+1 yılEskiden ben de çok konuşan bir tip değildim ama öyle sus pus da oturmazdım yerine göre fakat çok da konuşmazdım ama zamanla kız arkadaşlarım oldukça bunun değiştiğinin farkına vardım yaşım 22, insanlarla konuş muhabbet et sadece sevgili olmak için değil, kızlara ilk başta biraz çekingen olman belki çekici gelir bu kişisine göre değişir ama 1-2 hafta sonra terk edilebilirsin ve bazıları böyle olduğun için çocuk gibi olduğunu kişiliğnin gelişmediğini ve özgüveninin olmadığını düşünebilir kızlar özgüveni olan erkeklerden hoşlanır, mesela ben bir kızla yüz yüze daha iyi konuşurum telefondakinden o yüzden hep yüz yüze olmayı tercih ederim yeni tanışdığım kızlarla, yani demem o ki bir kızla ne konuşurum diye düşünme aklına geleni saçmalamadan konuş :)
08 Yorumla
Soran+1 yılben erkek arkadaşlarımın ailemin yanında bile sessizim, bir kızla da tanışamam şimdiye kadar da tanışmadım zaten
- +1 yıl
biraz karakterle alakalı belki geçmişinde yaşadığın bir olay etkilemiştir seni o yüzden içine kapanıksındır, arkadaşlarına söyle sana uygun olduğunu düşündükleri bir kızla tanıştırsınlar seni tecrübe yapmadan bu durumu atlatman zor olur kardeşim ve böyle hayat geçmez sıkılırsın bir süre sonra sonuçta yaşımız kaç başımız kaç, insan gezip tozup aşık olmak istiyor
Soran+1 yılbabam sertti kızardı ilgisi sevgisi olmazdı, yetişdiğim yerde köyden beterdi. arkadaşlarımın da öyle kız çevresi yok, olsa da tanışamam zaten
- +1 yıl
Benim babam da sertti ve ben çocukken annem babam ayrıldı annemi hiç görmedim ben bu gibi şeylere rağmen aşıyorsam bu durumu sen de aşarsın öncelikle kafanda kendini değiştiereceksin, ben yapamam tanışamam dersen olmaz neden yapamayacam ki diyeceksin ve pes etmeyecek isteyeceksin yani yapanlar nasıl yapıyor senden neleri fazla? herşey kafada başlar kafada biter kendine değişme isteğini kabul ettir ve kitap felan oku ufkun açılsın
Soran+1 yılevet onların benden çoğu şeyi fazla, benim artı bir yönüm yok, değiştiremediğim lanet kişiliğim var, kitap okumayı sevmiyorum
- +1 yıl
Sen böyle yaparsan işin zor sana son önerebileceğim şey git bir psikologla konuş o derdine derman bulacaktır. Bir de her kızın her dediğine inanma enteran varlıklar çünkü :)
Soran+1 yılPsikolog felan istemiyorum, sevgili de istemiyorum artık alıştım
- +1 yıl
sen bilirsin
En İyi Cevaplar
ilk etapta karşındaki kişiyi etkilemek için konuşkan olmak zorundasın. çünkü tanımadıgın birinde dış görünüşten başka duruş, ses tonu, konuşurken yaptığın mimikler ne anlattıgın nasıl anlattıgın da önemli. gevezelik yapmak degil ama sen anlatacaksın kız dinleyecek kafası karışcak sende ilginç birşeyler bulacak ki daha fazla keşfetmek isteyecek seni. sonrasında ilişki içinde az ve öz konuşman daha iyi bana kalırsa
18 Yorumla
Soran+1 yılyok işte hiç yapabildiğim iş değil
- +1 yıl
yaparsın neden yapamıcaksın. hiç denedin mi ki? anlatacağın şeyin çok önemli çok ciddi bir konu olmasına gerek yok. bir de karşımdaki söylediğimi ilginç bulur mu diye de çok düşünme. arkadşınla yaşadıgın bir olaydan, izlediğin komik birşeyden, kuştan böcekten ne olursa bahsedebilirsin. sacmalasan ne olcak susmaktan daha iyi degil mi.
Soran+1 yılutangaç çekingenim ben, sevgiliyi bırak daha normal kız arkadaşım olmadı, bir kızla sevgili gibiydik buluştuk hiç bişey konuşamadım, ertesi gün ayrıldı kız. şimdi bir kızla buluşsam yine aynısı olacak. Erkek arkadaşlarımın yanında bile öyleyim
- +1 yıl
kız zaten ilk buluşmada otomatik olarak kendini geri çeker senin ne yapacagına ne anlatacagına bakar. sende susarsan gider kız normal. ama aynısı olcak diye birşey yok bir sefer de susma yani. illa ki sana bu hayatta ilginç gelen birşeyler vardır, sen başla anlatmaya. karşıdaki sıkılırsa o ikinci etap. yeter ki sen bir anlat hele.
Soran+1 yıldedim ya arkadaşlarımın yanında bile sessiz kalıyorum, yapabilsem zaten sevgilim olur
Soran+1 yılsadece arkadaş değil aile akraba anlayacağın heryerde sessizim
+1 yılBence sorundur arkadaşım. İyidir falan diyene bakma. Ha kötü bir şey yapmaktan kat kat daha iyidir. Ama nötrsün. Diyelimki kız arkadaşın var ve hiç konuşmuyorsun kız bıkar kesinlikle. Ve şu da bir gerçek. Susan ezilir. Bence ufak tefek geliştir kendini. Belkide özgüven sorunun var. Kesinlikle çözülmeyecek bir şey değil. Bende kısa süreli biriyle çıktım çocuk çok sessizdi bende aşırı konuşkanım o zaman problem işte bu. Sanki konuştukların boşa gidiyor gibi. Şöyle yap karşında biri olacaksa kız erkek farketmez senden daha da az konuşan biri olursa senin ufakta olsa bir üstünlüğün olur. Bilemiyorum yani.
25 Yorumla
Soran+1 yılBoşverdim ben yalnızlığı seçtim çoktan
- +1 yıl
Gerçi haklısın biz çok konuşuyoruzda ne oluyor :D Durum seninkiyle aynı :P Yani kişisel bir şey. Konuşmuyorsan da kimse zorlamaz. Yapın böyledir. Sen benim yazdıklarımı yanlış anlama. Sadece çevremde gördüklerimi söylüyorum. Çok konuşmakta iyi değil hatta az konuşmaktan daha kötü ama birazda sesinin duyulması gerek değil mi? Benim bir arkadaşımında özgüven sorunu vardı sanırım. Bir yerde çalışmaya başladı. Az da olsa gelişme var şu an baya iyi yani :) Belki iyi gelir bu tarz şeyler.
Soran+1 yılBana hiçbir faydası olmadı, staj yaptım 8 ay kalabalıktı yine de bişey olmadı. Kendimi degistiremiyorum yalnızlığı seçtim
- +1 yıl
Sana çatlak bir arkadaş lazım benim gibi :D Evet tek başına cidden zor yakın bir arkadaşınla daha kolay olur. Varsa onlarla takıl gel git paylaş alışırsın iyice. Birde bakarsın yoldan geçenlere falan laf atıyormuşsun :D :D Aman o kadar açılmada :D
Soran+1 yılVar öyle arkadaşlarım ama olmayınca olmuyor işte
+1 yılağzı laf yapmayan erkeğin geçmişinde bu tür deneyimleri olmamıştır. bence bu iyi bişi, yani tamam ağzı laf yapan erkeğin artıları tabiki oluyor ama ağzı laf yapamayan erkek masumdur benim için.. zamanla benimle deneye deneye ağzı laf yapmayı öğrenirse tadından yenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılağzım laf yapmayı arkadaşlarımın sayesinde öğrenemedim, bir kız nasıl yapacak bunu
- +1 yıl
deneye deneye ilkte saçma salak şeyler dersin sonra geliştirirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılSorundur hocam. Aynı sıkıntı bende de var. Sessiz bir tipim ve duygusal ilişkilerde bu sıkıntı oluyor. Yani sen ne kadar iyisin ne kadar dürüstsün valla karşı taraf umursamıyor bile. Hani demişler ya dil mi, dilber mi diye. Kesinlikle çene yani. Çok sıkıcı di mi :))
13 Yorumla
Soran+1 yılkızlara sorun değil ama erkeğe sorun, şimdiye kadar sevgilim olmadı bu yüzden, siz kızlar sevmiyonuz sessiz erkeği
- +1 yıl
Valla erkeklerde sessiz kızı sevmiyor, bakma sen
Soran+1 yılbir taraf sessizse bir taraf konuşkan olmalı, ben sessizim sevgilim olacak kişi konuşkan olmalı. ama erkeğin konuşkan olması gerekir bende sessizim
+1 yılDostum sen bu hatunlarin iyidir severiz dediklerine bakma konus konus konus aklin aliyormu bir kadin sus pus oturan erkegin yaninda sikilmadan oturup dursun havadan sudan konus en basit konuya bile konusma anlatim ikna kabiliyetinle bir deger kat kadinlarin sevmedigi onlarla tartismaya giren erkektir ve tartis ne kadar istersen ama kazanma o tartismayi birak o kazansin yoksa halin duman :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyani işte severim diyorlarda hiçbiri istemez yanında sıkıcı erkek
- +1 yıl
zaten tartışmadan haklı çıkarsa ölüm fermanını imzalar :)
- +1 yıl
Aynen:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim bence çok iyi aynı durum bendede var çevremdeki insanlar o kadar çok boş ve saçma şeyler konuşuyor ki sunup onları dinlemek (dinlememek) en iyisi birden fazla hatunun bana çok sessizsin ve nedense bu sessizligin beni sana çekiyor demişliği var konuşma adabını bilmeyen değşik insanlar var özenme onlara oldugun gibi davran haklı oldugun yerde ise sakın susma orada istedigin cirkefligi yap :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi değil bence kimse uğraşmak istemiyor sessizsen
Şimdi seksi sessiz falan ben anlamam. Kızların aşağıdaki yorumlarına inandıysan salaksın bir kere. Onu düzeltelim. Çenen yoksa, sen de yoksun. Bu kadar net hocam.
23 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum ben zaten bir kızın yanında sessiz bir erkek görmedim
Soran+1 yılöyle işte yalnızlığı seçtim ben çoktan
Kardeşim yalan sessiz diyorlarda nedense hiç sevgili olmuyorlar sessizlerle Yani yalaan :D Kitap oku reis bende sessiz biriyim kitap okuyorum çözülüyor az az :) tavsiyem KÜRK MANTOLU MADONNA :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbende görmedim öyle sessiz erkeklerle sevgili olan kız, kitap işe yarıyor mu gerçi okuduğumu da anlamıyorum
+1 yılİyi bişey değil kardeşim sessiz efendi adamlar bu devirde mal ilan ediyorlar sıkıcı tipler seni öyle kabul edecek kız 250 kızdan bunun 5 i seni olduğu gibi kabul eder bu zor bişey sen değişmeye bak
014 Yorumla
Soran+1 yılkişilik karakter kolay değişmiyor, ne yapıyım yalnız kalırım sürekli yapacak bişey yok
- +1 yıl
Kişisel gelişim kitapları oku sonra Ayna da kendi kendine konuş alıştırma yap karakteri değiştiremezsin ama en azında dene birde yetişme ortamının nasıldı?
Soran+1 yılköyden beterdi büyüdüğüm yer, üstüne babam sertti kızardı herşeye şimdi hiç konuşmam onla
- +1 yıl
Yetişme ortamından kaynaklanıyor işte zamanında vizede derlerdi işte büyükler varken küçükler konuşmaz misafirleğe gittiğin zaman sessiz ol yaramazlık yapma vs. Hep bunlardan sonra koşuyor dediğin gibi karakter oturuyor sessiz efendi dediğimiz şey sorun oluyor ilerde insan ilişkilerinde
Soran+1 yılişte bu yüzden babamı sevmem onun sertliği korkusu yüzünden, hayatta hep bişeylerden korkan sessiz sakin biri oldum. Onun yüzünden kendimden nefret ettim
- +1 yıl
Korkularının üzerine git ve aşıyorsun zamanla ben denedim garanti faydası var
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Mesela bir kızla konuşmaktan mı korkuyorsun git konuş veya korktuğun çekindiğin bişey varsa üzerine git içindeki yapamazsın ara kulak asma ben bunu yaparım de her zaman
Soran+1 yılCevremde hiç kız yok ki, korktugumuz çekindigimiz şeyleri yapmaya kalkınca da beceremiyoruz rezil oluyoruz
- +1 yıl
Rezil olacak hiçbir şey yok ki. Bu nasıl bir düşüncedir.
Hadi diyelim olmadı, olmaması seni kötü biri yapmaz.
Hadi diyelim oldu, bu da seni mükemmel yapmaz
senin kaybetcek bişeyin var mı onu söyle
Soran+1 yılYokda rezil olurum korkusu var
- +1 yıl
Kime neye rezil olacaksın kardeşim
Soran+1 yılHerkese herşeye
- +1 yıl
Kimse senden üstün değil kimse senden değerli de böyle düşün böyle yaşa kendini başkaları için kasma
+1 yılkonuşkanlık şart yani denge olması lazım ya karizmanı kabullendirmiş biri olacaksın (karizma=para) ya da çenenle bağlayacaksın işte bütün mesele bu ^^
13 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de yok
- +1 yıl
çok yakışıklı da değilsen mesleğini eline alana kadar işin zor
Soran+1 yılEvet yakışıklı da değilim
+1 yılbenim için sorun tek başıma konuş konuş nereye kadar :D bfjbgfbg
22 Yorumla- +1 yıl
Açık sözlülük :) +1
- +1 yıl
2 senede adamın beynini yersin sen mahfedersin insanıı
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar açısından dezavantajdır. çünkü kızlar genelde çok konuşup boş konuşan yalan söyleyen erkeklere bayılırlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle maalesef istesemde konuşkan olamıyorum ben
+1 yılAz konusup mantıklı konusmak önemli.. İlla laf yapmasına gerek yok.. bazıları 2 tane kelime söler senin söylediğin 50 tane kelimeyi yerle bir eder
10 Yorumlabenim karşımdaki kişi konuşkan olması lazım ben konuştukca o da konuşsun sıkılmam bıkmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin bir zevki var bazıları konuşkan bazıları sessiz oturaklı sever
014 Yorumla
Soran+1 yılsessiz sevilmiyor, sıkıcı geliyor haklılar yani
Cevap sahibi+1 yılo yalan. erkeğin ağzı laf yapanından korkarım ben
Soran+1 yılbuluştunuz sessiz sessiz oturuyonuz fazla muhabbet yok severmisin yine de
Cevap sahibi+1 yılbelli bir süre sonra alışır o da birlikte buluştuğumuzda konuşmaya başlar ama alışmadığı insana yakın olmadığı insana karşı devam eder
Soran+1 yılbuluştukdan ertesi gün ayrılıyor kız, baktı bu sıkıcı kimse uğraşmaz yani
Cevap sahibi+1 yılhiç sevgilin olmadımı
Soran+1 yılbir tane buluştuğum kız oldu o da 3 gün sürdü, sevgili demiyorum zaten ona
Cevap sahibi+1 yılo zaman konu açmasan bile konuya eşlik etmen gerekiyor. çok değil ama biraz açılsan yeterli. en azından şu an insanlara karşı soğuk gözüküyosan o zaman gözükmezsin
Soran+1 yılkızlar konu mu açıyor, ben sustum kız da sustu buluştuğuma pişman oldum ondan sonra da kimseyle ilgilenmedim, açılamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılniye konuşkan kızlarda var. sen kendine dermansız dertte gibi hissediyosun. azıcık ılımlı fadekar ve çözüm bulucu olman lazım
Cevap sahibi+1 yılfedakar
Soran+1 yılbilmiyorum yalnız kalırım hep böyle
Cevap sahibi+1 yılsen kendinden umudu kesmişsen herkes keser. sen bilirsin
Soran+1 yılÖyle işte
hayir aksine sevimli bir haldir en azi kaba saba diyilsindir
04 Yorumla
Soran+1 yılkaba değilim ama sessizim işte, kızların sevmediği erkek
Soran+1 yılbuluştunuz sessiz sessiz oturuyonuz fazla muhabbet yok severmisin yine de
sorunun tam kendisi kız bulamazsın yolda tipsiz bir erkeğin yanında kız görürsen vay * bunlar bile kız buluyor biz hala sap sap geziyoruz dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kız aramıyorum artik
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlarda yalan söyleme hastalığı olduğunu bilirdim de, yahu sanal ortam zaten kimse kimseyi ne tanıyor ne görüyor.. bari burada dürüst olun.
23 Yorumla
Soran+1 yılSeverim dedi çoğu ama hiç görmedim benim gibileri seven sevgili olan
Cevap sahibi+1 yıl:) çünkü yalan söylüyorlar
Soran+1 yılBen zaten boşuna demiyorum beni kim sever diye
+1 yılÇok boş konuşmasından iyidir. Ağzı çok laf yapan genelde çok yalan söyler erkeğin sessiz olanı makbüldür genelde ama ortamına göre de değişir
06 Yorumla
- +1 yıl
elbette sevmem, hatta aksine sıkılırım ve birşeyleri bahane eder bulunduğumuz ortamdan kalkar giderim..
Soran+1 yılee neymiş sessiz erkek sevilmez, kimse severim demesin
- +1 yıl
çok konuşup boş konuşanı da pek sevmezler...
Soran+1 yılsonuçta sessiz sevilmiyor
- +1 yıl
tamam sen kazandın! :C
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi niyet falan değil saçmalamayın bilmeden. ama bu bir sorun değil bence çok konuşan erkekler asıl itici erkek dediğin agır olucak biraz ama çok sessizde kalma
00 Yorumla
+1 yılEvet buyuk buyuk bir sorun
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Bence atilgan ol. Ben de oyleydim sonra partilere filan katildim acildim biraz. Edit:siyasi parti
Soran+1 yılSevmem partileri
bol bol yalan söyle:))
04 Yorumla
Soran+1 yılyalanla işim olmaz
Soran+1 yılyok ağzın laf yapmak buysa benim ki yapmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde kalırsın anan baban kız bakar gardaş.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnamın babamın baktığı da kız yani sonuçta, bulsa ne olur ben aynı ben olduktan sonra
Cevap sahibi+1 yılGörücülü usulü gider istersiniz o kadar bulmuşlar kızı o kızlada konuşmayacaksan öl kanks :D
Soran+1 yılÖlüyüm o zaman ben
Cok iyi bozma kendini
21 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir şey değil fakat bazı kızlar konuşgan olmayınca sıkıcısın deyip terk edebiliyor
Efendi insan derler... iiidr
00 Yorumla
+1 yılİyi niyet diye düşünüyorum
00 YorumlaÇok şey kaybediyorum bu sebepten.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende
+1 yılsessizlik iyidir
00 Yorumlaiyi bişeydir bu
04 Yorumla
Soran+1 yılnesi iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sorun değil
02 Yorumla
Soran+1 yılsessiz bir erkek hoşuna gidiyor mu senin
Cevap sahibi+1 yılÇok konuşanları sevmem, ama süreklide susmamalı yeri geldiğinde konuşmalıdır benim için.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar