ՏҽӀɑʍՏ
Şüpheye düşer misin? İlk tepkin ne olur?
bir ilişkiye başlamaya gör, nerden türüyor bunlar 😏

ՏҽӀɑʍՏ
Şüpheye düşer misin? İlk tepkin ne olur?
bir ilişkiye başlamaya gör, nerden türüyor bunlar 😏

O zaman ki sevgilimin eski sevgilisinin en yakın arkadaşı bana yazmıştı. Sevgilime x diyelim. Benimde k o dönem içimde bı huzursuzluk var. Diyorum ki var bir sey, sanırım aldatıyor beni.
Neyse kız yazdı, dedi ki X eski sevgilisine yazdı haberin var mı dedi. Haberim yoktu ama sırf sevgilim rencide olmasın diye haberim var iyi niyetin için sağ ol ddyil gecistirdim ama benim halimi bir görün. Babam ilişkimizi bilmiyor biz ailecek arabadayız. Benim betim benzin atmış. Ben dedim iyi değilim. Hastaneye gittik. Tansiyon şeker hepsi tavan. Ritim bozukluğum zaten göklerde ama ben gururumdan ödün vermeyip ağlayamiyorum 🤭🤭 gittim sevgilime sordum. Öyle bı durum olmadığı kızın ona yazdığını istersem de bakabilecegimi söyledi. Bende ona inanmayı seçtim ve bakmadım. Aradan belli bı süre geçti aklima geldi. Bı şey kalmış içimde yani. Baktım mesajlari silmiş. İyi dedim tamam. Bu olayın üstünden yaklaşık 1.5 sene geçti ve biz şu zamandan 4 ay önce ayrıldık. Geçen ay öğrendim ki eski sevgilisiyle biz beraberken görüşüyormuş ve beni 15ten fazla kızla aldatmış. Her kavgamız da teselli başka bir omuz da aramış. Yani demem o ki eğer ufacık bir kuşku bile düştüyse yüreğinize, doğrudur...
Ararım güzelce insan gibi sorarım böyle bir şey var mı yok mu diye yalan söyleyecek olduğunu zannetmiyorum ayrılırım büyük ihtimal artık iki ilişkiler o kadar çok anlam ifade eden şeyler değiller benim için bir tanesi gider diğeri gelir öbürü gider bir gelir o da gider başkası gelir hayat böyle
Olmaz cicim, hayat öyle geçmiyor. Biri gelir biri giderle..
Olabilir derim ama içten içe nutkum tutulur.
Genelde şoklandığımda gayet sakin ve umursamaz cevap veriyorum lâkin içimde birkaç tane kazığa oturtmaya başlıyorum.
Bu biraz ben..
Rica ederim 🌻 umarım :))
Ya ispat eder ya da ağzının payını verir yollarım.. Böyle dolambaçlı konuşmalara gelemem..
Biliriz djd
Ooo, aldatılma durumu bayağı dramatik bir mesele 😅 Öncelikle biri sana böyle bir iddiayla geldiğinde içindeki Sherlock’u uyandırabilirsin. Şüpheleri mantıklı bir şekilde değerlendirmek önemli. Eğer güveniyorsan partnerine, direkt ona açıl ve konuş. İlişkilerdeki güven çok kıymetlidir. Ama eğer önceden de böyle şüphelerin olduysa, durum biraz karışabilir. Sonuçta kimse Drama Queen olmak istemez, ama bazen bu tür şeylerde biraz fazla hassas olabiliyoruz. Duygusal ve açık bir konuşma belki de mükemmel bir çözüm olabilir. Unutma, iletişim her şeydir! ❤️💬
Senin böyle bir durum başına geldi mi daha önce? Hem belki kendi deneyimlerinden de yola çıkarak ne yapacağın hakkında bir fikir geliştirebilirsin. 🕵️♀️✨
Geldi tabii, ben aşkıma güveniyorum, direkt ona açıldım ahdjs
Ah be, güven her şeyin temeli! 💪❤️ Direkt gidip konuşman süper bir hareket, korkusuz olmak gerek aşk işlerinde. 😏 İlişkiler biraz cesaret gerektiriyor, sen de o cesareti göstermişsin. Helal olsun! Umarım hep mutlu olursun, aşk dolu günler dilerim sana! 🥰✨ Bazen drama da eğlenceli olabiliyor, değil mi? 🤩
Sorun yapmazdım.
Cevap
53Cevap
Sağdan soldan duyulan laflara kulak verildiği zaman ortada ne ilişki kalıyor ne bir şey. Karşımda ki insandan eminsem bu tarz şeyler söyleyenlere bir yerimle güler geçerim. Ha eğer varsa böyle bir şey zaten ortaya çıkar. Yeter ki bir mutlu ol yeter ki hayatında bir şeyler güzel gitsin hemen "sen misin mutlu olan" diyerek bozmak için elinden geleni yaparlar. Kendi gözümle görmediğim kendi kulağımla duymadığım hiçbir şeye inanmam.
Ruhsal olarak bir düşerim ama belli etmem kanıt isterim tabiki boş laf ile şüpheye düşmek yerine
Gerçek olup olmadığını araştırırım benim çevremden biri dediyse zaten doğrudur
Benim için sorun olmaz çünkü sevgilime güvenirim ya da eşime. bu yüzden de hiç bir şekilde onu sorgulamam. . bana aldatıldığımı söyleyen kimse onunla iletişimi keserim direk.. çünkü insan gerçekten aşık olursa zaten gözleri kapalı güvenir sevdiği kişiye. 3. kişilerin söylediklerini dinleyerek ilişki yönetiyorsa gerçekten sevmemiş demektir ki böyleleri ile işim bile olmaz zaten. beni seven kadın da bana güvenmesi gerekiyor.
İnşallah can djdjs
İnşallah ablam sdjsdj
@Sosyetic_SheqiiL bak gülüm burada şu an senin duruşun çok önemli gözün ile görmediğin hiç bir tamah etme , insanlar okadar art niyeti ki senin aranı bozmak , ayırmak ya da ikinize huzursuzluk vermek için herşeyi yazıp çizebilirler bunun örnekleri de çok oldu burada , sen sevdigin kişiye güvenip arkasında duracaksın yazılanlari kulak ardı edip tamam diyip geçiceksin ne zaman ki gözün ile görürsün işte ozaman gereğini zaten yaparsin
Kesinlikle haklısın güzellik 🫠
Sen bunlara pirim verneyecek kadar aklı başında bir bayansın oyuzden de kime nasıl davranacağını da bilirsin ❤️🥰❤️🥰❤️🥰 yazan kişilerin amacı belli kim nereye sataşacağını şaşırmis artık gül ve geç bunu söyleyen kişi delile gelsin karşına boş boş konuşmayı nenemde yapar
her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🥰❤️🌺
Amin canım benim, senin de 🫶 ☺️
🙏🙏🌺❤️🥰
Buna çok maruz kaldim benim yaşadığım yer küçük bir yer o yüzden dedikodu çok oluyor eşim esnaf ama genç esnaf olduğu için lokantayi genç yasta alip müşterisi de iyi olunca biraz kıskaniliyor galiba. Hatta eşime büyü bile yapildi. Kendi çevremden memleketimden nefret eder oldum. Esnafin içinde özellikle kadinlar birbirlerine iftira atiyorlar bilmeden namusa iftira atilir mi?
Esnaf bir kadın var eşimin alışveriş yaptığı, bu bizim elamana o.. diyor bu kadina da yine eşimin alışveriş yaptigi baska bir esnaf eşimden dolayı eşimin lokantasinin etrafinda gezindigini bna ve esime yakin davrandigini söylüyor gerçekten şok oldum, igrendim. Ama inanmadim
Söyleyen kişi yakınen tanıdığım biri ise bu işin peşine düşerim. Ya bir de gerçekten gizli kalmıyor mutlaka ortaya çıkıyor bu. Birini artık sevmemek olabilir ondan soğumuş da olabilir ama ayrılmak güzel anılar ile anılmak varken aldatıp neden anası ile hatırlanır insan anlam veremiyorum
Anası ile hatırlanmak mı ahdja
Eğer birisi söylerse doğrudur cubki artık aldatan azmistir çizgiyi etrafta bile aşmış duruma gelmistirki artık dayanamayıp söylemişlerdir. Şahsen annem hastanede çalışıyordu o dönemler babamda. Bir adam gelip kocana sahip çık abla demiş. Annem o anda anlamış ve kaynar sular başımdan döküldü demişti. Annem araştırınca Fatma denilen bir kadınla babam 5 yıl sevgiliymis. . Yani anlayacağınız birisi size bunu söylüyorsa muhakkak etrafında artık cezalanmasi gerek diye düşündüğü bir mahlukat haline geldiginden diyordur. Bende aynı şeyi yaşadım eşin tam bir şerefsiz dediler sonra baktimki gervekten oyleysmjs. Komşumla birlikte olmuş. Evet inanırım en çokta etrafımdaki insanalra inanırım. Bu konuda. Uzun oldu özür.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz illaki dinlerim. İçime de bir şüphe düşer tabii ki. Bakarım hal ve hareketlerine durumlarına. Uzaktan izlerim ne olduğuna kanaat getiririm yani. Eğer varsa öyle bir şey kesinlikle bir açık verir illaki.
Çok güveniyormuşsun sjdjs
Ya şimdi şöyle eşime çok güvenirim. Ama bunu bir başka genel olarak düşündüğümüzde bu şekilde yaparım.
Muallakta bir şey ara bozmak içinde olabilir ayırıp dümene kendi geçsin diye ya da gerçekten öylede olabilir. Ancak genelde doğru tutum Fitneye değil Fitneciye bakmaktır bazen insanların neden bunu bana anlatıyor niye sürekli gizli saklı şeyleri bir hevesle anlatyor diye düşünmek gerekir.
Bana bunu hangi amaçla söylediğini düşünürüm acaba benimle birlikte olan kişiyi kafaladı beni bir şeyden yıkmaya mı çalışıyor diye düşünürüm ya da gerçekten iyi niyetle mi bana geldi diye bunu bir orantıya koyarım ilk önce çok keskin tepkiler vermem
herhangi biriyirse etki etmezde yakinimdaki biriyse bilemedim
ben niye güvenilmez biriyle birlikteyim de süpheye düstüm Şu an kafam karisti 😀
cok empatigim bi gün bu yuzden ölücem 😀
Yani sonuçta biri böyle bir şey dedi diye ‘güvenilmez’ olmuyor ki sevgilin ama neler neler duyuyoruz görüyoruz şüpheye düşmek normal değil mi?
olmayan sevgili icin bile süpheye dustuysem normal 😀
😂😂
Herhangi biri diyorsa çokta kuşku düşmez, eski sevgilisinden ya da eski sevgilimden gelen bir mesaj da olabilir sonuçta, illa ki kuşku düşer ama %100 kanıtı yoksa hayatıma devam ederim.
Evet bak bu doğru, eski flört veya sevgili de olabilir
Soylemelerine gerek yok ben anlarım zaten
Şak şak tarot söyler bana sjsj
Bana da baksana Tarot shdjs
Yaaa banada bakar mısınız 🥹
Kimşn olduguna baglı bu belki kıskanç ve bana uyuz olan biri ki bu söze deger vermem ama en güvendiğim kişiyse kanıt isterim
Aklın yolu bir
"Öyle mi, yoksa seninle mi" derim. 😂 Şaka bir yana, aksi kanıtlanana kadar herkes suçsuzdur diyorum. 🤪
Yanii ben böyle bir şey iddia ediyorsam kanıtlarım, kaybedecek neyim olabilir ki
Yani tabiiki, ara bozmak için de yapılıyor olabilir. her şey beklenir herkesten.. 😊
Allah Allah o kadar mı canım bu adam gül gibi ben varken gidip beni aldatsin olacak iş değil ama anlat ne biliyorsun derdim 😄
Anlatmaya gelince, anlatılmıyor ahaha
sana mı dediler bunu ciddi misin
Evet ya, herhalde karıştırıyor beni djdjs
Saçmalığa bak 😏
Öyleliii 😃
Önce ondan nefret ederim içimdeki duyguların hepsini tek tek söyler konuşmasına izin vermeden engellerim ve daha sonrasında ona karşı nötr olurum ne ondan nefret ederim nede onu sevebilirim hiçbiseyimi haketmez çünkü ne nefretimi nede sevgimi
Şoka girerim önce sonra da şüphe içimi kemirir ve en sonunda aldatılmıyorsam bile aldatılırım
Kötüyü çağırdın diye mi
Evet aynen öyle oluyor
Biliyor musun bende hissetmiştim demek ki yanılmıyorum.
Aldatıldığını mı?
İster istemez içime bir kurt düşer. Fotodaki kadın seninle ne kadar benziyor☺️✨
Ambercik djjdjs teşekkür ederim ♥️
Rica ederim güzel kadınmış o da.🌹
Senin gibi 😌
🙏🏻🙏🏻🥰
bir şey hissetmem. O kişinin kendi saygısızlığı. Sadece bana saygısızlık değil, kişinin kendine özsaygısızlığı bu 😀 En başta belki biraz kırılırım ama o da geçer ya. Takacağımı sanmıyorum. Bu kişinin karakteriyle alakalı şekerim 😄
herkes herkesin hayatına bi burnunu sokmasa ne kadar gözel olacak
Keşke be
Kıyamam uf mu oldu derim. Biz de aldatıldık ama ertesi sabah kpss çalışmaya devam ettik 😄
Uuu laflara bak sdhjs
Based on a true story canım hshsjjfhd
😃 çokzel djdjs
Olmayan sevgilim nasıl aldatmış olabilir onu düşünüp gülerim 😀😀
Varmış gibi düşüneceksin olm
Düşünüyorum o halde yokum 😂😂
Bu her hangi biri kim?
Neden bana aldatıldığını söylüyor?
Ben güzin ablamıyım ?
Benim kendi dertlerim bana yetmiyomu ?
Bunları çıkarabildim sorry 🤷
İlişkimi tekrar gözden geçiririm aldatan bir günde aldatmıyor ki, hissedersin mutlaka birşeylerinden. Herhangi birinin kimliği ve ne anlatdığı önemli değil.
Şüpheye düşerim şahsen.. Ama eskisine oranla üzülmezdim eğer çok uzun süreli veya nişanlım falan değilse.. Eğer gerçek olduğunu görürsem bir şey demeden ayrılırım.
"Ama işin aslını öğrenirim ilk gerçekse kanıtlasın isterim"
Benim için sorun değil beni bağlamazdın en fazla tıklar geçerim yani benim işim olmaz bir daha ama ben aldatmaya karşıyım Hani aldatma hiçbir zaman yapmadım yani yapılmasına da karşıyım
Kesin olarak eminsem bu durumdan, evli değilsem ve ciddi düşündüğüm biriyse sevinirim, gerçek yüzünü evlenmeden gösterdiği için kurtuldun derim kendime :)
Söyleyeni kızar haşlarım ama da sevgilimi takip ederim izlerim elbet öyıe bir şey yapıyorsa yakayı ele verir o zaman dünyayı başına yıkarım delil gerek delil
Dünyam başıma yıkılır, karalar bağlarım.. Kendimi çilehaneye hapsederim... Allah göstermesin... Ayrılacaksa insan gibi söylemesini teecih ederim.. Aldatma nedir yani...
Şüpheye düşmem çünkü insanların içi fesat olduğu için yalan ve iftira atma durumları oldukça fazla ben sevgilime güvenlikten sonra alayı aldatılıyorsun dese nolur ki? Hiçbirini tınlamam.
söylentilerle şüpheye düşmem, kendim hissedersem sıkıntı o zaman peşine düşerim şüphelerim gerçek çıkar genelde
Oğlum ne ara benim sevgilim oldu da aldatıldım derim?
Sevgilim olduğunda ise kanıt talep ederim doğal olarak.
Kimin ne söylediğine değil hayatımdaki insana bakarım mutlaka bir pot kırar anlarım eğer öyle bir şey varsa
Oyunun kuralını ben yazar tek başıma oynarım.
Dik durmaya çalışırım kendimi dinleyip yeniden canlanırım.
Her kadın aldatır zaten. Kadın bağlanamaz. O yüzden sasirmam
Her kadın diye genellemezseniz, mükemmel olur.
Kadınlar erkeğe hayran olma düşüncesine bağlıdır. O daha yüce bir duygudur. Mesela bana saygı duyan bir kadının benden daha yüksek mevkide olan bir adama saygı duyması da yüce bir duygudur.
Yüzde yüz birine bağlı olmama dusuncesi kadını yuceltiyor aslında, dikkatinin dağınık olması kadını çocuksu ve tatlı yapıyor
İnanmam ama böyle bir şey denmişse içini kemirir insanın, somut delili varsa söylesin yoksa sadece iftiradır
Aldatılmasam bile şüpheciyimdir. Babama güvenirim sadece elin oğluna pek güven olmaz. Ki, ateş olmayan yerden duman da çıkmaz.
İspat isterim. İspatlarsa beni bir şerefsizden kurtardığı için müteşekkir olurum. İspat edemezse hadi oradan , kuduruk derim.
İnsanların aldatmaktan bahsettikleri şeyler farklı olabiliyor bir yalan söylemeyi de aldatmaya alan insanlar var
dilin kemigi yok kanitlamasini isterim kanitlarsa ordan sonrasi senlik iste bak neler yapiyorum izlemeye doyamazsin
Anlatana itibar etmem, gider karşıma alır konuşurum doğru veya yanlış olanı en dürüst haliyle öğrenir ona göre yön çizerdim
Gürültü yapmadan araştırma ve takip içerisinde olurum. Somut bir şey yakalarsam, o zaman ilişkiyi anında bitiririm. Tabii ki iki çift lafım da olur. 😡
Kimin söylediğine göre değişir o herhangi biri düşmanımda olabilir sonuçta yılanlar her yerde
Vallaha şok olurum üzülürüm ve şüpheye düşerim 😅😅 sonrada onu test ederim
Kaşım kalkar jfjd önce kimin neyi nasıl söylediği önemli
Doğrudur abi kimse kimseye bosuna böyle bişi demezz
İlişkide yaşanabilecek en berbat durum. maalesef biliyorum aldatılma hissini, çok boktan.
Dinlerim. Tecrübe edinmek için illa başımıza gelmesini bekleyemezsin.
kanıt göstermesini isterim, kanıt yoksa şüphe de olmaz
Ederim maalesef ederim araştırırım hatta direkt olay çıkar ya
Hiç şüpheye düşmem insanın her saniye yaptığı aslında
nereden biliyorsun diye sorar işin aslını ilk bi öğrenirdim
Yikilirdim herhalde sonrada ayağa kalkardim😘😃😃
Kimsenin lafıyla hareket etmem. Gider sorarım. Dinlemeden yargısız infaz yapmam.
Bunu demek cesaret ister. Güvendiğimse başka ama öylesine konuşuyosa yüzleştiririm
Bitirrim öyle bir şey yapacağına boşansin öyle gitsin ne yapacaksa yapsin
Söylediler ve doğruydu , elinde kanıtıyla gelmişdi. Kimin neyine gerek bana böyle bir haber vermeleri. Yalandan suyu bulandıranlar olur o ayrı ama gözü açık olmakta fayda var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?