Ne zaman geri döner? Ya da ne yapmaya çalışıyor?

Merhaba ben 32 yaşındayım Akrep burcuyum karşımdaki insan 35 yaşında boğa burcu. Bizim bu insanla bir ay bir ilişkimiz oldu ilgisi benimle ilgili her şey hakkında tutması tipi mesleği her şeyi çok hoşuma gitmişti. Ama üzerine çok gittim ve çok hızlı başladık sanki 40 yıllık karı koca gibi biraz fazla üstüne gittim. Kelam en son ona bir trip attım aslında adam gayet mesajlarıma hızlı cevap veriyordu Ben bir karımsal trip yaptım. Oyun oynarken yarım saat mesajıma bakmadı diye Ben de bundan sonra ben de yarım saat ya da daha fazla mesajına bakmayacağım gibi bir cümle kurdum. O da buradayım hayatım ne oldu gözünü seveyim tarzı bir şey yazdı. Ben de bu mesajı gece 11.00'den öğlen ikiye kadar bakmadım. Öğlen profil fotoğrafına tıkladığımda beni engellediğini gördüm. Normalde engellediğinde ınstagram'dan da engeller. Baktım oradan engellememiş oradan açıklama yaptım. Sanırım tatmin olmadı. Açıklamam da şuydu sen tartışma çıkmasın diye bazen sakinleşmemi bekleyip mesajlarıma geç baktığın için ben de ilk defa böyle yapmak istedim. Ama sen beni direkt engelledin. Gece yoktun gündüz yoktun tarzda bir mesaj da yazmış bana ınstagram'dan. Arkadaşlar kısacası benim bu adama karşı hislerim var 4-5 gündür engelliyim. Ara ara ben nasıl ona güvenemiyorsam o da bir erkek sonuçta ve o gün belki başkasıyla görüştüğümü ya da en basiti onu takmadığımı düşünüp böyle bir hareket yapmış olabilir diye düşünüyorum. Pazartesi günü öğretmen olduğu için okuluma gidip yüz yüze konuşmak istiyorum normalde. Ama biz bununla bir uygulama yüzünden tanışmıştık beni engelledikten 3 gün sonra uygulamadan da beni engelleyip birkaç fotoğraf daha ekleyip orada aktif olduğunu görünce bir durdum. Ayrılalı 3 gün olmuş tamam uzun bir ilişki değildi bir aydı ama çok şey yaşadık paylaştık hatta annesini kaybetti tam konuştuğumuzun ertesi günü. Aramızda güçlü bir bağ olmuştu o bana destek oluyordu ben ona destek oluyordum. Arkadaşlar kısacası ne yapmam gerekiyor kadınlar ve erkekler bana bir fikir verir misiniz?

Ne zaman geri döner? Ya da ne yapmaya çalışıyor?