ya da nasıl anlaşılır
Cevap
Cevap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu kişiden kişiye göre değişir. Beni aldatan şahıs baya belli etmişti. İlgisi azalmıştı buluşmak istemiyordu aramiyordu sürekli gergin ortam yaratıyordu telefonunu asla bana göstermiyordu elime vermeden önce kendisi bir şeyler yapıyordu Instagram şifresini asla vermiyordu beni de sosyal medyasında paylssmiyordu. En ufak kavgada engel atiyordu
Benim öyle değil ama benden uzak durmak istiyor
Zaman vs felan
Bence ayrıl direkt hemde. Zaman araya girince eskisi gibi olunmuyor. Sen yoluna bak o da baksın.
Haklısın yeni bir sayfa açmam lazım
Bence de. Çünkü kendimde aynı yollardan gevtigim için bu tarz şeylere cevabım net oluyor. Kimseye zaman veremem. O zaman kim bilir neler sokar araya. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur herkes yoluna. Bunu bu arada aldatıldın falan amacıyla söylemiyorum
Sen böyle bir olay yaşadın mı
Yaşadım. Diyorum ya keşke zamana birakmasaymisim o an biraksaymisim
4 aydır sadece telefonda konuşuyorduk buluşmak istemiyordu
4 aydır seninle buluşmak istemeyen kızla neden hâlâ birliktesin?
Salağım çünkü
Ben hissedemedim maalesef hatta şöyle ki aldatildigimi bıraktım ne ara beni aldattı diye düşünmeye başladım ama bak şey olabilir çok yoğun ilgisi varsa gün içinde birçok kez arıyorsa uyandığında gece 2 de 3 de atılmış uzunnnn mesajlaslarla karsilasiyorsan aldatıliyor olabilirsin
Kafam çok karışık ne bileyim onunla iyi hissediyordum kendimi
Cidden kendinden fazla değer vermiyeceksin
Aldatilgini düşünmene ne neden oldu
Sürekli bunaltıyorsun sıkıyorsun felan konuşulmalar başladı
Cevap
4Cevap
Aldatan kendini aldatır hisedemezsin ama Allah görür herşeyi Aldatmak boş geliyor bana bana göre değil
Şüpheleniyorsan ayrılırsın. Bu kadar.
Haklısın dostum
Karınsa zor...
Sevgilim
Şüpheleniyorsan bırak gitsin değmez.
Hissedemezsin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?