İki kişiyi birden idare eden kişi ikisini de gerçekten sevmiyodur diyebilir miyiz ?

Yaklaşık 3 yıllık ayrı şehirlerde olduğumuz sevgilimin yanıma gelmesine 2 gün kala beni aldattığını öğrendim. Kızın benden haberi varmış, yani ilişkimizi bildiği halde çıkmıştı onunla. Eski sevgilim hep inkar ediyodu. İlişkileri daha 1 ay olmamıştı ben öğrendiğimde. Tabi o gün yaklaşık 50 kez aradım sevgilimi ama açmamıştı ayrılmıştık. 2 ay sonra geldi geri dönmemi istedi 3 4 gün sonra tekrar deneme kararı aldım değişmiştir diye. Ama bu kez hiçbir şey demeden terkedip o kıza gitti tekrar. Terkettiğini kabullendiğimi söylemeden önce 3 4 gün arayla mesaj atardı, neden yazamadığına dair bahane üretirdi. Nenem kalp krizi geçirdi giremiyorum vs derdi. Sonra yine yazmamaya başladı bu kez kabullendim bittiğini ve son bir mesaj attım. Onu hala sevdiğimi fakat vazgeçtiğimi belirten bir msjdı. 3 aydır ayrıyız ve o kızla beraber hala. Onunla da ayrı şehirdeler. Son msjımdan 2 gün sonra engelledi beni ama 2 3 gün içinde tekrar kaldırdı. Numaramı da hala silmemiş, faceden de silmemiş. Böyle biri diğer kızı gerçekten seviyo olabilir mi ?
Güncellemeler
+1 yıl
Onunla hala beraberler ve sanırım mutlular
İki kişiyi birden idare eden kişi ikisini de gerçekten sevmiyodur diyebilir miyiz ?