Kaynanayla aynı evde yaşanır mı?

Ya arkadaşlar kayinbabam vefat etti ve nişanlım tek çocuk. Annesi hasta falan değil gayet sağlıklı sadece yaşlı diye bir evde tek başına yaşamasi doğru değil. Nişanlım diyor ki büyük bir ev alırız yani ya da dubleks bir ev alırız o alt atta biz üst katta kalırız diyor. Şimdi cidden kayinbabam yaşıyor olsa asla kabul etmem ama kendi annemi düşündüm yani allah korusun annem yalnız olsa onu tabiki bırakmazdım ve kaynanam melek gibidir. Yanı o bana kızı gibi davransa ben de ona zaten annem gibi davranırım , birbirimizin de özel alanına mudahale etmesek güzel bir hayat yaşarız. Ama tek korktuğum şey evlendikten sonra kaynanamın bana başka bir yüzünü göstermesi. Aynı evde yaşarsak onu çıkaramam artık ve benim güçlü kaynanayla bas edebilecek karakterim yok yani. Sürekli mutfagima müdahale eder , esyalarimi karıştırır, evden çıkmama ve eve kimi almama karışır diye korkuyorum. Üstelik kapı dinleme gibi bir huyu varsa asla rahat edemem yani evimde sürekli sessiz bir şekilde konuşmak zorunda olacağım. Cidden karar veremiyorum. Nişanlıma aynı binada yaşamayı teklif etsem daha iyi olmaz mı?

Kaynanayla aynı evde yaşanır mı?