Ben pek doğru bulmuyorum. Sizin bu konu hakkındaki görüşünüz nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben pek doğru bulmuyorum. Sizin bu konu hakkındaki görüşünüz nedir?

Sevgiliyle aynı evde yaşarsan, cinsellik de yaşarsın. Yok ben iradeliyim, namusluyum, asla falan yanlış kafalardır. Dönem dönem insan azar, kendine zulmetmeye gerek yok. Erkeğin zaten libidosu hep yüksektir. Bir odadasın, illaki film kopar. Onun dışında sevgiliyle yaşamak, ilişkiyi kolayca tüketir. Her dakika birlikte olduğun biri sana heyecan vermez. Derdimiz heyecan değil, hayat bir savaş, birbirimizi tamamlıyoruz falan diyenler olabilir ama gerçekçi olalım, o olgunluk seviyesi otuzlu yaşlarda anca gelir. Yirmili yaşlarda azcık suratını assan eve nükleer bomba düşer. Tripler, oflar, suçlamalar kesilmez. Yirmiden aşağı yaşlarda da aynı eve çıkabileceğiniz ortam oluşmaz. İyi ki de oluşmaz. Gelelim üçüncü duruma. İnsanların yetişme biçimi ve yetişme ortamına göre alışkanlıkları vardır. İnsanların büyük çoğunluğunda da beyin zayıf gelişir. Kendi bildiğinden öte gidemez. Düşünce aramak beyhudedir. Haliyle taraflar birbirlerini anlayamayabilir. Bir erkek için temizlik önemli değilken, kadın için önemli, bir erkek için kafa dinlemek önemliyken, kadın için konuşmak önemli olabilir. Falan filan. İlk tecrübeler o sebepten genelde hüsrandır. Ayrıca çok erkekle ya da çok kadınla birlikte olmak öyle marifet değil. Bir süre sonra herkes aynı gelir.
Türkiye’de 🤣🤣
Hıhım yaşanır ya ne olucak🤣
Şaka bir yana sevgiliyle yaşanacağını düşünmüyorum.
Ama bir erkek kadın aynı evde yaşar mı desem gayet güzel yaşayabilir
Ben 6 yıl Merve ablayla kaldım çokta iyi oluyor
Anlama olaylar bakış açısı
Kadınlara karşı yaklaşım
Tavır düzenlemesi her konu anlamda fayda sağlıyor
Hatta genel anlamda Merve ablayla biz çok kurslara giderdik bana aşırı derecede faydası oldu
şu an olduğum konumda en büyük faydayı bana o sağlamıştır.
Sağ olsun onuda anmış oldum😂
Dışardan bakınca imrenilecek bir şey gibi gelse de asla hoş bir durum değil birlikte yaşayanların evliliğe geçme durumu olmaz toplumsal olarak hoş karşılanmaz ahlaki değerlerimize aykırı bir durum eskiden bekara ev verilmezdi sırf bu durum yaşanmasın diye şimdi herkes sadece alacağı paraya bakar oldu ne yazık ki
Türk örf adet uygun değil Avrupai bir ülkede yaşamıyoruz...
Yani önce erkek kadınını dusunmeli çünkü biliyosun dedikodu olmaz
İşte bizden artık nesil tükeniyor ona göre az öz kalıyoruz
Yani baksana sende eskisin 😂
Var var sende daha gençlik daha yaşın kaç sanki 😂
Bozma gençsin genç daha ☺️
Tskrlerrr 🌹🌹🌹
Cevap
90Cevap
isteyen yaşayabilir,
Ben çok sakıncalı buluyorum. Evli gibi yaşayıp sonra ayrılıyorlar. Genelde kızlar maddi olarak erkeğe yükleniyor. Erkekler de kızları cinsel olarak kullaniyor. Sonra herkes kendi yoluna gidiyor. Sonra ortalıkta gayrimeşru çocuklar, psikolojisi bozulmuş kadınlar, sorumsuz ve yuvasız erkekler vs vs
Ben Kibrista okudum. Böyle bir durumda hamile kalan ve aldıramayanlar oluyordu. Birisi doğurduğu çocuğu profesöre emanet bırakıp gitti çünkü ailesine açıklayamazdı bebeği. Profesör çocuğa 6 yaşina kadar baktı sahiplendi, sonra gelip götürdü annesi. Maddi olarak kendini doğrultmuş. Çocuk için büyük yıkım oldu. Hocanın karısı da kısa süre sonra hastalanıp öldü. Belki üzüntüdendir. Çocuğun o üzgün halini hiç unutmam.
Uzun süre sevgili kalıp evliliğe adım atmak istiyorlarsa bence mutlaka kalmalılar. Evlendikten sonra dönüşü yok çünkü. Aynı evde yaşayıp uyum sağlayabilirlerse de evlendiklerinde sağlam bir temele sahip olurlar. Böylece boşanma sayılarındaki artışın da önüne geçilmiş olur hatta
Sineğin erkeğiyle bile yaşamam bırak insanı.
Not: herkese açık cevap vermek zorunda mıyım. Hemen takip atiyolar gizliden çıkınca bu erkek milleti.
yani ara sira kisa surelik kalmalar guzel olur, hatta ciddi dusunulen iliskilerde bence olmasi gerekli de. ama nihayetinde sevgililik bu. sevgililik tadinda kalmali. adini koymadan surekli bir arada yasamanin iliskiyi bitirebilecegini dusunuyorum. tecrubem yok ama oyle olur gibi geliyo😂
Yurtdışında bu durum pek abes kaçmıyor ve insanlar bu şekilde doğru eşlerini buluyorlar. Lakin Türkiye de evlenmelik ve eğlenmelik kadın kategorisi olduğu için bu durum böyle tezahür eder ve o yüzden aynı evde yaşadığın erkekler uyumlu olsan dahi evlenemezsin. Tabii ben kimseyle aynı evde durup, yaşamadım.
Yaşanır, yaşanıyor da. Sadece o sevgili değil sevgiliden öte eş olur sana. Ayni evde yaşadığın adama sevgili deme, eşim de, daha mantıklı.
Zaten sevgine güveniyosan güzel bir hayale sahipsindir, bir gün aynı evi paylaşacaksiniz zaten... o yüzden her şey zamanında özel ve guzlerdir
Evliliğe bir şey kalmıyor bence sevgili iken aynı evde yaşayınca
Annem bilemediğin kızla aynı evde kalma dedi 😎
@fesfs :)
Yaşamamalı. Ciddiysen evlenirsin olur biter. Yıllarca beraber yaşa herşeyi bitir eee ne oldu sonra ayrıldık.
Mantık ve hazırlık açısından yaşanır aslında çok güzel olur bence yaaa. Aynı evde yaşamak çok farklı çünkü. Ama dinen ve kültürel yanlış.
Kadınlar hayır diyebilir samimi bulurdum da bir adam bunu diyince önce gülme sonra üzülme geliyor bana 😀
Ben kesin bu işin de cılkını çıkarırım wcde bile onu rahat bırakmam yapışık yaşarım kaçar benden
Bence yaşanır da ayrılırsak sıkıntı sanırım evi terk ederdim vfbbbbv şey madem ayrıldık ben gidiyorum elvedaaaa cgbghnv
Kesinlikle %1500 yaşanmalı , bu şekilde boşanma davaları yarı yarıya hatta sıfır seviyesine inmezse gelin beni bulun😤
Yaşanabilir daha iyi olur hatta evlilik için
Aslında yaşanmalı evliliklee böyle kurulmalı, en azından ayrılmak kolay
Insanların doğru bulup bulmamasının Hiçbir önemi yoktur Yanlış mıdır doğru mudur Bence yanlıştır
Düşününce cazip ama şartlarımız maalesef buna uygun değil ülke olarak
Aile yapınca bağlı kimi yerde yadırganır kimi yerde aaa siz evli değilmiydiniz denir
Böyle çok çok güvendiğin biriyse anca yaşanır ama o tür biri milyonda bir gibi bir ihtimal
Ben bir yaşadım ayni evde Adana'da üni okuyodu cafede tanışmıştık bir yıl yanımda kaldı
Herkesin kendi özeli ve yaşntısı, haddimiz degil başkaların yaşam tarzina yorum yapmak..
seks varsa sorun yok yaşa ama seks yoksa mutlaka olur
Yaşanmamalı
İlişki yozlaşır
Bütün duygular ve heyecan çabuk tükenir
Avrupa'da evet ama tr de o dedigin zor gibi geleneklerden dolayı
neden olmasın deneme süresi gibi aynı evde yaşadığında daha iyi tanıyabilirsin
Ee başka nasıl bi erkek tanınabilir ki?
Aynı evde kalmamış çiftler evlenmesin bi zahmet
Tabiki yaşanmaz ateşle barut yan yana durmaz bir zaman sonra insanın canı çekebilir Allah korusun bir hata yapılır hele ki zorla olsa Allah korusun işin zorlaşır kurtulamazsın hem büyük günah hem insanlara rezil olursun
Tabii ki yaşanır. Hatta evlilik düşünen herkes en az 1-2 hafta aynı yerde yaşamalı, evdeki hal de önemli.
Yani cinsellik yaşanıyorsa ha aynı evde yaşamışsın ha yaşamamışsın hiçbir önemi yok sonuçta mahremiyete ya da namusa pekte önem vermiyorlardır öyleleri.
erkek kızı sevmiyorsa aynı evde yıllarca kızı kullanır. sonra bir bahane bulup ayrılır. kız kullanıldığı ile kalır. o yüzden bence sakıncalı ya. bizim ülkede olan kıza olur. dedikodusu çıkar sıkıntı yaşar. o yüzden seven erkek zaten evlenene kadar bekleyebilir bunu şart koşmaz kıza. bence evlenmeden aynı evde yaşanmamalı
Bence de doğru değil. Hiç tasvip etmem ve yapmam. Ömür boyu bekar kalabilirim yine yapmam. Evlilik denen kavramı düşürmeye gerek yok. Allah istikamet nasip etsin
Yani ben de doğru bulmuyorum bazılarına göre tanımak için aynı evde olmak gerekir diyor ama insan bu beşerde şaşarda yaşamayı geçtim evine dahi girmem
Bende bı şey sorabilir miyim bu konu hakkında sevgilin eski sevgilisi ile aynı evde yaşasa onu kabul edermiydin
Bu durumu üç sefer yaşamış biri olarak söylüyorum bence çok keyifli
Evlenmeden önce yapılması gerek sey
Birbirini daha iyi tanıma açısından çok önemli
Ateşle barit yanyana durmaz ondan sonra sevgilimin borusu vajinama kaçtı dersin
Normalleştirmeyin şöyle şeyleri modern e. s. c lik bu
Adelina Bence Doğru bir şey Değil Kız kıza durulabilir erkekse kendi cinsiyle evde oturabilir şu an bu şekilde yaşıyorum memnunum
hayir ua olmaz evlilige gidicegi kesinse kucuk bi ihtimal
Birbirini tanımak için güzel bir şey evlenmeden önce her şeyi göz önüne sürer
Hayır tabikide yaşanmaz ne yapacağı belli olmaz çünkü.
Ateşle barut yan yana durmaz eğer durursa BUM
Yaşanır biraz geçsin hele görürsün nasıl olduğunu 😀
Yaşadım yine olsa yine yaşarım insanı en iyi tanımanın yolu diyebilirim.
Bir kız evlilik dışı aynı evde bir erkekle yaşıyorsa o kızdan eve kadın çocuğa ana olmaz.
Tabiki sevgilimle aynı evde yaşarım neden olmasın ki…
Ama evlendikten sonra tabikiii 😇
Bu tamamen kişisel tercih ama bizim geleneklerimizde hoş karsilanmiyor
Bence kesinlikle kısa süreli de olsa, deneyimlemek gerekiyor. Çünkü ev hali her zaman başka olur...⚡
Yan yana gelmeye korkuyorum ben aynı evde nasıl kalayım ya 🤣🤣
Yaşanmaz din diye bir şey var usulüne göre davranılır
Doğru bulmuyorum
Hayır yaşanmamalı
Bence yaşanmaz ama şimdilerde birbirini tanımak adı altında yapanlar var.
bu duruma doğru bakmiyorum.
Onlara cehennem ehli denir
Olabilir , iyi tanimak lazim
Bence yaşanır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?