Aldatıldınız ya da aldatılmadınız... gözünüzü kapatın ve bir an düşünün aldatıldığınızı... size ne hissettirir? nasıldır aldatılmak?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aldatıldınız ya da aldatılmadınız... gözünüzü kapatın ve bir an düşünün aldatıldığınızı... size ne hissettirir? nasıldır aldatılmak?
Bir daha insanlara nasıl güveneceğimi düşünürüm, çok büyük bir hayal kırıklığı ve sevdiğim adamın aslında hiç benim olmamiş olması, aslında sevdiğim adamı hiç tanımamış olmak, benim gibi birinin kalbini kırmanın bu kadar kolay olabilmesi, ben onunla mutluyken onun beni aptal yerine koyması ve benim ona iyi hissettirmemiş olmam gibi düsünceler geçer aklımdan
Öyle...
Hayatta tek bir acıdan bakılmamalı bir çok konuda aldatılıyorum aşk ta cinsellik te ticarette arkadaş lık ta dost luk ta önemli olan bence Hissettiklerimi in toplam da bizi neye dönüş tür düğü bir çok konuda hayatım boyunca aldatıldım evet çok acılar çok kötü duygular hissediyor sunuz ama değiş miyorsunuz kalbiniz ve yüreginiz acık kalıyor her ne konuda olursa olsun aldatan kişi kaybeden olur ve buhahatı gercek olarak yaşayamaz sadece hayal dünyası ve sahte bir yaşamı olur bence
Bana kötü hissettirir elbette.. çünkü sevdiğim aşık olduğum bana göre her şeyim olan kişinin beni hiç düşünmeden aldatması başkasını sevmesi... bu kabul edilemez ve affedilemez benim için elbette.. sevgim bir anda bitmese de tüm duygularım hislerim saygım bir anda biter.. ve zamanla unutmayı denerim.. ve o kadını da bir daha hayatıma almazdım hiç bir şekilde.
Hak etmedim ama olsun
"* kendine yakıştırmış birine terbiyeyi giydiremezsin "
Valla gülüp oynayacaksın basit ve net 😁
Bu iyiydi..
K@hpelik olacaktı sistem çevirmemiş
Cevap
18Cevap
Beni kaybettiği için en fazla ona üzülürüm..
O seni kaybediyor o üzülsün 😂😂sana ne oluyor 😁
Bu hissi yaşamadığım için tarif edemem...
Tarifi edilmeyecek şeyler yaşarım içimde sanırım ölmek bile aklımdan geçebilir.
Aldatılmak herkese kötü ve berbat hissettirir. Önce kızgınlık kaplar içini, sonra karşı tarafa ve kendine karşı acımasızca sorgulamalar, gururuna yedirememeler, Sonuç olarak; kırık bir kalp ve yıkılan umutlar..
Cinsellik konusunda ise aldatma Ben ona yetersizmişim demekki der ve konuyu kapatırım, bir eksiğim varki aldatmış beni derim. Başka durumlar için aldatılmışsam ticari vs.. o kişiliksizle ticaret yapmak zorundaysam temkinli davranırım
Yaşamadığım bir duygu nasıl hissettirir bilemem ki. Gözümü kapatıyorum ve o hissi yaşamaya çalışıyorum... Tamam, berbat bir his ama daha başka nasıl hissedilir bilemiyorum. Tanıdık bir his değil bu bana.
Çok şükür hiç aldatmadim da aldatılmadım da çok zor bir durum olsa gerek rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🙏 ben yıkılırım resmen çünkü bünyem bu tür şeyleri kaldıracak kadar güçlü değil maalesef
Allah yaşatmasın, ya cok büyük bi intikam alırım ya da hiç bişey demeden bildiğimi bile gizleyip ortadan kaybolurum.
Eskiden çok üzülürdüm şimdi kurtuldum halayı çekiyorum aşkommm böyle insanlardan kurtardığım her gün kar kar
Sevdiğin insanın seni aldatması, sadece üzer. Verdiğin değeri kırar. Ve hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Başkasının altına girmiş kadın benim olamaz.
Çok değerli olduğumu, onun da layıkını bulduğunu, değerime değer katacak nasibimin beni beklediğini anlarım.
Gözümü kapatınca gelmiyor ki yaşamadığım sürece bilemem :((
bence aldatmak var aldatmak var. benimle iken bir baskasi ile konusuyorsa bunda kendimi degersiz beni sevmedigi icin uzulurdum ama baskasiyla yattiysa gercekten tarifsiz bir his hissederim. ne iyi ne kotu. boyle tarifsiz bir sey. şaşkın. benim dokunmaya kiyamadigim birisimi baskasi bagirta bagirta yapiyor diye kahrolurdum.
hicbir sey hissetmem. kurtulduguma sevinirim. onun kaybı olur
Aldatılmadim ondan ne hissettiklerinide anlayamam ne yazikki 😑
verdiğim değeri hak etmemiş olduğunu anlarım
Beni aldattığını anladığım an olacak her şeye hazır olmalıdır.
Güven sorunu yaşarım, o sevdiğim adamın gerçekten beni sevmediğini anlarım ve artık kimseye kolay kolay güvenemem bide aldatılma korkusundan aşık olamam
Aldatmissa sevmemiş, değer vermemiştir. Sevmemisse de ben ona kalbimi acmamisimdir yani dış kapının dış mandalı umursamam, hatta kurtulduğum icin mutlu olurum.
daha önce aldatıldım açıkçası nasıl hissettiğimi bile hatırlamıyorum :D
ateşim yükselir kulaklarımdan ateş fışkırır hrr
Bu kadar ucuz bir insana bu kadar değeri verip nasıl hayatıma aldığımı hayatımı onunla nasıl paylaştığımı sorgularım.
Agresiflik hayal kırıklığı ondan kalan fotoğrafları yakma, şehri terk etme isteği depresyon ve sonra güçlenme kendine daha fazla önem verme.
Aldatıldım gözümün içine baka baka yalan söyledi yemin billah etti ölümden beter bı duygu insan nefes alamıyor hele bide yılların geçtiyse Allah yukarda hergun durduk yere gelen göz yaşlarimin hesabını elbet birgün sorar
Ben degilde niye o ya da ben neyine yetmedimi dusunurum
Yetersiz hissederim
Öfke ve acı karışımı bir şey olmalı
Bilmem pek umursamazdım herhalde
Degersiz bir enayi, yalniz, nefret dolu
Belki de zevk alırım😂
İnsanda eksiklik duygusuna sebep oluyor
Onca emeğin sevginin karşılığı bu muydu diye kendime kızarım doğru kişiye vermediğim için
Hayal kırıklığı
Kötü durumda hissettirir
Üzülürüm
Dayanılmaz
Kötü
kötü, eziklik
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?