Sevgilim 1 sene önce ki para karşılığı yaşadığım hayatı öğrendi?

Arkadaşlar 1 buçuk aydır çok güzel giden bir ilişkim var. Kendisi daha önce evlenip boşandı boşanma nedeni de eşine ihanet etti anlaşamadılar arada sevgi yoktu vs. Çok masum olmayan bir ortamda tanıştık ama ben oraya helalinden para kazanmak için gitmiştim günlerce orada peşimden koştuktan sonra kabul ettim her neyse biz tanışırken o kendini anlattı ben kendimi anlattım sana anlatamayacağım bir şey yaşadım dedim ve onun kafasında soru işareti olarak kaldı 1 buçuk ay boyunca ve bu süre zarfında ara ara sormasına rağmen anlatamadım gerçekten beni çok seviyor o kadar çok şey yaptı ki bu devirde hiç bir erkek yapmaz. En son itiraf ettim 1 sene önce ben kendimden yaşça büyük kişilerle yüzeysel birşeyler yaşadım dedim... Deliye döndü ağlamaktan içi dışına çıktı ama çok pişman olduğumu tövbeler ettiğimi kendimden nefret ettiğimi söyledim detayı da var uzun olmasın diye kısaltıyorum. Şans istedim yüz yüze koltukta tam 10 saat şans verdi ama güvenmiyor laf arasında tatlım diyor ama söylerken gözleri doluyor ne yapacağım arkadaşlar vallahi çok seviyoruz birbirimizi pişmanım kendime söz verdim sana da söz veriyorum yapmıycam dedim ne olur bir şey deyin...

Sevgilim 1 sene önce ki para karşılığı yaşadığım hayatı öğrendi?