Güncellemeler
1 yıl
Yorumlar şaka gibi gülmem tutu erken yaşta boşanmalar ayrı ayrı babalar evet savunduğunuz hayat bu sanırım farklı eşler ve farklı partnerler
Hep evde durdugum için sansizim ya da çirkin olduğumu düşünürdüm ama onunla alakası yokmuş dışarıya çıkmak sosyalleşmek ve tarz yapmak ile alakası varmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bende durum yok maalesef
Tarz nasıl yaptın ben bceremiyorum
Saç rengini ve kıyafet kombinlerini değiştirerek
Kıyafet konusunda yardımcı olur musun bana
Seni tanımıyorum ki karakterine uygun seçmelisin en iyi kendini sen tanırsın asil ve isyankarmisin? Entellektuel misin? Yoksa klasik takılan misin? Ama sana tavsiyem karakterin gibi giyinmeni ki karakterinde erkekleri cekebilesin
Karakterimde giyiniyorum ama istediğim erkek tiplerini çekemiyorum
Ozaman bulunduğun ortamı değiştir ortamda sıkıntı var ya da bir şey var yoksa çekmemek mümkün değil ben eskiden kötü giyinirdim keko çekerdim hep şimdi ise entellektuel ya da tarzıma uygun erkekleri çekiyorum ve ortamda etkiliyor onuda değiştirdim örnek ilcem keko dolu ve ben farklı ilçelerde illerde takılıyorum birde öyle dene
Cinsellik için yürümüyor lar sa ise
İyi
Aman evlenenler cinsellik için evlenmiyor mu zaten 😀evlilik ne için yapılır onun için yapılır zaten
Cinsellik için yürüyorlarsa onlar her lıza
Her kıza öyle yürüyor haberin olsun 🤣
Demeki evlenenler kullanılıyor fark yok :)
Fark şu ki sana cinsellik için yürüyenler duygusal bir şey hissetiği için yürümüyor yatağa attıktan sonra ya da cinsellik dışındaumurlarında olmayacaksın. Evlenmeyecekler yani senle 🤣
Hahhaha tamam evlenmiycekler yaran mi var anlamıyorum ki zaten yasitlarim daha yeni mezun oluyor üniversiteden neyin kafasindasin sen ha doğru temizlikçi parçası ya da fabrika işçisi filansin ancak o yaşlardaki o yaşla evlenir kafan mı iyi senin üniversite mezunu zaten 24 ve 25 yaşında oluyorsun birde bunun iş arayışı var hop 27 oluyor yasitim oluyor çocuk evliliğini savunmak oluyor seninkisi şu an pedofili Allah'ın pedofilisi
Ne saçmalıyorsun sen g*erizekalı, ne pedofilisi. Güzel olmadığın için adamlar sadece seni yatağa atmak için asılıyor buda kendini nimetten sanıyor. Bırak evliliği sevgili bile olmayacaklar diyorum çünkü beğeni hoşlantı yok. Şimdi ikile
Senin yaşındakiler 3. çocuğa hamile abla
Eee ne yapayım 😀 hamileyse koca meraklısı değilim ben
Belli kudurmuşsun ilk teklif edenin kucağına atlıyacak kinetik enerjin var
Hahhahah ondan evlenmedim değil mi evlenmedim istesem koca bulurum çok fazla teklif var ama beğenmediğim erkek ile neden olayım dimi ama?
O yaşa kadar iyileri kaptılar sana çürükler kaldı yapacak bir şey yok elini çabuk tutaydın
Yooo çürük değil kariyer sahipliler sadece dış görünüşleri güzel değil ama olsun o kadarı dış görünüşü güzel olup içi kötü olanlarida gördük
Kendini avut böyle körle sağırla artık
Hahhahahhahahhaha yasitlarimin evlendikleri fabrika işçisi ya da satış danışmanı onlar kariyer mi? Bunlarla evliliğin neresi iyi görende yasitlarim mimar mühendis avukat doktorla evlendi sanicak onlar zaten en az 24 25 yaşında evleniyor onlarda yasitim olmuş oluyor zaten kafan mı güzel senin ha doğru üniversite okumamış ancak fabrika işçi parcasisin ondan kompeksin var bana sarıyorsun
Yeni mezun olmuş oluyor 24 25 yaşında 27 28 29 30 yaşında düzgün ise sahip olmuş oluyorlar bununla mi ovunuyorsun?
Kariyerle bitmiyor ki tipi fiziği aklı huyu karakteri sana olan aşkı herşeyiyle uyum sağlaması lazım
Evet parayı bulamayinca erken yaşta dul kalıyorsunuz sonra görüyoruz ve evet yasitlarimin 3 çocuğu var ama dul kalıyor 3 tane ayrı kocadan çocuk bu mu savunduğun?
Yoo senin çevrendekiler öyleyse yapacak bir şey yok benimkiler musmutlu bütün düzenini oturtmuş
Benim çevremdekiler hepsi dul hajahjaj erkegide kizida babaları anaları farklı hicbiride mutlu değil eslerinide aldatiyorlar pismanlar erken yaşta evlendiklerinede birbirini sevseler zaten affedersin kocasının cm söylemez tatmin etmez demez yani hatta exsimin cm daha iyi iyiydi diyen kadınlar var erken yaşta evlenen kadınlar bunu söylüyor savunmaya devam et eşin beni tatmin edemiyor diyip aldatilirsan acımam geç olsun güzel olsun boşanmak olucaksa erken yaşta olmasın ya da kötü cikicaksa
Günaydın
Oha bende yapıyım 😂
Yap