Gel sarılalım 😄🤷♂️ olabilir mesela, ama sinirli bir erkeği durdurmak zordur kendimde eskiden çok öfkeli biri olduğum için şimdi değilim tabi 😄 durdurmak zordur ama ona iyi sözler söylersen veya sarılırsan kafasını okşarsan belki siniri gider gibi 🤔
Pişman görün ve gözlerinin içine bak. Ama masum bi bakış at. Yüzünü yukarıdan görebileceği şekilde boynunu ve gözlerini ona doğru kaldır. Karşısında seni küçük bi kız gibi görmesini ve öyle hissetmesini sağla. Sesini incelt ve haklı olduğunu, senin hata yaptığını kabul eden şeyler söyle. Bikaç dakika kızmaya çalışır ama kızarken dikkati dağılmaya başlar. Cümleleri ağzında gevelemeye başlar ve öfkesi geçer. Öylesine pamuk gibi olur ki sana nasıl da kıyamadığından bahsetmeye başlar. Hatta yeterince etkilersen sana kızdığı, bu kadar tepki gösterdiği için özür bile diler. (Bide sana kızdığını bildiğin halde "bana kızdın mı?" Diye masum gözlerle sorduğun zaman kendi kafasında sana karşı olan öfkesini sorgulamaya başlıyor ve bu öfkesini baya azaltır)
Yıllar önce bir gün eski sevgilim beni feci sinirlendirdi. Sonra gelip öpmeye felan kalktı herkesin içinde gözümde basit parayla o işi yapanlar gibi bir hâl almıştı. O an sinirle git felan dedim daha yanaştı tokatı çakmıştım. Tabi suçlu onun yüzünden sinirlendim hiç bir şey de diyemedi hiç bir şey olmamış gibi devam ediyordu. Sonra da kesinlikle bana uygun değildi 1 saniye zaman kaybetmeden ayrılmıştım.
Ben kolay kolay sinirlenmem. . ki sevgilime eşime hayatta sinirlenmem zaten.. tam tersi onu kızdırmaktan çekinirim ve korkarım :D :D bu yüzden de sevgilimin mutlu olması benim açımdan daha önemli. ama zaten bu genel bir konu yani insana göre değişir her insanı sakinleştiren ya da siniri alan şey vardır sorun ne ise bence konuşup çözmek siniri geçiştirebilir bence.
Görsel tam nokta atış, özellikle bir erkek kadına sinirliyse onu seks yumuşatmaz aksine çok ters tepebilir bunu yapmayın kızlar, hata sizdeyse uzaklaşın bırakın sakinleşsin o size gelir zaten 3 5 kafa ütüler haklılığından konuşur ve ortam zaten yumuşar, normalde göstermediğiniz ekstra ilgiyi o sinirliyken göstermek intihar etmektir, bizleri salın yeterli...
Bizden akıl almaya pek ihtiyacınız yoktur bu konuda eminim ama naçizane tavsiye verebiliriz:) bende temas etmek pamuk gibi edebilir genelde erkekler üstünde ise yarar.
Yanındaysa op kokla sarıl otur kucağına hemen sakinler eşim kızsa bir sarsılsam hemen şımarır ahahaha net çözüm uzaktaysa hayatım cicim li konuş ilgilen sınırı geçene kadar
Sen haklısın evet ben haksızım evet öyle dememeliydim gibi sözler etkili bir yöntemdir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben şöyle diyim. Bir Erkek sinirlendiğinde sende ona bağarcaksin ama daha sert. Sonra onunla duygusal konuşsaksin. Onu nekadar sevdiğini söyliceksin onu anladiğini söyliceksin. Sarlicaksin ve saclarini okşicaksin. Anne şefkati gibi düşün bunu. ya da aslinda bağarmana bile gerek yok ona sevgi, anlayiş, Anne şefkati gösterdikden sonra saten pamuk gibi oluyor. Yani bende hep böyle oluyor hahahahha
Patra zaten olayın gizide o değil mi Pamuk gibi olsun isteyen sensin işte haksız da olsa haklı gösterceksin ki kan basıncı düşsün hızlı kan akımı siniri tetiklemesin 😄 haksızsın dersen iki kat daha vahşi olur ortamatikmen
Sözümü geri alıyorum sen yapıcısın yıkıcı değil erkeğin sinirini ehlilleştiren yolun cilveden geçtiğini biliyorsun 😄o zaman niye baştan yapmıyorsun da zahmet çekiyorsun boşuna kısa çöpü çeksene uzatmadan da 😄
Evet doğru gözlemlemişsin fakat aynı zamanda gururlu da bir insanım. Sinirini kontrol altında tutamayıp bana kötü davranan birini yumuşatmak için şebeklik yapamam.
Gururunu ayak altına al deniyorum zaten iki taraflı aynı yapıcı kırıcı olmayan tavırla yaklaşın ki eşit olduğuzda Savaşınızın kazananı barış olur böylelikle iki taraf da istediği hediyeyi almış olur ikiniz de gururdan ödün verin ölmezsiniz uzatmayın 😄