İkili ilişkilerin en boş olduğu dönemde yaşıyoruz diyebiliriz; Peki sizin içinizde hâlâ yeni birilerini tanıyıp onlarla konuşabilecek kadar içinizde heves var mı? #reda
Hayır. Yeni birini gönül ilişkileri konu olunca tanımaya da çalışmıyorum. Kestirip atıyorum. Cidden tek istediğim kendi paramı kazanıp yurt dışına gidip gezmek. Aşk meşk hikâye gibi geliyor en sonuncu eskim sonrasında. Yani öncesinden de çok evlilik meraklısı değildim, şimdi iyice uzaklaşır oldum bu düşünceden.
Yeni birini birilerilerini tanımaktan çok uzağım ve mümkün olduğunca yeni insanlarla tanışmamaya çalışıyorum. Heyecandan ziyade sıkıntı yaratıyor yeni insanlar. Ben hayatımda olanları eksiltiyorum.
Hayır, artık heyecan vermiyor. Daha doğrusu eskisi kadar heyecanlı ve hevesli değilim. Aynı şeyleri defalarca kez yaşayınca insanın hevesi kalmıyor. Doymuşluk hissi oluşuyor.
Yeni birini tanımak her zaman heyecan verici ama günümüzde tanışmak vs çok kolay ve yaygın.. bir mobil uygulama indiriyorsun, biriyle tanişiyorsun, o yüzden insanların bir motivasyonu kalmadı