Siz olsanız suriyeli biriyle birlikte olur musunuz?

Bakin bizim fakültede bir kız var. Kız o kadar güzel ki normal bi güzellik değil yüzü olsun fiziği olsun üstelik kız çok havalı araba kullanıyor , ailesi çok zengin falan. Bizim okulda da zengin , yakışıklı kim varsa bu kızın peşinden koştu. Bir tanesi tıp son seneydi geçen sene kıza tapti bildiğiniz. Çocuk dünya yakışıklısı, çocuğun babasının hastanesi var. Çocuk ailesini kızın evine yolladı kız da kabul etmedi. En son gitti mühendis suriyeli bir çocukla nişanlandı. Suriyeli çocuk da fena değil çocuk ciddi anlamda çok yakışıklı sarışın renkli gözlü. Çocuğun babası kuyumcu falan. Yani o kadar şaşırdım ki ırkçılıktan asla değil yani ama kızın yerinde ben olsam 20 yaşında asla nişanlanmam üstelik kız dis hekimliği okuyor sürekli avrupaya gidiyor mezun olunca da avrupaya yerleşecekmiş. Ben olsam avrupaya gidince ordan biriyle evlenirdim yani bazen anlam veremiyorum. Yanı suriyeli çocuk iyi fena değil de ne bileyim ya garip geliyor. Yanı en az bu çocuk kadar iyi çocuklar bu kıza teklif etti ama kız kabul etmedi. Kabul ede ede suriyeli çocuğu kabul etti. Yakında da evlenecek yani galiba ara tatilde bilmiyorum.

Siz olsanız suriyeli biriyle birlikte olur musunuz?