Kadın : Neden kızgınsın bak bugün çok güzel cicileri aldım. 10k tuttu moralim bozuk ama olsun. Erkek : Bu kadar ürünü 10k verdin? Kadın : Yok 110k verdim 100k senin karttan 10k'da benim. Aşkım neden öyle bakıyorsun. Erkek : ... connection lost... try to reconnect... error... Kadın : KS'den biri pamuk gibi olacağını söylemişti. Sen dondun gibi iyi misin gözünden yaş mı akıyor adama bir şey oluyor sanırsam. Alo 112 acil mi sevgilim kitlendi kaldı kıpırdamıyor bir noktaya bakıyor acil ambulans yollar mısınız?
Hiçbir şey Durduramazsın hani o derece sinirlenmiş bir insan Bence kesinlikle yok eder yani her şeyi ya da kendini yok edersenize yani zararı kendinedir aptallıktır o derece kendimi yıpratmam ve o derece kendimizi yormam yani
""bundan hoşlanan bir ben miyim acaba""""" İnan bundan içten içe hoşlanan tek kadın sen değilsin Hoşuna giden şey O adamın Erilliğini hissettiriyor Oluşudur. Bİr şeye karşı çizgi çizmesi prensipleri olması olabilir veya güç göstergesi olabilir. Fakat bu sinir olur olmaz şeye ufak tefek alınganlık ise bu güç değil zayıflıktır bunu iyi ayırt etmeniz gerek yoksa Potansiyel katile aşık olup haberlerde sizi seyretmeye devam ederiz. Nasıl yumuşar üstüne gitmeyerek