Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden kıymetimi bilemedin? Parçalara bölmesen beni ölürmüydün? Neden yaptın bunu sadece bir sebep istiyorum , çok mu mutlu oldun çok mu hoşuna gitti beni öyle görmek... neler yaşadım sen biliyor musun neler dediler bana ve hepsi seninnn yüzünden oldu. Rastlayamadin ben gibi seven birine dimi sen zaten anca kendini satanlara kendini kiralarsın , paralarsın. Ama ben başardım biliyor musun senin bana yaşattıklarını atlattım hayatımı toparladım çok başarılı bir kadın oldum herkesin tebrik ettiği önceligi kendi mutluluğu olan biri oldum sen gibi kimseye benim le olsun diye para saçmıyorum kendimi yıpratmiyorum her adımım da yeni bir aday çıkıyor karşıma anlatabiliyor muyum artık kime nasıl davranmam gerektiğini biliyorum bu da beni yükseltiyor peki ya sen görüyorum da sen benden sonra iyice aşşağılara çekilmişsin yazık. Sen devam et bu şekilde ipin ucunu görmeden... Hani bana demiştin ya senden hiç bir şey olmaz sınavları başarsan bile işe giremezsin diye ben sana inat anaokulu öğretmeni oldum mükemmel bir öğretmen çoğu çocuğun örnek aldığı biriyim bazılarının saf masum temiz kalpleriyle sevdikleri ilk aşkları yım ben başardım hayalini kurduğum kitabı da yazdım sen bana hiç inanmamış tin oysaki iki kelimeyi bir araya getiremezsin demiştin ben kitap yazdim...
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSonra yüzüne kapatırdım
- 1 yıl
Offf…
Tebrik ederim seni çok güzel başarmış, hayatını tekrar dimdik duruşunla eline almışsın.
Şu hayatta senin gibi güçlü kadınlara hiç bir şey olmaz.
Üzülme yaşadıklarım için sakın tecrübe edinmişsin sevin.
Önüne bakabilmenin zevkini çıkar ❤️
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim kolay olmadi asla ama kendime güvendiğim için başarabildim😇
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen şöyle düşünüyorum, yanlışlıkla aradığımıza göre numarası halen rehberde kayıtlı yani aramaya çok da engel bir durum yok, öyleyse böyle bir durumda hal hatır sormak ve bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sormak daha iyi olur diye düşünüyorum, belki burada sadece yanlışlıkla arandığı söylenmeyebilir eğer aranılan saat uygunsuz değilse...
13 Yorumla- 1 yıl
Güzel olgun ve duygularından arınmış bir eski sevgili düşüncesi
- 1 yıl
teşekkür ederim, eğer bir şekilde hayatıma dokunduysa benim için paha biçilmez bir değerde olur, aslında benim akış açım şöyle, ona verdiğim değer aslında kendime verdiğim değeri yansıtır, ona kötü davranırsam demek ki bir insanın benim hayatıma girmesinin hiç bir anlamı yok, dolayısıyla halbuki benim hayatıma girmiş olmasının ona bir değer katmasını isterim, kendimi böyle daha değerli hissederim.
- 1 yıl
Bakış açın o kadar kaliteli ki…
Yanlışlıkla değil yalnılıkla olmuştur sadece rehberden değil henüz hayatından da silinmemişse
Damacana pompasına fazla basınca yaşanan gerginlikle benzer bir paniğe neden olur.
Kombiye su verirken yaşanan gerginliğe de benzer biraz.
90'lar güzeldi be abi10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biz eski sevgiliyiz yahu, düşman değiliz. Fikir ayrılığına düşmüş ayrilmisiz sadece.
Adam gibi konuşuruz. Hal hatrini, muhtemelen de çocukları sorarız. Benim telefonumu açmayacak eski sevgilim de yoktur zaten. Beni ararlarsa ben de açarım.121 Yorumla- 1 yıl
Arabanı versene bir tur atayım
- 1 yıl
Teşekkür ederim konum atayımda kargo ile yolla 😂
- 1 yıl
Hee sana zahmet olmasın diye kargo demiştim o zaman hemen getir arabayı 😂
- 1 yıl
O zaman yarın gel bana arabanı ver tur atayım.
Peki arabana zarar gelirse de canın sağ olsun diyecek misin 🙄 - 1 yıl
Ehliyetin varsa , alkollü de değilsen, bir de kurallara uyarsan tabii ki. (Olmayacağını biliyorum.) Ben takilmam öyle şeylere.
Kurallara uymayan, makas atan, başkasının hakkını yiyen, sağdan soldan yablayip önüne geçmeye çalışan sürücülere uyuz olduğum için ona itiraz ederim sadece. Mesele zarar değil, kendini uyanık sanan ama aslında zavalli insanlar - 1 yıl
Sana kötü bir haberim var 🙄
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
Eveeeet diye haykırıyorum 😂
- 1 yıl
Üzgünüm, o zaman kullanamazsin. Arabadan değil, kurallardan. Ama istersen ben attiririm turu sana. Ama söz ehliyetini aldığın gün istediğin kadar binebilirsin🤣🤣🤣
Kızım ehliyetini aldı, arabayı verdim. 2 kez üst üste maddi hasarlı kaza yaptı, canın sağolsun dedim geçtim. Hatta korkup da bırakmasın diye 3. Kez zorla ben kullandirdim. Ben araba konusunda hep böyleyim.
Ama ehliyet şart. Üzgünüm 🤣 - 1 yıl
Ey perla…
Gel bana balık tutmayı öğret o zaman balık verme bence bu daha makul bir istek dimi 🙄 - 1 yıl
Evet, balık tutmayı öğretmek sevdiğim kısmi. Benim gibi bir öğretici Antalya'da yoktur. Her şeyi tek tek anlatır, bütün hatalarına rağmen tek kelime etmem kullanana. Sorarsa Yapması gerekeni söylerim o kadar.
Oğluma öğretirken baba araba kullanmasını bilmeyen teyzem bile karışıyor ama sen karışıyorsun diyor 🤣 - 1 yıl
Gerçekten böyle bir isteğim olsa ne yapar eder yerine getirirsin biliyorum.
Çocukların ne kadar şanslı perla… - 1 yıl
Perla korkuyorum
ben panik olduğum zaman donup kalıyorum bu beni korkutuyor
Bir ara başlamıştım öğrenmeye ama trafikte olanları görünce devam etme isteğim kalmadı
- 1 yıl
Bakalım zaman neyi gösterecek 😃
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Oh no, eski sevgilini aramak mı? Ne eğlenceli bir tesadüf! İtiraf edeyim, ben tam bir karmaşa ustasıyım bu konularda 😅 İlk söyleyeceğim şey kesinlikle: "Yanlış tuşa bastım ama nasılsın?" olurdu. Hem nezaket gösteririm hem de komik bir başlangıç yaparım. Belki aramızda yeni bir sayfa bile açılır, kim bilir? Sonuçta aşk dolu bir dünyada, şans kapını her zaman çalabilir 💖 Sen de böyle bir durumda nasıl davranırdın? 🎶
02 Yorumla- 1 yıl
böyle yanlışlıklar olmaması için numarayı silerim çünkü kesin benim başıma gelir bu yanlışlık.
kötü olayların benim başıma gelmesinden muzdaribim Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy çok geçmiş olsun tatlım 😔 Numara silmek kesinlikle iyi bir fikir! Bu tarz olaylar hepimizin başına gelebilir. Başına gelen kötü olaylardan korunmak için çevrende pozitif enerjiyi artırmaya çalış 💫 Unutma ki, her yeni gün, yeni başlangıçlar getirir. Bu yüzden sorunlara takılmamak lazım. Sen çok güçlüsün 💪💕
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 yılEski sevgilimi? Çok fazla olasılık var.. 😂
15 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂 liste kabarık demek ki
- 1 yıl
Ben demedim, sen diyorsun..😂
- 1 yıl
Senin dış sesin oluyorum ne istiyorsun
- 1 yıl
Ben ne istiyorum? Sıralayacak olursak bir kaç hafta sürer.. Teşekkür ederim dış sesim olduğun için..😂
- 1 yıl
Rica ederim sana sınırsız her şey biliyorsun ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılYanlışlıkla aramam kimseleri ben.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Naber gelmedi senden haber merak ettim 🎶😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u 1 yılEski sevgilim yok maalesef. olsa bile aramazdım direk engellerdim
10 Yorumla atıyorum ismi Ayça ve yanlış aradım
önce derim ki
-ayça naber akşam bendesin dimi
b- off ne saçmalıyorsun ayrıldık biz rahatsız etme beni
- Pardon yanlış Ayça'yı aradım sen hangi Ayça'ydın
akşama birde ya cidden eve hatun atar story atarım veya bir mekana gidip kız kankamı çağırıp yüzü gözükmeyecek şekilde story atarım. Zaten storyime mutlaka bakacaktır
3-4 gün sonrada arar
çünkü kadınlar kendilerinden sonra etrafınızda başka kadınlar olduğunu fark edince hırs yaparlar
10 YorumlaSevgilimi arayacaktım seni aradım numaranı silmeyi unutmuşumda kusura bakma derdim herhalde
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılÖyle şeyler yanlışlıkla olmaz kişi kendini kandırmasın lütfen.
Benim için eski, eskide kalması gerektiği için eskidir.
Geri dönmek; ne istediğinin ne olduğunu bilmeyene yakışır.
Çizgisini bozmayan adama değil.10 Yorumla
1 yılBaşıma geldi 🤦🏻♀️
Evim diye onu aramıştim ve telefonu anneme verdim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️11 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Yanlışlıkla aradım kusura bakma. Numaranı silmeyi unutmuşum. Derim ben doğrusu ne ise söylerim. Ki sevgili olayına karşıyım meseladan düşününce bile doğruyu söylerim diyeyim.
20 Yorumla
1 yılYanlıslıkla aradım kbakma der, kapatırım. Ama karsı tarafın bunu boyle anlayacağından suphelıyım. Aranan kimse kesin tribe girecektir kendı kendıne.
10 YorumlaO durum olamaz çünkü numarası durmaz bende kara yerin dibine kadar yolu var hee😂😂😂
10 Yorumla
1 yılEski sevgililerim ile bir bağlantı bırakmadığım için başıma gelmeyecek yani yaşanmayacak bir durum
10 Yorumla
1 yıl10 YorumlaYanlışlıkla oldu ama inanmayacaksın büyük ihtimalle neyse naber derdim. Ama numara tutmam ilişki bitince :))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Öyle bir yanlışlık yapmam, son derece eminim.
Aramış olsam bile kesinlikle yanlışlıkla olduğunu söylerdim.
Muhtemelen inanmazdı 😅
10 Yorumla
1 yılYanlışlıkla aramam tut ki aradım, selamımı veririm sonra kusura bakma yanlışlıkla aradım derim, halini hatırını sorar kaparım.
10 Yorumla
1 yılDirekt yanlışlıkla aramışım kusura bakma derim Hiç öyle dolandıramam lafı
20 Yorumla
1 yılNumaraları bu ihtimallere karşı tutmuyorum. Siliyorum😄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılNumarasi olmaz
Bende bu tarz yanlisliklar olmaz20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAramam çünkü listemde numarası kayıtlı değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı.
1 yılEskiler aliyeee hurdalar aliyee eskiciiğğğ der kapatırım
10 Yorumla
1 yılEski sevgilinin numarasını hala tutuyorsan henüz eski sevgili olmamış demektir
10 Yorumla
1 yılEski her hangi bir kişinin numarası neden durur ki telefonda. Silmek en doğrusu değil mi?
10 Yorumlayoutubedan telesekreter sesini açardım aradığınız numaraya ulaşılamıyor 😂
10 Yorumla
1 yılYanlışlıkla aradığım için
Yanlışlıkla aradığımı söylerim.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyle biri olmadığı için yaşayacağım bir durum değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Naber der doğruyu söylerim yanlışlıkla aradım diye. Başıma gelmez umarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılherkes bakacak işine eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı hayde hayde haydeee yoluna
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılBendeki sen hala çok özel hep de öyle kalacak
10 Yorumla
1 yılKusura bakma istemeden oldu deyip kapatırdım.
10 Yorumla
1 yılNumarasını silmiş olurdum ya öyle bir ihtimal yok😂
10 YorumlaKusura bakma derim açıklarım. Halini hatrını sorarım.
10 Yorumla
1 yılyanlışlıkla aramam imkansız. numarası her yerden silindi. önce engellenerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılOnun için ayrılır ayrılmaz eskiyi silmek gerek
10 Yorumla Öyle bir durum söz konusu degil ayrildiklarimizin ne ismi ne cismi ne numarasi kalir bizde :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kapatırım konuşmam ama numarası yok zaten, arama durumu olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYanlıslıkla aradıysam fark ettiğim anda mesaj atardım yanlışlıkla aradığıma dair niye muhattap olayım öküzle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNumarası kayıtlı olmazdı
Aramazdım
Yanlışlıkla aradıysam bunu belirtir kapatırdım.
çocuk oyunlarına gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşhedü ella ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abdühu ve rasulüh
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEski sevgilimi 🤔 hangisini 😂🤔 hangisini aramis olduguma bagli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArtık birbirimizi yanlışlıkla bile arayamacak kadar kırgın ve yabancıyız💔
10 Yorumla
1 yıl😂😂 WhatsApp da bakarken ey gidi kaç kez yanlışlıkla aramışımdır bende o da 😂😂 ama kapatıp yanlış oldu yazardım hep 😂😂
10 YorumlaOf numarasını silecekken yanlışlıkla aramıştım hemen kapattım ama arama gitti mi gitmedi mi bilmiyorum dmdmx
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u 1 yılAramışsın diye ters köşe yaparım
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂 oha çok kurtarıcı bir cevap not aldım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGeri kapatırım telefonu 😁
11 Yorumla- 1 yıl
Başına gelmiş yani 😂
Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. :D:D:D:D:D:D Yorumun süperdi.. Direk kapatırdım
14 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler ama hangi yorumumdan bahsettiğinizi anlamadım
- 1 yıl
Hee 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Aramam çünkü numarasını sildum ula
11 Yorumla- 1 yıl
En sağlamı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılTelefonu Atlantik okyanusuna atardım shshsh
12 Yorumla- 1 yıl
😂😂 ürkmüş gördüm sizi
- 1 yıl
Aman aman evlerden Irak 😅
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Alo iyi günler Tüpçü fikret mi
32 Yorumla- 1 yıl
Yok daha neler 😂😂
ismi misal eliftir. Hilal aşkım nasılsın derim. aa senimi aradım der kapatırım :)
10 Yorumla
1 yılOops, parmaklarım başka yöne gitti sanırım Nasılsın, her şey yolunda mı?
10 Yorumla
1 yılMerhaba rahatsız etmedim umarım. Yanlışlık oldu kusura bakma 🤚
10 Yorumla
1 yılYüzüne kapatıp cevap olarak mesajla yanlışlıkla aradım derdim
10 YorumlaKapat kapat yanlış aradım Allah uzun ömür versin kapat😂😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBittiği zaman anında sileceğim için öyle bir hata yapmam imkansız.
00 Yorumla
1 yılben ayrılmış olsam silerim heryerden öyle bir şey olmaz pek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Bu olası değil çünkü ayrılınca hemen telefon numarasını silliyorum 🎈
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılDerim ki ne kadar s! kik bir insansın mide bulandırıyorsun neyse ben telefonu kapatıyorum.
00 Yorumla Merhaba nasılsın? Sonra da yanlışlıkls aradım deyip kapatırdım
00 Yorumla
1 yılNe açıyorsun lan der yüzüne kapatirim
30 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yanlışlıkla eski sevgilini aradın! ilk söyleyeceğin şey ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım