2.5 yıllık ilişkimi kurtarmam gerekiyor?

2.5 senelik bi ilişkim vardı. Gayet her şey güzeldi çok iyiydik. Çok kez sorun yaşadık ama aştık hiç ayrılık lafı geçmedi. Üniversite için birdenbire uzak mesafe ilişkisine döndük. O farklı bi şehirde ailesinden benden uzak yurtta kalıyo çok bunalımdaydı. Bende farklı bi şehirdeyim kısmen ailemden uzağım. Kısmen diyorum çünkü annem ve ablam benimle geldikler babam ve erkek kardeşimden ayrıyım sadece. Ama onu özlüyorum yani bende onunla aynı durumdayım aslında. Çok kavga etmeye başladık. Kavgaları da hep o çıkardı sebebi de benimle ilgilenmiyosun diyodu. Annem ve ablam da var dedim ya işte ev işi vs ya da çarşıya iniyoduk falan vs ya da dersteyken bakmıyodum ben tlf ama hep böyleydim yani ben dersteysem ders çalışıyosam dikkatimin dağılmasını sevmem. Ama her akşam görüntülü konuşurduk gün içinde her fırsatta yazardım. En son kavga ederken bana iyi gelmiyosun gitseydin bu kadar yıpranmazdım falan dedi. Bide ordan birini mi buldun dedi ! Bende yediremedim bu dediklerini madem iyi gelmiyorum artık bitsin dedim. 1 hafta geçti üstünden aradım. Sen benim en kötü zamanımda gittin seni affetmiycem dedi. Evet haklı ama bende iyi değildim. Ne yapabilirim nasıl affettirebilirim kendimi?
2.5 yıllık ilişkimi kurtarmam gerekiyor?