Eski sevgilimi yanlislikla aramam çünkü numarasını rehberimde taşımam benim için bittiyse bitmiştir gittiyse gelmesin kardeşim canımı yaktiysa gelemez canım hala aciyosa yaralarim varsa ona ait gelemez dokunamaz bana birahane açtığı yarayı tekrar kanatamaz ben onun açtığı yaraları kapatmak için neler çektim gelip aynı yere elini süremez canımı acittigi için istemem onu görmekte istemem görsem yüzüne bakmam uzaklaşırım sidra canımı yakti mesela ona birdaha asla dokunmam ona birdaha asla sarılmam onunla gittiğimiz parklara gitmem onunla oturduğumuz o masaya birdaha oturmam ona eskisi gibi bakmam ona aldığım hediyeler hala yanımda duruyor bir kere bile öpmem açıp içini bakmam öylece duruyor kutunun içinde asla dokunmam o kutuya ona yüzük aldim evlenme teklifi ettim hayatımda ilk defa bir kadına evlenme teklifi etti zeynep koçak ilk defa yaptım bunu bir kıza onun parmağına taktığım o yüzük hala onda duruyor vermedi herseyi verdi onu vermedi bana ama onunla gezdiğim dondurma yediğimiz sokakları gezmem birdaha onun sokağından bile geçmem ama karsimdaki dükkanda çalışıyor mecbur geciyorum yoksa onun adım attığı o caddelere küstüm ben onun yürüdüğü kaldırımlara bile küsüm ben onunla çay içtiğimiz sokağa düşmanım ben arada karşılaşıyoruz denk geliyoruz yüzümü dönüyorum ona canımı cayır cayır yakan bir kadına sevgi dolu bakamayacak kadar onurluyum sırayla hergun karşılaşıyorum ama artık bitti duygularımı yaktı içimdeki sevgiyi cayır cayır yaktı onun numarası bende duramaz ama o benim numaramı hala silmiyor kendisi söyledi ama ben onu çoktan sildim diğer eski sevgililerimi sildiğim gibi
Eskiyse numarası da durmaz silerim. Mesela hadi öyle bir durum başıma geldi diyelim hiç kıvırmam, yanlışlıkla aradım kusura bakma bir daha olmaz derim.
Acil durumlar için telefonumda sadece aramalarda ve rehberde kilit yok, Kpss'ye giderken otobüste parmak iziyle telefonu açmışım farkında değilim rehberde sen in in in in in S harfine gel... Allah 'tan kuzenim Sude' yi aramışım bir üste değseydim hoş olmazdı.
Öyle bir hata yapacağımı düşünmüyorum ama eski sevgilim bana yapmıştı yanlışlıkla aradım diyip sonra da ya beni bir kız grubu arıyor sen numaramı birine vermiş olabilir misin gibi saçma sapan şeyler demişti 🤦🏻♀️
Sevgilimin telefon numarası dahi yok daha doğrusu benim bu hayatta sevgi gönderdi bana sadece sanal internet ve uzak mesafe ilişkileri yaşadım oradan da çok önceden konuş um Bir iki gün önce mesaj attı gecenin saat 12'si benden numaramı istiyor tabii iki gün önce kendisi de beni engellemişti ben de direkt olarak kendisine şunu söyledim 2 gün önce beni engellemiştin bence insanın biraz kurudu olması gerekiyor kusura bakma numaramı atamam dedim tabii kendisi bana bayağı bir hakaret etti sonra ınstagram'dan takibinden geri çıktı, hayatımdan çıkan insanı hiçbir şeyi benimle olmaz ki numarasını yanlışlıkla arayayım
O kişinin bir hemcinsinin ismini söyler buluşmayı bir saat sonrasına alıyorum haberin olsun derim karşı taraf konuşunca da AA pardon yanlış aramışım diye kapatırım herhalde 😁🤭
Ne yazik ki bunu yapma ihtimalim cok yuksek, ama sadece tek bir sevgilimi 🙁
Ayrilali 1.5 sene gecmesine ragmen hala ara ara girip son gorulmesine baktigim icin bir iki defa yanlislikla aradigim da olmustu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ama sukur ki acmadi. Acsa herhalde "seni cok ozledim" der kapatirdim 🥹😫🤧
Çok kötü olay yaşamıştım ya. Eski sevgilimin numarasını silerken kopyalamışım o gün. Sonra bir iş ilanı gördüm işverenin numarasını kopyaladım ama olmadı, aradım açan meğerse eski sevgilimmiş. Yani karıştı bende hala anlamadım sesi de farklı geliyor iş ilanı hakkında bilgi dedim oda diyor ki hangi iş sonra inandırana kadar canım çikti
Bir kere yaptım bunu telefonumun ekranı kırıktı ve bozulmak üzereydi, böyle deyince de bahane gibi duruyor ama gerçekten telefon kendi kendine evirip çevirip görüntülü aramış hem de asla olmaması gereken bir yerde, hemen tuşundan kapattım telefonu
Sessizlik güzeldir eskiden çok konuşurdum takı japon yapıştırıcısı ve kül ne kadar kuvvetli yapıştırır onu tek edene kadar artık şırıngayla besleniyorum sigaramida burnumda çekiyorum 😅
Yanlışlıkla arayamam çünkü her yerden engelledim ve numarasını da sildim. Böyle bir şey mümkün değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet o beni yanlışlıkla aradı başkasını ararken öyle dedi lakin bir hafta sonra tekrar aradı beni 😀 Yani demem o ki kimse kimseyi yanlışlıkla falan aramaz, bilerek arar yanlışlıkla aradım der hepsi bu
Öyle bir yanlışlık olmaz. Teli silerim. O yüzden de arama olayı olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öyle bir şey mümkün değil çünkü direkt silerim numarasını. Bu milletin kafasını anlamıyorum eski sevgili numarası niye oluyor. Ulan bitmiş işte sil yeni hayata başla niye hala saklıyorsun ki?