Arkadaşlar merhaba yardiminiza ihtiyacım var sekiz aylık düzenli bir ilişkim var evlilik yolunda ilerleyen dün erkek arkadaşımın yeğeninin doğum günüydü benide davet ettiler bütün aile bir aradaydik parti bittikten sonra sevgilim önce ailesini sonra beni eve birakicakti ve annesi asansörde şöyle bir cümle kurdu ben ozkanla beraber yasayacam kabul ederse olur etmezseee dedi kaldi ben hiç tepki vermedim sevgilimin babası vefat etti bir abisi ve 21yasinda kız kardeşi var ailesini seviyorum saygım sonsuz ama bir gemiyi iki kaptan yonetmez alt üst daireler olsun ya da karşılıklı olsun ama aynı evin içi olmaz ve ailem asla buna razı olmaz napicam bilmiyorum lütfen dua edin
Cevabın nedir?
Kaynana ile zor evet.
Dinde bıle boyle bir zorlama da yok, hakkın ayrı yasamak ve daha mantıklı
Şimdi aklıma geldı
Yaşlandıgında ya da hastalandıgında mecbur aynı ev olacak o zaman da hayır dermi acaba herkes.
Yanı hastalık bu ne zaman geleceği belli olmaz
Bunu düşünüyorum şimdi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yasanmaaaazzzzzz kac kurtar kendini bacim.
Sevgi ask filan o evde yasarken ettigin kavgalarda kaybolur gider.
Sart kos ayri ev diye seviyosa yapar zaten110 Yorumla- +1 yıl
Konus kiz iki kadin bir araya gelmez gelirse o evde tat tuz kalmaz. Asmis sevgiymis kavga ede ede biter yani seviyosan tutarsin de
Yeni evli olacan onlarin yaninda yasamamazsin bazi seyleri.
Ben evlendigimin sabahi kapiyi gum gum viruyolardi onu gectim sabaha karsi yatiyoruz. Kapi acildi iceri girdi birisi 1 dk sonra geri cikti ben duydum ama gozumu acmadim utancimdan. Kaynanammis oda.
Allahtan musaittim ama yjnede utandim inanabiliyo musun evlendigi gece odasina giriyor hic medeniyet yok
Simdi olsa nasil bozardim onu - +1 yıl
Valla hiiiiiiic yuz verme o konuda.
Ben yatarken hic kapi calma yok bisey yok girerdi odaya benim salakligim kizsaydim yapamazdi yine de saygisizlik yapmadim esime soyledim ne bunlar boyle giriyor diye odaya isi olan giriyordu biz uyurken kapi calma yok bisey yok kaynim girdi kitabi varmis kafami attiran o oldu esime dedim ne bicim ailen var soyle girmesinler dedim o gunden sonra olmadi
+1 yılKaynanan ne kadar iyi olsada aynı çatı altında olmaz genç çift olucaksiniz ben rahatıma düşkün biriyim ben kalamam ve bide herseye karışan biriyse ve dediginden bu anlasiliyor hep ezilen taraf olursun erkekde arada kalır bir tarafda anne bir tarafda sen mutlu bir evlilik olmaz
23 Yorumla- +1 yıl
İyi düşün bence sevgili flört bunlarla evlilik bir değil evlilik çok farklı bişe çünkü hiçbişey eskisi gibi olmaz evlendigin zaman baglaniyorsun yapamadin mi ters gitti mi boşanmak zor oluyor ve bir o kadar da yıkıcı hayat i yasiyorsan kaliteli yasa bana kalırsa bu kişi ile olmaz evlenene kadar herşeye eyvallah der sonra 360 döner hani bir söz varya evlilik aşkı öldürüyor diye aslında öyle değil insanlar birbirlerini kandiriyor daha yasin genç evliligi erkene alma
Allah rahmet eylesin. Bazen kalmak sorundasın sende sevgiline söyle o zaman seni koruması lazım ama.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
13Cevap
Bence kabul etme. Kadının sağlığı yerindeyse ve bir sorun yoksa ayrı evlerde olmanız daha çok huzurlu olur sizin. Kadın sana fikrini sormadan onunla yaşayacağım demiş o yaptığı da çok ayıp ya.
14 Yorumlaamaaan sakiinnn oglan seni isdiosaa kimseyi dinlemez ceker cikarr... annesi bosa konusuo...
222 Yorumla- +1 yıl
öyle oluyorlar benim kaynana bide dioduki ah oglum artik herseyi kendin yapcan gibi gelio banaa... diodu benim yanimda dedimm taabii örencek herseyi benden beklemessin ben anasii degilim dedim... simdide hep eee demekki seni da cok seviomuss bana hic böyle yapmazdi yardim etmezdi... kariilar tatli gelirr sen evlendikden sorna esini kendine cekk esin yokkenede bosver ve lafini altta kalma ben alta kalmiom esime diom annen böyle yapioo bana esimi saliom üstünee
- +1 yıl
ooo olmaz canım onlar hersey yapcak sen susucan... kizkardesimin esi seninki gibiydi en sonunda kizkardesim cildirdi bagirdi kiz herseyi söledi ya beni koru ya da beni birak dedi... secimini yap dediii... kocasii artik hic karismio... kiz kardesimde kaynanadan cok cekdi birakmio du kadin...
- +1 yıl
Yaa birde benimki herkesi iyi görüyor yengem iyi ya severim annem iyi ya severim su iyi ya severim aman sakın kötü gelin olma bak sende sanki o şey var bilmem ne yaa canım bin kere diyorum kimse için kendi mutluluğundan vazgeçme herkes evinde mutlu olur sen benimle mutsuz oldugunla kalırsın diyorum
+1 yılAyrı olması en iyisi olur. Ama ben dusunuyorum da annesi tek olsa kabul ederdim. Ama abisi kardeşi de varmış
11 Yorumla
+1 yılİlk okuduğumda sadece sana hak verdim ama biraz düşününce de kadın ne yapsın eşi yok oğlu var.. çok zor bir durum gerçekten. Gönlünce olur her şey umarım.
00 Yorumla
+1 yılAy bu kaynanaları anlayamıyorum ya. bir rahat bırak oğlunu da gelinini de😤 Allah yardımcımız olsun umarım bende sevgilimin kocasıyla yüz göz olmam
01 Yorumla
+1 yılKocası yokmuş, kocası olmadığı için elbette sizinle kalacak bunun aksini düşünmek saçma
19 Yorumla- +1 yıl
Olmaz ya, kadın tek başına yalnız başına olmaz.
Eee ondada kalır böyle kalmasın bizde diye düşünme
Kocası olsa haklısın ama, kocası yok iki oğlu var ama gelinler istemiyor ne kadar üzücü.
- +1 yıl
Yani bu şekilde söyle ne aramız bozulsun ne tartışma çıksın, ben sizle yaşamayı doğru bulmuyorum ama aynı katta altlı ustlu oturalim vs vs de, anlaşın ne sen üzül ne sevdiğin, ne annesi 🙆
- +1 yıl
Yani, orta yol bulunur elbet
+1 yılIki tarafta ahlaklı ise yaşanır ama ayrı olması daha iyi
20 YorumlaSana tek kelime söylüyorum SAKIN. Maf olursun yazık olur sakın sakın sakın
20 YorumlaKaynanayı seveceksin
Altına minder sereceksin
Oğlu evden çıkınca
Süpürgeyle döveceksin
Anladın mı kuzum10 Yorumla
+1 yılKayın validemin bana ihtiyacı varsa kalırım. Çünkü ben eşimin annesine bakmazsam, yarın bir gün annem yalnız kaldıgın da, ihtiyaca muhtaç kaldıgın da eşim annemi istemezse söylecek bir şeyim olamaz..
10 Yorumla
+1 yılHer iki taraf istediği kadar iyi olsun yine de olmuyor mutlaka bir pürüz çıkıyor. Bence olmaz yani
00 Yorumla
+1 yılİstemezdim, öyle herkesle kolay kolay anlaşamam da.
10 Yorumlasen 18 yaşındasın o kadın bunu söylediyse ayvayı yedin kzıım.
10 YorumlaYa birden böyle oluyo da ince ince alıştırırsın sen kendine güven erkek kolay kanar iki çift laf ve bir . çok yöntem var
00 YorumlaSaglik olsun kaynana da kayinpeder de hepsiyle de yasanilir
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
Kaynanan iyi olduktan sonra tabi sende ona karşı aynı şekilde yaşanır yani
00 Yorumla
+1 yılBenim de aynı sorunum var ama kayinoedeim köyde annesi ve kardeşleriyle yaşıyor annesine çok düşkün kırmak istemiyorum annesiyle anlaşıyoruz ama ne yaocam bilmiyorm rahat edemem ama
00 Yorumla
+1 yılBu senin hayatın nasıl istersen öyle yaşa
Ama kaybnayayla zor olur
Bence ayrı ev olsun mümkünse yürüme mesafesinde olmasın ki sürekli sizi rahatsız etmesin00 YorumlaBen yaşamazdım. İkna etmeye çalış sevgilini.
15 Yorumla
+1 yılYaşayanlar bin pişman..
024 Yorumla- +1 yıl
Yakma kendini bacım benim arkadaş birebir yaşadı ve boşandılar çok sorun yani çok Allah yardımcın olsun..
- +1 yıl
çok binde bir iyi geçinen var ama genelde sonu kötü bitiyor çok iyi düşün ailenden akıl alabileceğin seni anlayabilecek tecrübeli biriyle konuş. Buarada erkek arkadaşın ne diyor bu duruma
- +1 yıl
onun düşünceleri çok önemli umarım aynı ev fikrinde oda aynı düşüncede değildir..
- +1 yıl
oooo sakın o zaman düşünme bile aynı evde yaşamayı olan sana olur huzurun olmaz.. ve erkek arkadaşın aynı fikirdeyse de bencede ayrıl daha yaşın genç elbet seninle aynı fikirde olan biri çıkar..
- +1 yıl
Anneni dinle gönlü yoksa iş bitmiştir sadece ikimiz olmayacaksınız onun aileside olacak her zaman aile çok önemli
- +1 yıl
ölümler bile unutuluyor zamanla en sevdiklerimizi kaybediyoruz
- +1 yıl
unutmak imkansız değil, sadece biraz zaman alacak unutman..
- +1 yıl
Bende unutma aşamasındayım.. imkansız olan birini sevdim
- +1 yıl
Başlangıçta kendime geldim dedim kübra aman aman uzak dur.. kendimi kandırmaktan başka bir işe yaramazdı bu aşkı sürdürmek
- +1 yıl
arkadaşlarım birazda aklımı başıma getirdi bu konuda bana kalsaydı unutma aşamasında dahi olamazdım
- +1 yıl
valla öyle ya inşallah bir daha başıma böyle birşey gelmez.. Ayrıca umarım senin hayatındada herşey yoluna girer inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
- +1 yıl
ederim canım benim
+1 yılKaynanayla yaşamak mahv olmak demektir
11 YorumlaBeni kizi gibi sevecekse yasarim
00 YorumlaBen yasamam gene buyuk konismiyimda
00 YorumlaAnnesinin bu sekilde emrivaki yapmasi dogru degil
00 Yorumla
+1 yılValla kaynana ile olmaz işin zor
00 YorumlaAynı evde olmaz allah yardım etsin
00 Yorumla
+1 yılben yaşamazdım sanırım
00 YorumlaBu zmnda pek dogru degil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEv ev üzerine olmazmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlarınız kaç? Burcu ne?
00 YorumlaYaşanmaz ya ne kadar iyi olursa olsun.
00 YorumlaKaynanaya göre değişir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır kaç kurtul derim yaşşanmıyor
00 Yorumla
+1 yılaynen aynı ev olmaz kadın resmen hizmet bekliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya ben yapamazdım
00 YorumlaYaşanmaz.
10 YorumlaYaşanmaz.
01 YorumlaOda senle evlenmez olur biter
00 Yorumla
+1 yılBen yaşamam
00 Yorumla
+1 yılYaşanmaz.
zor olur.00 YorumlaYasanir
00 Yorumla
+1 yılimkansız..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Yaşamam
#günaydın00 Yorumlaneden yaşanmasın ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmaz
00 Yorumla yasamam.
00 Yorumlayaşanır
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun🤔
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!