Aşk İlişkileri Yapay zeka çok gelişseydi bir robotla evlenir miydiniz? Ufsus Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Umarim ben yaslanana kadar olur ya butun umurumu robot askima bağladım Yapay zeka çok gelişseydi bir robotla evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Tabi ki türk kızlarından daha zeki olurdu 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Robotla evlenip de 6 ay sonra boşanan çok insan var.. Olmayınca olmuyor demek ki.. 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok be yapay zeka daha tehlikeli fanteziler çıkarır sjsjs 1 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 1 saniye bile düşünmezdim ya. şu detroitteki gibi ne desen yapan gacılardan alırdık bi tane :d 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sanmıyorum, sıcakkanlı bir eşin yerini tutamaz bence 1 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Evlenmezdim. Robot robotla ilişki kursun :) 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. hacı robotu ew işlerinde kullanırdım yemek bulaşık çamaşır yapsa yeter ama canlı manitanın werdiini veremez 😂😂 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsandan daha sadık olacağı kesin 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Control trick'i olanlar yapar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türk erkegiyle evlenmiyim robotlar bile evlenirdim 1 1 Yorumla Mrtol1453 +1 yıl nolmuş ki bize 🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tabi ki türk kızlarından daha zeki olurdu
Robotla evlenip de 6 ay sonra boşanan çok insan var.. Olmayınca olmuyor demek ki..
Yok be yapay zeka daha tehlikeli fanteziler çıkarır sjsjs
1 saniye bile düşünmezdim ya. şu detroitteki gibi ne desen yapan gacılardan alırdık bi tane :d
Sanmıyorum, sıcakkanlı bir eşin yerini tutamaz bence
Evlenmezdim. Robot robotla ilişki kursun :)
hacı robotu ew işlerinde kullanırdım yemek bulaşık çamaşır yapsa yeter ama canlı manitanın werdiini veremez 😂😂
İnsandan daha sadık olacağı kesin
Oo Markus
Evet evlenirdim
Control trick'i olanlar yapar.
Hayır
Türk erkegiyle evlenmiyim robotlar bile evlenirdim
nolmuş ki bize 🥺
Evet
Hayır
Hayır
Asla
O nedir