybeder bulmuş senin gibi safı kendi düşünsün kendi pişman olsun seni kaybettiği için büyük büyük laflar etmeyi de bırak çok komik oluyor
10 Yorumla
1 yılDükkan sahibi bir adam dükkanı soyan çalışanını, işten atıp atamayacağına karar veremez. Arkadaşından yardım ister arkadaşına durumu anlatır ufak bir şey çaldığını, çok çalışkan biri olduğunu söyler. Arkadaşı atmasını söyler adamda sebebini sorar. Sen o adamı seni soyarken ilk kez yakaladın, ama bu ilk sefer yaptığı anlamına gelmiyor ! Sen sadece ilk defa yakaladın...
00 Yorumla
1 yılSen takıntı yapmışsın kesinlikle
Kız istemiyorsa bırak, zorla olmaz. isin sonu başka yerlere gider. Su yazdıkların hiç sağlıklı değil resmen yalvariyorsun. Şöyle düşün daha sevgiliyken affetmeyen evlenince her hayatında zindan eder hayatı daha kötü olursun, iş donulmez hal alır yol yakinken başkasını sev ve unut sana kızmı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılOhoo saçmalama daha kimler kimler çıkacak. Annem hep öyle der bana. Belki de o ayrılmak istiyor ama soyleyemiyordu. Bu da bahanesi oldu. Sonuçta sadece bir karşı cinsle tanismissin, aldatmamissin. Hiç bir karşı cinsle tanisamayacagin bir ilişkinin içinde olmayı neden istiyorsun ki zaten? Biraz alan tanımalı çiftler birbirine, sonuçta ortada aldatma yok, öpüşüp sevismediysen buna aldatma denilemez.
00 Yorumla Aynı olay benimde başımdan geçti erkek arkadaşın kesinlikle affetmez bende affetmedim aldatılmayı haketmiyoruz ne kadar aldatmadım desende şu zaman da güven olmaz benim evlenmeyi istediğim kız köpek gibi pişmandı maalesefki bütün ilişkimizi mahvetti onu asla affetmiyecem
04 Yorumla- 1 yıl
Aldatılmak değil ki ama bu
- 1 yıl
Beni ki çoktan gitti..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBen olsam beni istemeyen birisi ile devam etmem. Kendini hırpalama bence.. Ama ondan habersiz karşı cins arkadaş edinmen ve ilişkideki her şeyini ona anlatman yanlış olmuş. Özellerini ne olursa olsun başkalarıyla paylaşmamalısın terapistin veya çok yakın bir kız arkadaşın değilse.. Kurtarmaya çalışma mücadele etme... Yoksa o bataktan çıkamazsın 3 sene kolay değil biliyorum.. Ama bırak yoluna devam et. Çamura daha fazla saplanma.
02 Yorumla- 1 yıl
Bu arada eski sevgilin haklı ondan habersiz karşı cins birisi ile konuşman gerçekten kırıcı bir davranış.. Ben olsam ben de çok soğurum. O ilişki kurtulmaz. Ama kendini hırpalama sen de yine de bu olaydan ders çıkar ve bir daha kimseden bir şey saklama.🫠🍯
- 1 yıl
Nasıl bu kadar kolay soğuyabiliyorsunuz ya?
1 yılÖncelikle sakın ol. Ayrılık herkesin başında. Bir şeyler sebep oluyor, geri dönüşü olmaz bir şekilde bıçak gibi kesiliyor. Herkes kendinden fedakârlık yapıyor ve en çok canı yanan da fedakâr olan taraf oluyor. Bitmek üzere olan ilişkin düşün ve fedakâr oluşunu hatırla. Bazen bitmesi devam etmesinden daha hayırlı olabiliyor. Bunu uzun vadede görebiliyorsun, çünkü acıdan ve boşluğa düşmüştür hissiyatından bir şey anlaşılamıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılAranızdaki muhabbet arkadaşlıktan öteye geçmemiş madem, sen onu aldatmış sayılmazsın. İnsanlar gayet de yeni arkadaşlar edinebilirler. Bunun kadın ya da erkek olması bir şey değiştirmez. He o kişi sana farklı yaklaşırsa tavrını koyarsın, o ayrı.
Bunu neden söylüyorum; sen kendini suçlamaya, haksız olduğunu düşünmeye devam edersen, onu zaten ikna edemezsin. Boşuna uğraşır durursun. Kendine inan, masumiyetine inan önce.
00 Yorumla
1 yılAslında sevseydi böyle düşünmezdi dinlerdi seji benimde erkek arkadaşımın arkadaşları var benimde erkek olan arkadaşlarım var ama biz birbirinize güveniyoruz ve hata yapmıyoruz ya sen geçmişte bi hata yaptın sana güveni kalmamış ya da çocuk zaten senden ayrılcakmis bahane bulmuş kendini çok yıpratma herkes gidici bu hayatta
00 YorumlaOnu gerçekten aldattın mı aldatmadın mı bunu anlamadım. Eğer sadece onunla arkadaş olduğunuz için böyle yapıyorsa sana güvenmiyor ve bu ilişkiler için yeterince zararlı bir şey. İki tarafında karşı cins arkadaşı olabilir ve aldatan her türlü yapar bunu. Arkadaşının düzgün bir insan olduğunu düşünüyorsan onunla tanıştırmalısın belki fikirleri değişir. Ama "karşı cins arkadaşı olamaz" kafa yapısındaysa bana göre bu yeterince sorunlu.
Aldattıysan güveni tekrar kazanmak çok zor imkansıza yakın maalesef ihanet kolay unutulacak bir şey değil
00 Yorumla
1 yılDuygusal bir muhabbet olmamış. Hırpalanacağın durum yok kendinde. Erkek arkadaşın sanki biraz bahane aramış ya da ilişkiniz aynılaşmış da erkek arkadaşına senin bu karşı cinsle konuşma olayı yeni atraksyon olmuş ilişkiyi sonlandırmak için. Erkek arkadaşınla ilişkinin nasıl seyrettiği de önemli bu noktada.
00 Yorumla
1 yıl3 yıllık ilişkinize rağmen sana hâlâ daha güvenmemişse, bu ilişkiyi kurtarmaya uğraşmamalısın çünkü ilişki için güven gerektiğini düşünürsek ben olsam ya şöyle derdim "bana 3 yıldır hâlâ daha güvenemediğin için sana küstüm. Sana yazıklar olsun. Madem bana 3 yıldır hiç güvenmedin bir an bile güvenmedin öyleyse baştan ayrılmadık" deyip ayrılırdım ve WhatsApp, Instagram her yerden engellerdim. Ya da hiçbir şey demədən ayrılırdım ve her yerden engellerdim.
017 Yorumla- 1 yıl
manipülasyon diyince sen 😂😂
- 1 yıl
Bunu manipüle etmek için yazmadım. Tespit olarak ve tespitten dolayı, ne yapılmalı'yı yazdım.
- 1 yıl
Ne alaka, Yazdığın hiçbir şeyi kastetmedim.
- 1 yıl
Ayrıca, bir kızın sevgilisi varken başka erkeklerle konuşması, sevgilisini aldatmağı sürece, başka erkekle sevgili olmadığı sürece ya da flört etmediği sürece ayıp değil.
- 1 yıl
Yazdığım yorum o yöne gitmiyor.
- 1 yıl
Kız değilim erkeğim, evli değilim bekarım. Evli olsam zaten kafede oturdup yiyip içtiği erkekler benim de tanıyo olurdum ve arkadaşım olan erkekler olurdu.
- 1 yıl
Hayır öncelikle ben özür dilerim kusura bakma işte o çocuğun erkekten haberi yoktu haber vermeden tanışmış ayıp mı
- 1 yıl
Hayır sonuçta eğer oğlan kıza güvenmezse kız "zaten sevgilim/kocam bana güvenmiyo" diyerek başka erkeklere gider.
- 1 yıl
Siz boşuna tartışmıssınız işin özü kızın sevgilisi zerre güvenmiyor kıza dinlemek dahi istememiş çünkü ona aldatmayı gayet güzel kondurmuş. Böyle biri sana açıklama imkanı dahi sunmuyorsa zaten senden çoktan gitmiştir kız yeni farketmiş bu durumu ama aslında sevgilisi zaten sevmiyormuş seven insan inanın en azından bir konuşma şansı tanırdı.
- 1 yıl
Doğru diyosun. Ben de zaten bu yüzden yazdım.
- 1 yıl
Bahane işte kıza kendisini suçlu hissettirmiş büyütmüşte büyütmüş olayı aldatma noktasına kadar getirmiş ne diyelim umarım bu soruyu soran arkadaşta hatasını anlayıp daha fazla peşinde koşmaz çocuğun sadece egosunu tatmin ediyor çünkü...
- 1 yıl
Bilmiyorum. Dün delikanlı o kadar çok yazmaydı ben de o kadar çok yazmazdım
Yaptığın şeye kırılmış olabilir sana güveni sarsılmış olabilir ama seni gerçekten seven bir insan emin ol sana bir şansı çok görmeyecektir tabii ki hemen bir anda olmasını bekleme biraz zaman tanı yine de alttan almaya dikkat et fakat kendini asla ezdirme kendine saygını yitirme çünkü sen kendinden eminsin🙏🏻
30 Yorumla
1 yılŞu an bi nefes al ve mantıklı düşün üstüne düşme hatalarını normal bi dille ona anlat pişman olduğunu görsün. 3 yil az bir zaman değil çokça emek vermişsinizdir eminim ki o da biraz kafasını dinlesin sonrasinda oturup karsilikli konusun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevdiğiniz insana karşı samimi olduğunuzu gösterdiniz. Şimdi, onun kararına ve sürece saygı duyarak, gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurabileceğiniz bir zemin hazırlamanız gerekiyor. Unutmayın, eğer bu ilişki olması gerekiyorsa, zamanla bir yol bulunacaktır.
02 Yorumla
Soran1 yılUmarımm.. En hayırlısı olur zamana bırakıyorum
Araya boyle bi guvensizlik girince iliski asiri zedelenir dogal olarak. Iliskiye devam etse bile hep bi supheyle yaklasicak sana. O yuzden eger seviyosan ve aldatmadiysan pesinde kosucaksin ve ikna etmeye calisicaksin baska cagren yok. Hemen guvenmez uzun surebilir ama sabretmen gerek guvenini kazanman icin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılÇok üzüldüm. Kendini bu kadar hırpalamaya değmez, erkek arkadaşın olayı biraz abartmış. Bunun için zamana ihtiyacınız var. Allah'a dua etmeyi ihmal etme, sana doğru yolu gösterecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCanımdan çok seviyorum o olmazsa kimse olmaz resmen çocuğu kendi içinde ilahlaştırmızsınız farkında mısınız? Bu sevgi değil bağımlılık kendini sevmeme sanki onunla mı var oldun? Bir hata yaparsın pişman olursun anlarım ama böyle cümleler kurmayın birisi için... Bu hayatta en çok sevdiğimiz insanlarla sınanırız ki vermemiz gereken değeri ilk olarak Allah'a verelim. Bence seninde bu dersten geçmen için bir kayıp yaşaman gerekiyormuş. Kendine gel üsteleme daha fazla uzaklaş.
10 Yorumla
1 yılBana da böyle şeyler genelde ters gelir özellikle de sosyal medyada birebir özel tanışmalar. Eğer ortada farklı hisler yoksa biraz kafasını dinlesin o sana muhtemelen ulaşır zaten
10 YorumlaKendisine bundan sonra kendinizi ona emanet ettiğinizi söyleyin, ardından içinizde ondan başkasına gönlünün olmadığını, sadece arada küçük taşmalardan birisini yaşadığınızı, yani normal bir insan olarak başkalarıyla tanışma isteği duyduğunuzu ona söyleyin. Tabii bu kelimeleri birde ona karşı sevginizi arttıracak şekilde süslerseniz kabul etmese bile içinde bir şeylerin oluşacağını düşünüyorum.
10 YorumlaTek bir yolu var ona biraz zaman ayır ve yemekler hazırla baş başa olabileceğiniz bir mekan da olabilir bir şekilde yanına getir onu ve orada güzelce konuşun eminim ise yarayacaktır güven tatmin etmesi için hesabını da ona ver numaran mı artık sosyal medya hesapların mi bilemem değiştir hepsini güvenini kazan
10 Yorumla
1 yılyavrum normal arkadaşça mı takılıyordun yoksa gerçekten bir hoşlantı vs mi vardı.. ama o sana bu kadar güveniyorken keşke konuşmasan tanışmasaydınn bir kere güven kırıldı mı yeri doldurulamazzzzzz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılBu bir ihanettir anladın mı senin beynin illa yatınca kukusu aldatmak görüyor ha nu nasıl beyin sende ki erkek arkadaşın seni terk etmekle en iyisini yapmış senin gibiler çok var dışarda
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kadınla erkeğin arkadaşlığına inanmıyorum, her erkeğin içinde niyet vardır kadından ışık görse atlayacak şekilde. Yani sevgilin çok haklı. Gizli bir arkadaşlık yapmamalıydın. Seni affetse bile sana içten içe hep kızacaktır , her an ortaya çıkabilir bir kızgınlık kalır maalesef. Neden gizlediğini onun mantığına uyacak şekilde açıklarsan kurtarabilirsin belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa ortada aldatma yoksa sen o kişiyle gerçekten arkadaşça konuşuyorsan sen neden özür diliyorsun ki? Sen özür dileyerek onun güven sorununu tasdiklemişsin. Haklıyken haksız konumuna düşmüşsün. Son yaptığından sonra bilemiyorum ilişkiniz düzelir mi ama baya bi yokuşa sürüklenmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO olmadan yasayamazmis da olmazmış da Allah belasını versinmiş de. Kızım sen iyi misin? Ya annenizi babanızı bu kadar takmazsınız be. Sadece halinize yazık diyorum. Bir erkek için kendinizi ne durumlara getiriyorsunuz ama erkeklerin umrunda bile değil kimse daldan dala atlıyorlar. Siz de hala onlara sanki dünyanın tek erkegiymis gibi davranıyorsunuz senin ne halde olduğun onun umurunda değil kendini boşa üzüyorsun takma...
30 YorumlaYapmaman gerekiyordu ama bu kadar abartılacak bir şey değil. Sonuçta özür dileyep hatasını anlamışsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılBen olsam ben de yanlış anlardım ya umarım toplayabilirsin, kaybedilen güveni kazanmak çok zor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılinsanlar aşk için bu kadar aciz duruma düşmemeli. (sana bi tüyo, bir insan başka bir insanı canından çok sevdiğini düşünürse o insanla imtihan edilir ve görüldüğü üzere canından çok sevdiğini düşünen kişi canından da olmaz)
10 Yorumla
1 yılİlişkinde zaten birşeyler tersmiş ki sen ondan gizli bir erkek "arkadaş😇" edinme ihtiyacı duymuşsun. Sal gitsin bence kendini de kandırma. Onu kaybetmeyi egona yediremiyorsun sadece
26 Yorumla- 1 yıl
Doğru tespit.
- 1 yıl
:)
- 1 yıl
Bu işi biliyor abla
- 1 yıl
Tabi ne sandın💅
- 1 yıl
Bana da öğretsene istersen ücretli ders ver bana :)
1 yılCiddi iliskin varken neden karsi cins biriyle arkadas oluyorsunki yanlislikla istesen bile olamazsin birde bu durum gizli olunca cocuk baya hakli durumda oluyor belki sana inanmasa bile geçmişi düşünerek seni affedebilir sonucta 3 yıllık bir birikmislik var yapmaz etmez falan der bide senin mahcup halini görünce ancak oyle affeder bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSevgilin sana hiç guvenmemis ki elalem anlatmasi da vardır işin içinde sana güvenmesi gerekirdi büyük konuşmayım ama ben olsam affetmem onu tekrar sevgili oldunuz evlenince çok dolduruşa gelecek. Seni kapının önüne koyacak hiç dinlemeden
00 Yorumla
1 yılSeni istemeyeni sen de isteme özür dilemişsin geri kalan onda🙂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılNasıl yani bir arkadaşın olması mı? sorun saçmalık bence benden tavsiye başkasını bul
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılSana olan güvenini kırmışsın bir kere. Bundan sonra sana karşı hep şüpheli olacak affetse bile. Bazı şeylerin dönüşü olmuyor, en baştan düşünmek lazım. Geçmiş olsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Sen bildiğinden vaz geçme mücadele et zaman en iyi ilaçtır
10 YorumlaSabırlı ol bekle sonuçta oda emek etmiş okadar. Pişmanlığını söyledin zaten ona. Sabırlı ol.
10 Yorumla
1 yılZaman gerekiyor ve o güveni vermen gerekiyor
10 YorumlaNet aldatmak bu arada. Sevgilisi , eşi olan birinin asla karşı cinsten arkadaşı olamaz. İşte vb mecburi durumlarda çok mesafeli davranılabilir ancak.
22 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşıymiş çok yakınım demiyor ki canım 🙂
- 1 yıl
Belki iş arkadaşı
1 yılGüven böyle en ufak şeyde zedelenmez hiç guvenmemis demek ki senin yerinde olsam ben durur düşünür üç yılımı ve ilişkimi sorgularim üç yıllık bir ilişki insanı yormamali ne sen onun esirisin ne o senin k. b ama aranızda hiç güven olmamis olsa idi bu olmazdı sana guvenirdi ki kaldı ki insanlar ile arkadaşlık etmek sosyallik bir ilişki var diye ertelenmemeli gördüğün gibi sevdiğin insan bir anda hayatından çıkabilir geriye arkadaşlıklar kalır bir ilişki seni yoruyorsa korkutuyorsa bırak
06 Yorumla- 1 yıl
Adam. guvenmis 3 yılını vermiş karsiligi bu mu olmalı. Adamı yıkmış resmen
- 1 yıl
Aldatmamis bakın biri ile arkadaşlık etmek normal kız veya erkek insan bunalabilir bir sevgili varken normal bir arkadaşa ihtiyaç duyabilir bazen çok sevilmek bile insanı yorar özellikle belirtiyor bir şey yok diye sadece arkdas
- 1 yıl
Bir insan kendi duygularını niyetini bilmez mi 3 yıllık ilişki de bir insan karşı tarafın kendisini sevip sevmedigini güvenip güvenmediği mi anlarr başkaları için bir iliskiyi bitirmek ne kadar mantıklı
- 1 yıl
Hiç bir kız beğenmediği birine karşı cinse şans vermezz
- 1 yıl
Kız kankalar yapsaydı sorun olmaz di. erkekler erkekleri iyi tanır niyetini iyi bilir ler
- 1 yıl
Olgunlaşmamış kendini bilmeyen insanlar öyle yapar evet unutmayın ki hayat her haliyle kendini bilen ve olgunlastiran insanlar için çocuklar için değil
- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne