Para konusu canimi sikti?

Malumunuz gecen ay milli piyango yilbasi cekilisi vardi bende gittim sansima kendi paramla 3 bilet aldim sonra erkek arkadasima bunlari soyledim ver bende dursun dedi verdim bide ortak bilet alalim dedi gittik onunla ortak 2 bilet aldik. Neyse cekildi falan biletlerin 4une ikramiye cikmis cok bisey degil ceyrek oldugu icin 2 tanesine 50 lira bir tanesine amorti bir tanesine de 250 tl. Neyse sevindik falan ver dedim babam yakin o bozdursun biletleri vermedi gitmis kendisi biletlerin parasini almis ustune bide bana yarisini bolusmeyi teklif bile etmedi sadece istersen veriyim ama yanimda nakit olmasini seviyorum dedi. Bende ver diyemedim. Sonra baktim gitti kredi karti borcunu odedi kendine biseyler aldi baya baya parayi harcadi yani ve bitti para Bu duruma baya bozuldum. Normal mi boyle bir hareket sizce ne yapmaliyim? Parasinda degilim ama benim hakkim var biletlerde
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar normalde 2 bilete 200 1 bilete amorti q bilete de 1000 tl cikti ama biletler ceyrek oldugu icin herbirinin 4te biri alindi yani toplam 365 tl falan yanlis anlasilma olmasin
Para konusu canimi sikti?