Yaşanmaz Nedeni Erkekle Bi kızın tek başına uzun süre aynı ortamda bulunması cinselliğe yol açar tabi sevgili olunca birde En doğrusu evlendikten sonra Cinsellik risk hadi kızı hamile bıraktın ne olacak evlenmek zorunda kalırsın bi kızı hamile bırakıp da terk etmek şeref (siz liktir
Kişiye göre değişir paylasilmamasi daha iyi ama sonra en ufak kavga tartışmada git ananın evine geldin yapistin bana derler erkekler çünkü bi kız arkadaşıma çocuk sürekli öyle deyip duruyordu okadar yemek bulaşık herseyini yaptı işe de gitti ama yaranamadı
Bir ara bunu isteyen kız arkadaşım olmuştu ama reddetmiştim. Uğraşılmaz 😂 Ben bir kere ev arkadaşı aldım da, 1 hafta sonra geri çıkarttım. Katlanılacak şey değil.
Eğer şartlar uygunsa evet yaşardım. Mesela ailemden uzak bir yerde isem ve o da yalnız yaşıyor ise yaşardım. Sonuçta sevgilim ile evlilik planım vardır. Evlilik öncesi deneme gibi olur hem. Çünkü insanlari aynı eve girince tam olarak tanıma imkanımız oluyor.
Geri kafalılık değil ama yaşanmasa daha iyi. Eğer ayrılık güzel olmazsa boşuna birisinin arkasını toplamış, evini temizlemiş, çamaşırlarını yıkamış, karnını doyurmuş olacaksın. Hele ki aldatılma gibi durumlar olursa yanına kar kalacak hiçbir şey olmayacak
@bsjsjwbjs her erkek temiz mi? Evi süpürmüyorsa çamaşırlarını oraya buraya atıyorsa üstünden mi atlayacaksın? Bunu kadın diye cinsiyetçi bir yaklaşımla söylemedim ayrıca. Kadında pis olabilir. Uyumlu değillerse en azından boşanınca hakim haklı tarafa nafaka verilmesini sağlıyor. Ama böyle ayrıl ve elinde hiçbir şey kalmasın. Adalet olmuyor böyle, üzgünüm
Yaşam alanını temiz tutmayı bile beceremiyorsa hayvandan farksızdır ne olursa olsun kendi işini yapmayı öğrenmesi lazım onun dışında elimi sürmem. Sırf nafaka için boşanmak ve bosanirken işlerini yaptım bana para versin demek kadar saçma bir sey görmedim bosanilacaksa boşanmaya sebep olan taraf ( aldatma vb.) kadın ya da erkek fark etmeksizin karşı tarafa nafaka vermelidir adaletli olan bu sırf arkasını topladın diye nafaka almak bomboş bir kafa işidir bunu nafaka alınacak bir iş olarak görüyorsan yapma?
Evet. Birbirinizi çok sevebilirsiniz her şey mükemmel olabilir, ama biriyle yaşam ortamını paylaşmak çok farklı bir şey. Bunu evlendikten sonra fark edince de sorunlar doğuyor.
gerçekten ilişki ciddi ve evliliğe gidiyorsa bence aynı evde bir süre yaşanmalı diye düşünüyorum. çünkü insanın gerçek yüzü evde belli oluyor. o yuzden bence gerekli ama toplumumuza uygun değil.
Bana göre, tabiki yaşanır hattâ ilişki daha sağlıklı olur arada ki mesafe korunduğu takdir de nede olsa aynı evdesin yan yana evliliğe benzer bir durum bir birlerine daha fazla sahip çıkarlar düşüncesini savunmaktayım
Nasıl bir çağda yaşıyoruz herkes yanlış yapıyor biraz muhafazakar ve ulaşılması zor olun eskiden insanlar aynı evde yasamadan evleniyorlardi birbirlerini seviyordular j