Sizce kıza haksızlık mı yapmışım ve durumu toparlama şansım var mı?

Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta benimle aynı okulda okuyan bir kız var ve sene başında ilk günler o kızla aynı arkadaş grubundaydık ve kızdan biraz hoşlandığım için son derece iyi bir niyetle kızla flört etmeye çalışıyordum. Kız da direkt olarak olumsuz bir tepki vermiyordu, ama bir sabah yurt yöneticileri beni yanlarına çağırıp kızın benden korkup beni şikayet ettiğini söylediler. Öyle olunca kendi kendime " Bwn onu rahatsız edecek, korkutacak hiçbir şey yapmadım. Ayrıca madem öyle, o halde durumu bizzat bana da bildirebilirdi ve ben de anlayışla karşılardım " dedim ve sonra yurt yöneticileriyle de aram biraz bozulduğu için kıza çok sinirlendim. Daha sonra haliyle o gruptan soyutlandım. Ayrıca dönem başında, ben kızla flört etmeye çalışırken kız da o gruptan başka bir çocukla flört ediyormuş, ama sonra ayrıldılar. Sonra kızla bir kez okulda karşılaştık ve bana baktı. Bugün ise yurttayken kız içeri giriyordu, ben ise dışarı çıkıyordum ve kız beni görünce kısa bir süre yüzüme bakıp sonra kapıyı hafifçe tuttu. Normalde böyle davranışlara gülümseyip teşekkür ederek karşılık veririm, ama kıza ters ters baktım ve " Çek lan şuradan " dedim. Sonra elimi biraz sert bir şekilde kapı koluna attım ve kız da elini çekti. Sonra kapıyı açıp yurttan çıktım.
Sizce kıza haksızlık mı yapmışım ve durumu toparlama şansım var mı?