Benim amcam 50 yasında ve hiç evlenmedi. Mesleği olan biri. Ama dedeme neneme falan baktı evlenmedi. İleride pişman olur mu? Kötü bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılBir şey olmaz emekli maaşını alır iyi bir huzur evine yerleşir yaşlanınca
Şu huzurevini öyle bir gösteriyorlar ki topluma sanki hapishane yani iyi bir yere yerleşince sıkıntı olmaz kalıp memnun olan çok yaşlı var tek dertleri çocuklarım beni ziyaret etmiyor oluyor
12 Yorumla
Soran1 yılÇocuğu da olmayacağı için
- 1 yıl
O derdi de olmaz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yıl50 yaşında hiç evlenmemiş olmak kötü bir şey midir? Bu sorunun cevabı tamamen kişinin hayata bakışına, beklentilerine ve yaşam tarzına bağlıdır. Toplumda genelde evlilik, mutluluğun ve "tamamlanmış" bir hayatın göstergesi gibi algılansa da, herkesin mutluluk tanımı ve öncelikleri farklıdır. Amcanızın kararları, muhtemelen ailesine karşı duyduğu sorumluluklardan kaynaklanmış gibi görünüyor ve bu da onun fedakar biri olduğunu gösterir.
26 Yorumla
Soran1 yılİşin yaşlılığı var işte
Umarım bize yük olmaz- 1 yıl
Umarım
- 1 yıl
Vallahi işin yaşlılığı falan var diye düşünme Herkes bir gün yaşlanacak ölecek ya da daha erken ölecek yani bu kadar takılacak bir şey değil ya
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim
Soran1 yılHak ettin
- 1 yıl
Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kötü tabi. evlenince bi düzenin oluyor. bi oyunda düşün boss olur sonraki etapa gecersin ya. o bossu gecmeden ilerleyemezsin onun gibi. aile kurcak babalıgı yasıcak kocalıgı. evinde ona bakan ilgilenen olcak. onu düşünen dogum gününü kutlayan. aksam dertleseceği. fingirdeseceği seks yapacagı. partner olcak birlikte tatile oraya buraya gezmeye gidecekler. vs vs.
13 Yorumla
Soran1 yılErkekler böyle şeylere takmazlar
Soran1 yılHepsi evlilik kötülüyor
Gizli Üye(25-29)1 yıl50 yaşında dayım var hala bekar. Hiç evlenmedi ve işi gücü de makam olarak yerinde. Sebebi de yoktu ama evlenmedi. Görüştüğü biri var yıllardır ama öyle tensel bir durumları yok nereden biliyorsunuz demeyin bilirim dikkat eden biri boyle şeylere. Anlamadığımız bir şekilde evliliğe geçemedi
12 Yorumla
Soran1 yılGay falandır
Cevap sahibi1 yılYuh daha neler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkötü değildir,,
00 Yorumla
1 yıl50 yaşında hiç evlenmemiş olması karısının olmaması , kızının olmaması , oğlunun olmaması , bir ailesinin olmaması bu onun için çok zor bir yaşam olsa gerek. O adamın iç dünyasında yaşadığı stresi ve çektiği acıyı sadece kendisi bilebilir. Öyle insanlara en azından ağır hasta olmadan bir hayat yaşamalarını dilemek en doğrusu olacaktır.
11 Yorumla
Soran1 yılErkekler pek takmıyor ona
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBaşarısız 2 evlilik yaşamış olsa daha mı iyiydi? Mantıklı bir sebebi varsa iyi ama yoksa pek değil.
Tercihi buysa veya 'sırf evlenmiş olmak için evlenen' kişilerden olmak istemediyse gayet iyi yapmış.
Ama bunca yıl mutlu olma şansı varken geçmişin yükünü atlatamadığı için evlenmediyse kötü.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkötü değil başarı! :D Bu kadar kendi işini çevirmeyi bbilmeyen ve arkası toplansın diye zorla baskıyla evlendirilmeye çalışılan erkeklerden sıyrılmayı başarmış. Bence birçok türk erkeğinden daha iyi yemek yapıp, kişisel temizliğinde ya da ev işlerinde kimseye muhtaç olmayan biri. :)
24 Yorumla
Soran1 yılHayır odasını bile toplamıyor
Cevap sahibi1 yılbence sen ona bu durumu anlat. şimdiki kadınlar sorumluluk sahibi, bakımlı, ev işlerinde aktif beyler seviyor diye hafif bir söyle. durumu anlar
Soran1 yılYapamaz ki çok tembel
Cevap sahibi1 yılevlenmemesi dahha iyi bence
Gizli Üye(36-45)1 yılAmcan zenginse hiç sorun yok. Yaşlandığında ona bakacak onun totosunu temizleyecek bir sürü insan bulur. Ama durumu iyi değilse kimse bakmaz. Sen bile ona bakmazsın. Bu kadarda net konuşuyorum. Huzur evine gönderilir eğer emekli parası falan varsa oradada ölüp gider cenazesine bir kaç kişi katılır sonra herkes evine gider öldü kurtuldu der. Bazılarında evlenseydi çocukları falan olaydı ona bakardı der. Durum bu.
16 Yorumla
Soran1 yılZengin değil
Ve tabi ki bakmayız- 1 yıl
Çocuklarının ona bakacağı ne malum babannemin 5 tane çocuğu vardı bakmadılar
Cevap sahibi1 yıl@kusurunabakarım çocukları ona bakmazsa ilerde çocuklarıda ona bakmaz. Bu işler böyledir. Yani baban annesine bakmadıysa yarın sizde babanıza bakmazsın. Eden bulur dünyası. Bir de ağaç yaşken eğilir misali. Eğer çocuklarının kalbine o merhameti yerleştirmezsen yarın yaşlandığında çocuklarım niye bana bakmıyor diye ağlamayacaksın
Soran1 yılKimse kimseye bakmaz bu devirde
Cevap sahibi1 yılAynen sanada kimse bakmaz yarın öbür gün elden ayaktan düşünce. Ya da ne bileyim bir hastalık bir kaza sonucu yatağa bağlı kalırsan her gün ne zaman ölecek diye beklerler. Olmadı seni hastaneye yatırır vururlar bir iğne yallah tahtalı köye gidersin mesela
Soran1 yılmaalesef hayat acı
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimkide kirka dayandi babaanemle dedem vefat etti tek basina veya arkadasiyla yasiyor Şu an . Bence bekar olmalari kotu coluk cocuklari olmicak olsa bile gec olucak bunun ilerisi de var yaslaninca kim bakicak? Eli ayagi kesilirse huzur evine gitmek zorunda kalicaklar kotu bir durum bence aile kurulmali ya.
01 Yorumla
Soran1 yılErkekler onu düşünmüyor baştan
Gizli Üye(30-35)1 yılValla onu, bunu, bilmiyorum da. Benim gidişat öyle olacak gibi görünüyor. O yala geldiğimde nasıl hissederim bilemem. Bulamazsam birini o yaştan sonra illa bulunur ya. Dans kurslarına falan giderim. Bulurum birlikte yaşayacak, ya da evlenecek bir kız. Takılırım. Hayatımın bi yerinde evlenmesem bile, aynı evi paylaşacağım bir kadın olsun isterim
03 Yorumla
Soran1 yılAynı evi paylaşacaksan kadın evlilik ister bi süre sonra
Evlenmek değil de kafa dengi ten uyumu olan biriyle aynı evde yaşamak güzel olurdu birlikte tatillere gitmek falan
Cevap sahibi1 yılÇocuk düşünülmüyorsa, evlenmeye gerek yok bence. Zaten birlikte yaşayınca, karı koca olcaz. Nikah cüzdanına ne gerek var
Soran1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılKendine yetebiliyorsa iyi bir şey bence. Tabiki bu şahsi fikrim. Amcanın ne yaşadığı ne hissettiğiyle de alakalı bir durum bu. 50 yaşındaysa. Bunun ayrımını çoktan yapmış ve kararlarını da almıştır diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran1 yıl70-80 de yanlız kalmak var işte
- 1 yıl
70-80 de birisine zorla baktığını düşün. Tersi de olabilir ama insan kendi ayaklarının üzerinde durmalı bence
Soran1 yılO yaşta zor
- 1 yıl
O yaşta birisine bakmak da zor
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Valla yaptığı büyük delikanlılık
Ve yaşıda öyle fazla değil
Yeterki anlasabiliceği birini bulsun
Amcanıza sağlıklı ve uzun ömürler dilerim 👋03 Yorumla
Soran1 yıl40 yaşında birini bulanabilir en çok
50 yasında artık adam
Yakında marş basmaz
Soran1 yılSeks olmadan evlilik olmaz
1 yılHayır kötü bir şey değil ayrıca yaşlılarımızı huzurevine vermeyip kendimiz bakmak çok iyi bir durum Onun da nasibi saklıdır Umarım o da evlenip mutlu olur
04 Yorumla
Soran1 yılEvlenmek illa mutlu olmak demek değildir
- 1 yıl
Ben senin sorduğun soruya yorum yaptım küçük hanım sen yeni bir soru işareti açmışsın evlenmek mutlu olmak değildir yazmışsın evlilik iki taraflı teslimiyet duygusudur tek taraflı değil bireysel değil Karşılıklı saygı ilişkisidir tek kişilik düşünen zaten evlenmesin tek kişilik düşünüyorsan zaten mutlu olma ihtimalin çok yüksek açtığın soru işaretinin Cevabı da bu yorumu da bu iyi geceler küçük hanım
- 1 yıl
Tek kişilik düşünüyorsan evlilikte mutlu olma ihtimalini zaten yok yazmıştım Klavye yanlış yazmış
Soran1 yılTamamdır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBazıları böyle tercih ediyor bende hiç evlenmedim aha yaş 45 oluyor anne ve babamın yanındayım. İnsan evlilikte yarinida düşünür ama istisnalar hariç muhtaç olunca ne kadın erkeğe nede erkek kadına bakıyor
00 Yorumla
1 yılEvlenmeyebilir Normal yani tercih onu sana ne bana ne ben de evlenmek istemiyorum şu an ya bir kere zaten bunlarla ilgili Ben adımları attım günlük yaşıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılAferin
- 1 yıl
Teşekkürler
1 yılEvlenmenin yaşı yk kadını erkeği de yk sank zorunluluk varmış gbı insanlara bi baskı bi rahat birakn yahuu
11 Yorumla
Soran1 yılYas geçince kabul ermiyorlar
1 yılBence insan belli bir yaştan sonra çocuklaşıyor ilgi görmek istiyor bu yüzden nazının geçebileceği eşi ve çocukları olsun ister
110 Yorumla
Soran1 yılİstememiş
- 1 yıl
İşte pişmanlığını ilerde yaşar bence
Soran1 yılAnne baba ölünce Yaşar
- 1 yıl
Ben huzur evi ziyaretine gittiğim zaman orada tanışıp evlenen bir çift bile vardı yani insanlar yalnız kalmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu ileri ki yaşlarda anlıyormuş genelde
Soran1 yılNenem dedem ölünce anlar
- 1 yıl
Şimdi sen böyle dedin de ben şunu söyleyeyim sana benim annem babam öldü Yani babam öyle dedi 16 sene oldu Annem öyle dedi 6 sene oldu ama onlar gitti yalnız gitti Hayır Hayır yalnız gittiler hani yalnızlığın soğukluğun hissettiğin zaman kadının da anlamsız olduğunu anlıyorsun erkeğin de anlamsız olduğunu anlıyorsun o yüzden hani şey düşünme çocuklar olsun ya da olmasın çevrene şöyle bir bak çocuklar olup da 90 yaşında bakmayan insanlar var yani Yanlış düşünüyorsun
- 1 yıl
@yalnizinsan26 ya tabii bilemezsin çocuk hayırsız mı olacak hayırlı mı olacak. zaten çocuğu yaşlanınca baksın diye yapmıyorsun ki ama bence varlıklarını bilmek bile insana güç verir. Allah herkese hayırlı eş ve evlat nasip etsin
- 1 yıl
Benden geçti gari sizlere versin
Soran1 yıl@yalnizinsan26 hiç belli olmaz hayat sürprizlerle dolu
- 1 yıl
Sanmam Ben bitti deyince bir daha geri dönmek istemem
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet kötü bir şey, kendinden biliyorum, ben de hayatımdan feragat edip annemi bakıyorum ama yinede kimseye yaranamıyorum giden hep benden gidiyor maddi manevi, bu saatten sonra da benden hiç bir cacık olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılSenin mesleğin var mı
Cevap sahibi1 yılVar
Gizli Üye(30-35)1 yılKişinin kendi tercihidir. Ama bir yorumda demişsin ki umarım bize yük olmaz. Hayat bu belli olmaz, yaşa da bakmaz. Ne gençler var anlık bir şeyle yatağa mahkum kalıyor. Belki de sen amcana ya da başkasına "yük" olacaksın.
01 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun
1 yılOlmaz bence ya yani sonuçta çocukları olan da bu gün kendi hayatini idame ettiiryor kendinbaisna herkes evlenmek zorunda değil
01 Yorumla
Soran1 yılBen de evlenmeyeceğim mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılAşkin yaşı yoktur, önemli olan aşkı bulabilmek. Aşk olmayan bir hayatta hamallıktan baska bir şey yok ki.
02 Yorumla
Soran1 yılAşk yoktur
- 1 yıl
Tabikide var
1 yılAyy çok kötü bir şey Allah düşmanıma vermesin
13 Yorumla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Yapayalnız olmak güzel bir şey mi
Soran1 yılDeğildir
Gizli Üye(25-29)1 yılKesin o da gençliğinde bakire olmayan kızları aşağılayan namusu kızlık zarında arayan bi tiptir :D acimiyorum hiç böylelerine. Hak ettiklerini yaşıyorlar net
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@BrookLynn sanki çoğu böyle değilmiş gibi konuşuyorsun
- 1 yıl
Çoğunluğun öyle olması bu kişinin de öyle olduğu anlamına gelmez.
Benim gördüğüm kadınların çoğu da k. aşar. Yıllardır evli kadınlar tatafından tacize reddettiğim için iftiraya uğruyorum biri gidiyor diğeri geliyor;
Şimdi burada bütün evli kadınlar böyledir demek doğru mudur.
Tıpkı sen geçmişinde kesin bşy yaptın ki bunlar sana dadanıyor demenin doğru olmadığı gibi.
Geçmişimde kimsenin ahını da almadım umudunu da kırmadım, kimsenin karısına da yanaşmadım.
Bundan mütevellit insanların hayatı ve kaderleri ile ilgili backgroundların detaylarını yalnızca Allah bilir.
Ön yargı ile şu kesin şöyledir demek kimsenin haddi değil.
Biraz kısa oldu kusura bakabilirsin.
Cevap sahibi1 yıl@BrookLynn herkes her şeyi söyleme, yapma hakkını kendinde buluyo biz konusunca mi haddimiz olmuyo? Ya da senin gücün bi biz kadinlara mi yetiyo?
Cevap sahibi1 yıl@BrookLynn tamam sensin
Soran1 yılYooo hiç bakireliğe bakmaz
Akrabalarımda çok var evlenmemiş insan. Pişman olanını görmedim 😄 yaşlanmıyorlar da
11 Yorumla
Soran1 yılEvet bu da genç
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki pişman olur iyice yaşlandığı zaman bunun ne demek olduğunu anlar
01 Yorumla
Soran1 yıl70-80 de belki olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİlerisi mi kalmış 50 yaşına gelmiş adam. Hayırlısı böyleymiş onun için tercihi böyle olmuş
01 Yorumla
Soran1 yıl70-80 de
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. İleride pişman olur mu ne demek, 50 yaşına gelmiş zaten
01 Yorumla
Soran1 yıl8” e kadar yolu var
1 yılEvlenmek değilde hayatı paylaşacağı birini bulmak iyi olurdu... sartmi asla değil 🤷
02 Yorumla
Soran1 yılSen evli misin
- 1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılYa herkesin kendi tercihi bazen de mecburiyet olur yani normlak bu şeyler hayat bu herkesin kaderi başkadır
00 Yorumla
1 yılBaban da yükünü alsaymış adamın nenene dedene bakarken.
01 Yorumla
Soran1 yılBiz ne olacaktık 2 çocuğu var babamın
- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılEvlenip çok kötü bir evlilik de yapabilirdi her şey hayırlısı olur
11 Yorumla
Soran1 yılAmin
1 yılZamanında ya sağlam darbe yedi bir kadından ya da evlilik insanı değildir
04 Yorumla
Soran1 yılNenemle dedeme bakmış
- 1 yıl
Vefalı adammış o zaman
Soran1 yılBakalım vefa onu kurtaracak mi
- 1 yıl
Kendi tercihi yapacak bişey yok
Gizli Üye(30-35)1 yıltatlım evlenmek çok kolay bir şey eğer istiyorsan birine talip olup nikah dairesine gidiyorsunuz bitti gitti. abartmaya gerek yok. önemli olan isteyip istememek.
01 Yorumla
Soran1 yılBirini ikna etmek zor ama
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değildir tabiki de sizde yiğenler bir olur bakar bakarsınız amcanıza
11 Yorumla
Soran1 yılValla hayat kısa
Kimseye bakamam
Ben kendime zor bakıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBence erkek için güzel bir şey. Hayatın boyunca kadına her zaman haklısın diyerek, kendinden ödün üstüne ödün vererek geçecek bir hayat güzel değildir.
03 Yorumla
Soran1 yılAynen ama iştr yaşlılıkta ne yapacak
Cevap sahibi1 yılÖlüp gidersin, bir kadının yanında zehirlenerek olmektense günübirlik ilişki kovalayip yaşlanınca da kendin gibi birini bulacaksin sen ona bakacaksın o sana, tamamdır
Soran1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılYani insanlar bazen zor bir hayat geçirir pişmanlık yaşayabilir ama hiç takmıyor da olabilir kutlarım amcani kimse öyle emek vermez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılİlerde pişman olabilir yanlız kalacak yaşlanınca esi çocukları yok sonuçta
01 Yorumla
Soran1 yılOlaun daha iyi yaa
Gayet normal, on sene sonra yapay zeka ile bir eş yaratır kendine onunla geçirir ömrünü 👍
03 Yorumla
Soran1 yılO nasıl şey
Soran1 yılGüzelmiş
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kötü yalnız kalcak kim bakacak belkide iyidir kararsız kaldım
04 Yorumla
Soran1 yılHuzurevi ya da yeğenler
Soran1 yılBelki
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hmm sanırım bir az öyle ama bu kişisel bir tercihtir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBundan yaklaşık 20 sene sonra benim soracagım soruyu sormuşsun
07 Yorumla
Soran1 yılSwn de mi evlilik düşünmüyorsun
- 1 yıl
düşünüyorum da nasip olmadı diyelim
Soran1 yılBen de 32 seneye 50 olcam ben düşünmüyorum ama hiç
- 1 yıl
bende o zaman öyleydim :)
Soran1 yılBenim düşüncem değişmeyecek
Çünkü çok önemli başka bir planım var- 1 yıl
umarım istedigin gibi olur her şey
Soran1 yılUmarım amca senin de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAkıllı adammış hem bu dünyayı kurtarmış hem öbür dünyayı
10 Yorumla
1 yılEvladi olunca sanki bakacak diye kural mi var? Ne hayirsizlar var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılParası olan her erkek her yaşta her genç kadını elde edebilir. Parasız erkek her yaşta yalnızlığa mahkumdur mevzu bundan ibarettir.
03 Yorumla
Soran1 yılParalı biri değil ki
Cevap sahibi1 yılParasızsa evlenemez ki
Soran1 yılEvet işte
1 yılAilevi sıkıntılar insanların geleceğe dair düşüncelerini hayallerini etkiliyor öaalesef… yaşayıp görecek pişman olup olmayacağını… evlenmemiş olabilir ama aşk yaşadığı veya özel arkadaşlık kurduğu kadınlar olabilir
06 Yorumla
Soran1 yılO da olmadı pek
- 1 yıl
😉 ne kadarını biliyorsun?
Soran1 yılHep evde
Para da yk
Nerde olacak sevgili- 1 yıl
Hmm, belki yakışıklıdır veya onu beğenen kadınlar olabilir. Evde olsa da internet var , arkadaşlık uygulamaları var… para azda olsa olabiliyor olacak olanlsr
Soran1 yılOnlar sayılmaz yaa
- 1 yıl
Amcan için nasıl bir ilişki istiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Ailede bir kisi Kendini Feda ve eder, çünkü biz Türküz bizde Feda kültürü gelişmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılNeden kötü olsun? Bu sadece tercih meselesi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDedene Nene baktiysa, size bakma sirasi gelince sizde ona bakacaksiniz. Ne demek umzarim bize yuk olmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılNe diyelim
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlandığında kendine bakacak çocuk olmayacak diye yalnız hissedebilir ama çocuğu olup vefasız çıkan çocuklar da var sonuçta.
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
1 yılKişiden kişiye değişir bazıları olur bazıları hiç olmaz
00 YorumlaEvlenmiş olmak için teşekkürler evlenmem. Evliliği ezik insanlar bir başarı sayar.
00 Yorumla
1 yılOlur tabi yalnızlık Allah'a mahsus insan ister çocuğu olsun
03 Yorumla- 1 yıl
Sorsam allahı bilmezsin la ama her şeyii bilmiş gibi konuşmaları yok mu...
- 1 yıl
@aktrisjsjsn ne diyon kardeşim
- 1 yıl
Net anlaşılıyor dediklerim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yıl50 yaşında olup 5 kere evlenmiş olması daha mı iyi olurdu ahshs
00 Yorumla Annesinin duasıni almış sırtı yere gelmez onun
21 Yorumla- 1 yıl
Yani illa duyguları katacaksın içine Ya bırak bu duyguları affı ya anasını babasının duasını alsan olur almazsan olur benim anam babam öldü gitti gömdük geçti biz onlara dua ederiz ayrı bir şey
1 yılBenim abim de öyle ama hasta olduğu için. Erkekler için yaşlanınca bekar kalmak kötü. Kadinlarin parası varsa keyfine bakıyor bir de belki yeğeni belki kardeşi bakiyor. Ama erkek için çok zor illa kadin lazım
02 Yorumla
Soran1 yılNeyse aman inşallah bizim basımıza kalmasın da
- 1 yıl
Yani illa kadın lazım demek çok yanlış ya Bence çok yanlış düşünüyorsun Yani sen şunu şöyle anlaman lazım erkekte kadın da bu dünyaya yalnız geldi Yalnız gider ve mezara yalnız koyacaklar seni de beni de onu da o yüzden hani bu olacak şu olacak diye düşünme yani Rahat ol o soğukluğu hisset mezarda yalnızsın yani bitti Sen daha takmışsın kafana erkekler diye falan Kafana takma yani böyle şeyi Çünkü ben anam babam gömdüm yani onlar yalnız gitti ayrı ayrı
1 yılSanırım ben de evlenmem. Evlenilecek pek kız kalmadı gibi
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenecek erkekte kalmadı
- 1 yıl
Evet maalesef sizin kriterlerinizde pek adam yok
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. insanlar seçimlerinden dolayı değil seçmediklerinden dolayı pişman olur
yani evlendiğinde de, evlendiği için pişman olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kafasına uygun birini bulamadıysan evlenmek için evlenmemeli insan
05 Yorumla
Soran1 yılBence de
Soran1 yılYaşlılığı var
Soran1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)1 yılAmcanız yaşlandığında onu ihmal etmeyin. Evladı yok diye yalnız kalmasın.
03 Yorumla
Soran1 yılHerkesin kendi hayatı var
Cevap sahibi1 yılOoo şimdiden onu terkedecek olduğun belli.
Amcana üzüldüm.
Hergün aynı evde yaşayın demiyorum ki. Adamı da ihmal etmeyin diyorum.
O dedenizle ve ninenizle ilgilenmese belki o iş babanıza kalacaktı.
Soran1 yılİlgileniriz o kadarcık
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek için sorun olacağını sanmıyorum ama kadın için olabilir di
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)1 yılBu işin erkeği kadını yok, her iki taraf içinde kötüdür.
04 Yorumla
Soran1 yılErkek için o kadar değil
Cevap sahibi1 yılNeden değil
Soran1 yılOnlar Daha Özgür
Cevap sahibi1 yıl😃😃
Gizli Üye(30-35)1 yılİleride pişman olur mu derken zaten 50 yaşında. Olsa olsa şu an pişman olurdu.
01 Yorumla
Soran1 yılGenç ama 40 gösteriyor maks
70-80 de belki olur
Gizli Üye(36-45)1 yıl50 ye 6 kaldı kaldı benim de evlenmedim. Rezil rezil sürünüyorum işte 😢
07 Yorumla
Soran1 yılEvlenseydin
Cevap sahibi1 yılErgen kafa hayatta her istediğimiz oluyor mu?
Soran1 yılErkek için zor bir şey değil ki evlenmek
Ben 18 im ama ben de hiç evlenmeyi düşünmüyorum ileride
Cevap sahibi1 yılO iş öyle olmuyor işte
Neyi çok istiyorsan olmuyor
Neyi hiç istemiyorsan burnunun dibinde bitiyor
Soran1 yılErkek adam evlenecek Kadın mi bulamayacak kendine
Cevap sahibi1 yılÇocuğum yorma beni benim yaşıma gelince hayatın ne sikindirik bir şey olduğunu sen de göreceksin Hadi yorma beni akşam akşam
Soran1 yılTamam amca iiy geveler
- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği