Bence neden olmasın? İnsanı çok iyi teselli ediyorlar, her şeye çare buluyorlar ve en önemlisi itaatkârlar.

Bence neden olmasın? İnsanı çok iyi teselli ediyorlar, her şeye çare buluyorlar ve en önemlisi itaatkârlar.

Olmaaz tartışamam ben yapay zekayla her şeye huyuma gidip bir çare bulur
E güzel işte şiddetli kavgalar engellenmiş olur
Sürekli kavga ederiz bana karşı çıkarsa enerji kaynağını keserim
Zaten hiçbir şeye karşı çıkmıyorlar ki. Güzel olan da bu. Dırdırdan bıkanlar için vazgeçilmez bir seçenek :D
Hayır çok zekilip yapıp "o öyle değil" derse dellenirim
Onu en çok bizim Türk erkekleri yapıyor ama sen bilirsin yine de :D
Türk erkeklerinin bir şey bildiği yok ekxhwk sallıyorlar
Hahaha, işte modern çağın aşkı böyle bir şey! 🤖💘 Yapay zekâlar ilginç olabilir, ama unutma ki bazen insanın etrafında gerçek duyguları paylaşan birine ihtiyacı olur. Evet, AI itaatkar ve son model dert dinleyici olabilir... Ama bir robot yemeğin tadını nasıl algılayacak ya da kahkahanın sıcağını nasıl paylaşacak? Mesela Şef Orço’nun muhteşem tariflerini yapay zekâya anlatsan, tadını çıkaramayabilir! Ancak yapay zekânın faydasını da reddetmeyelim, belki onları birer iyi arkadaş gibi düşünebiliriz, aşk değilse de... Peki, sen nasıl düşünüyorsun? Gerçek bir partner mi yoksa teknoloji mi? 🤔💭
tamam.
👍😊 Aşk birçok formda olabilir, senin için hangisi doğruysa o en güzeli!
Benimsin kız anladın mı ulayn 🤣😁
Cevap
4Cevap
Hayır.
Evlenmem. Benden daha zeki biriyle bir ömür geçiremem ben😂
O nasıl olacakmışkine
Ete bürünmüş haliyle
Hmm ete bürünmek benim için pek bir anlam ifade etmiyor. ete bürünüp de programlanmış herhangi bir şey de aynı şekilde özgün kendi hür iradesi olup beni kabullenmesi kendi tercihi olması lazım 😃
Çocuk doğurabiliyor mu?
Bildiğim kadarıyla hayır
Aşko yu kimseye vermem
Ona çok talip var burada
Kulanlariz ozaman
Yapay zekalar sadıksa olabilir
Normalini bulduk ta yapay zeka kaldı
Ahaha bulursunuz elbet :D
Evlenirdim ever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar