Biri vardı bir süredir görüştügüm ve bitirdi ilişkiyi benimde hatalarım var eski ilişkisini kıyas Gibb yaptım ama onun da var kabıl etmesede, neyse biraz ısrarcı oldım bitirmek istemedim hatrım için şans verelim dedim israrcı olmak arkadaşlıgımızda bozulmasın dedi tm desin birbirimize iyi dileklerde bulunduk falan, sonra bana neden ilişkini bittiğini yazmaya başladi hatalarımı falan tm dedim kabul ettim hala daha yazdı sana değer veriyodum falan, işte benden sonra olanda bı hataları yapmazsın gibisinden yani baya bi yazdı anlamadın arkadaşmısız bitti diyince bitmez mi erkeklerde neden böyle yapıyor geri döner mi,
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkekler böyle maalesef, hatalara gelemiyor oysaki biz hatalarını da kabul ediyoruz. Ben de aynı durumdayım ve muhtemelen bitti
Yani ben bitti değince biter mesela neden acıklama yapıyor bi sürü ya da bi dahakımde yapma falan gerek var mı onı anlamadım, bana çok bitirmiş gibide gelmedi ama
Açıklama varsa bi şeyler devam edebilir, fazla üstelemeden akışa bırakın üsteledikçe kötü oluyor
Yani şöyle oldu bitti ded ben ısrarcı oldum oda dedıkı arkadaşlık zarar görmesin falan tm dedim bende işin gücün rast gittin kendımen iyi bak dedim kapat bunun akabındr yazmaya başladı senden çok şey istemesim ama sen bunları yaptın falan dedi tm desim haklısın ama degiştiremem de ikimizde canı sağolsun dedim oda tekrar bi ilişkide nasıl olan gerektigin anlattı sonra benden sonra kı ilişkimde bunları yapma dedi, öyle sözde bitirmiş bana bi garip geldi
Bende bıraktım akışa, çok kırıldıö benden sonra ko dedg için aglattın beni diyorum ben senı daha fazla anlatmayayım diyo böyle bi garip
Bende de aynısı oldu benden sonra yapmazsın sana ders işte diye
Çok kötü bi durum maalesef.
O zaman benım kıde gitti
Öyle gibi, keşke bu kadar kolay olmasaydı
Numaram falan silmedi ama durumlarda bakıyo falan ne bilim yaa bana da bitircek adam böyle konuşma z gibi me geliyo
Arada kalmak kötü ya bitirin ya devam edin
Bide mesela bi programı vardı işin rast gitsin desim kapattım oda program iptal oldu falan yazdı böyle bu sekıl bi bitme olabilir mi yaa
Hayır devam ediyorsunuz siz ve kırılmışsınız. İstiyorsan çabala o sana döner gibi duruyor.
Ama benimki öyle dğeil, huzursuzluk var hep bitirmek zorundayız diyor ve kararlı :( ve ben hiç istemiyorum
Aaa evet senın kı farklı yani bizde dün bitirdik bı konuşmalar dün oldu en son yordun dedi bıraktım saten, fakat acıklama lar yaptı bilmem kome sorsam bitmemiştir zaman ver dediler kafasına bitiren erkek böyle olmaz dediler ama arkadaslıgomozda zarar gelmesin dedi belkı arkadaş gördügü için benım kıde böyle Konuşmustur benimle bilemiyorum sende zamana bırak şimdi yeni olunca insan üzülüyor sonra sonra alışıyorsun
Sizde bitmemiş benim anladığım. Sürekli kargaşa yaratmayın. Hatalarından ders çıkar devam et sen gerçekten seviyorsan.
Benim durumumda fazla oldu. Hep o çabaladı ben tartışma çıkardım, şimdi de hzursuzluk olmuyor diyor.
Anladım yok ben hatalar en baştan kabıl ettim bi şans istedim olmaz dedi keskin konuştu ısrar etmek arkadaslıgımızda biter dedi, tm dedim işte vedalaştık sonra yazmaya başladı ama benımıde arkadaş gözüyle görüp yazıyo olabilir ama kaldı kı bi dün böyle oldu olay yeni yani bakalım ne olcak aslında bi erkeğin benden sonra kı de yapmıssın demesi gözden çıkarması femek heralde benımkide dedi çünkü, benım 1 defa bilemedin 2 defa oldu ama bu tarz ilk oldu bilemiyorum yaa zor şeyler zamana bırakmak en iyisi
Siz arkadaşsınız, biz direkt flört olarak başladık.
Bizde direk flört birbirimizden hosşanıp direk yanı belki 1 , 2 gün normal yani arkadaş degıldık öyle, ama mesela bi buluştuğumuzda 6 saat otrıp muhabbet ederdik ne o sıkılır ne ben belkı o yüDen arkadaş diyo bilemedim bende
Ama ben ona senı kaybetmek isteme arkadaşlığını sohpetini dedim mesela fakat ilk o bana yazdı ısrar etme arkadaslıgımıDa bozulur dedi ne bilim zaman lazım
Döner. O bir anlık gazla öyle söylenir sonra hemen geri gel der
Bna da çok bitirmiş gibi gelmedi normalde bitti der iyi dilekte bulunur karşındaki ne yazarsa yassın cevap vermesin brnde ısrarcı oldum yazdım ama yine de hoşçakal dedim mesela tm dedim kapattım konuyu o ondan sonra yazmaya başladı sebeplerini söylenir falan
Hala dert anlatmaya çalışıyorsa bitmemiştir. ya da yatak ilişkiniz varsa sevgili olmadan devam ettirme peşindedir.
Aynı şeyi bana yapanla bitirdik gerek yok geçmişi karıştırmaktan zevk alanlar gelecek vaademez
Sende böyle açıklama yaptın mı hani bana bitti dedi tm dedim ondan bi açıklama vs istemedim, benım gecmıs karıştırma sebebim farklı günlerdir hastayım bi nasıl oldun gecmıs olsun vs bile demedi ama o gecmiştekine çok iyi bakmıs neden dedim sadece
Eski sevgili ileen ufak kıyas mide bulandırıcı.. ben 9 sene önce bitirmiş im oda 5. buçuk sene kendisi şaka dediği şey yüzünden bitirdim. Gerek yok böyle şeylere bize ne istediğini bilen biri lazım
Bence tavuk döner
Yani anlamdım ayak Mo yapıyo bitti dedikten sonra acıklama falan yaptı bi sürü bilmiyorım
Dönmez