Bir erkek bir kiza gulumseyerek bakiyorsa?

Yaklasik bir 5-6 aydir tanisiyoruz. Ben ondan ilk gordugum gunden beri hoslaniyorum . Onun hoslandigi baska bir kiz vardi sanirim ama artik yok. Ask hayatiyla ilgili kimse birsey bilmiyor. Birinden hoslaniyomud ama kimse bilmiycekmis. Eskiden hep konusuyoduk,bana cok iyi davraniyodu,zaten cok eglenceli biri. Onu hep olmasada gun boyunca bir cok defa bana bakarken yakaliyorum.Oyle dik dik degil cok anlamli bakiyo ve yuzunde kucuk bir tebessum oluyo. Tebessumle bakiyor,sanki benden hoslaniyomus gibi ama cok ilgisiz ve soguk davranmaybasladi ne hisssediyor hic bilmiyorm ama koridorda karsilastigimizda okadar cok insan varken drek benim gozlerime bakiyo. Bir erkek neden boyle yapar? Bakislari cok baska davranisi cok cok baska. Onun bir arkadasi benden hoslaniyodu ondan mi cekiniyo acaba? Ben ona cok asigim ama beklemekten yoruldum. O benim ondan hoslandigimi biliyor buyuk ihtimalle,davranislari cok degisti cunku.. ne yapmaliyim yardim edin...ben ona bakmasam bile onun bana baktighini hissedebiliyorum ama neden boyle davraniyo?
Bir erkek bir kiza gulumseyerek bakiyorsa?