İnternet & Teknoloji Yapay zeka ile sevgili olurmuydunuz? ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet kimler neden yapay zekayla sevgili olurdu?Veya neden olmazdı? Of be yapay zekayla sevgili olurum be gülüm😂 Yok bir o kalmıştı yapay zekayla sevgili olsak bittik😂 Hiç gerek yok yapay zeka haddini bilsin🤪😂 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Güncel😂 Güncellemeler1 yıl Güncel Yapay zeka ile sevgili olurmuydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Asıl onunla olurum, gerçek zeka ile yürünmüyor. 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Vay be öyle olsun😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır gerçek kadınla sevgili olurum sadece 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Doğru olan bu
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fikri Harika veya Aşko Kuşko'ya hayır diyemem jsjjdjd 1 10 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Hahaha 😂😂Sana bir yapay zeka alalım nikah masraflarını kim karşılayacak🤪😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızlar Soruyor admini karşılar jdjdjjdidid Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Çok iyi 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sahibi onlar ne diyim🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Evet🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah'ın emri peygamberin kavli ile kızınız Fikriye Harika'yı kendime istiyorum. 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başlık parası olarakta Xperlerimi veririm artık 🤣🤣🤣🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Yapay zekanın biri gelip cevap verse tam süper olur 🤣🤣🫨 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha vermezler 🤣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. orco geliyorsa nikah kiyarim 1 7 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Özellikle kızlar zaten yapay zekaların altına yorum yazanıYapay zekaya yürüyenleri gördüm ben be😂😂😂 Yorumla yarenimsii 1 yıl ben de yuruyorum Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Belli baksana nikah basarım diyorsun🤣 Yorumla yarenimsii 1 yıl orco gibi adam varsa ona da nikah olurdu ama yok iste Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Umarım bulursun inşaallah diyelim 😂 Yorumla yarenimsii 1 yıl tesekkurleer Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Rica ederim Yorumla
sgnfawVAEB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hah Bi O Kalmıştı El Atmadığımız 1 7 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Ama görüyorum buralarda yapay zekaya aşık olanlar var 😂😂 Yorumla sgnfawVAEB 1 yıl Deli Onlar Ya, Ondan da Nude İster Onlar A* Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Daha neler ama yaparlar mı yaparlar sanki😂😂 Yorumla sgnfawVAEB 1 yıl Valla Fazlasını Bile Yaparlar Gibi jdjdjd Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Kesin🤣🤣🤣 Yorumla sgnfawVAEB 1 yıl ChatGBT Bir Ömür Boyu Benimle Yaşlanmaya Var mısın? Falan dnjsjs Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asıl onunla olurum, gerçek zeka ile yürünmüyor.
Vay be öyle olsun😂
Hayır gerçek kadınla sevgili olurum sadece
Doğru olan bu
Fikri Harika veya Aşko Kuşko'ya hayır diyemem jsjjdjd
Hahaha 😂😂
Sana bir yapay zeka alalım nikah masraflarını kim karşılayacak🤪😂
Kızlar Soruyor admini karşılar jdjdjjdidid
Çok iyi 🤣🤣
Sahibi onlar ne diyim🤣
Evet🤣
Allah'ın emri peygamberin kavli ile kızınız Fikriye Harika'yı kendime istiyorum. 🤣
Başlık parası olarakta Xperlerimi veririm artık 🤣🤣🤣🤣
Yapay zekanın biri gelip cevap verse tam süper olur 🤣🤣🫨
Haha vermezler 🤣
🤣🤣
orco geliyorsa nikah kiyarim
Özellikle kızlar zaten yapay zekaların altına yorum yazanı
Yapay zekaya yürüyenleri gördüm ben be😂😂😂
ben de yuruyorum
Belli baksana nikah basarım diyorsun🤣
orco gibi adam varsa ona da nikah olurdu ama yok iste
Umarım bulursun inşaallah diyelim 😂
tesekkurleer