Geri döner mi akıbet ne olur?

Kısaca anlatacağım. iki ay önce instdan tanıştık meğer çok yakın oturuyormuşuz ben öğrenciyim o asker. Birbirimizi tanımak için defalarca kez medeni insanlar gibi dışarıda kafede vs buluştuk ikimizde sağlıklı ciddi bir ilişki kurmak istediğimizi belirttik birbirimize. Çok hoşlandım ve sevmeye başladım o da öyle her şey bir ay boyunca gayet güzeldi. Ben istemediğim halde Instagram hesabını vermiş ben söyleyip istemediğim halde biyografisine baş harfimi yazmış ve beni her gün mutlu etmeye çalışan birinden bahsediyorum. Çok yakın oturuyoruz buluşmalarımız artık dışarı da değil evde olmaya başladı. Birlikte o kadar eğlendik ki çocuklar gibi isim şehir oynamaktan tutun her gün bir film izlerdik birlikte yemekler yapardık hiç bir şeyimiz ayrı gitmedi dolu dolu bir ay haliyle cinsel anlamda da ileri gidildi. Evet her şey belkide çok erkendi ama olan oldu birlikte yaşıyor gibiydik artık. Her şeyimiz birdi çamaşırlarından ütüsüne yemeğine kadar hiç bir şeyi eksik etmedim her gün istediği yemeğe kadar tabiy ki o da sürekli sevdiğim şeyleri alırdı eve ilgilenirdi benimle fazlasıyla aşkla beklerdim onu kapıda o kadar eğlenip gülerdik ki akşamları çok mutlu uyuduğumuz geceler oldu. Sonrasında bir gün aramızda bir tartışma oldu bağırdı çağırdı bana o gün Instagram üzerinden tanımadığımız bir insanı ekledi ben aldattığını düşündüm kıyameti kopardım sonrasında anladım ki kızla öylesine konuşmuş dünyam başıma yıkıldı o gün onun evindeydim öğrendiğimde o işteydi her şeyi kırdım döktüm akşam işten gelmesini bekledim ortalığı mahvettim yalvardı kafam bulanıktı yanlış yaptım diye ağladı sabaha kadar nolur yapma bitmesin yeniden devam edelim her şeye diye ailesinden dolayı bugüne kadar sevgi görmemiş adam akıllı tek bir kardeşi varmış kaybetmiş onu babası asla sahip çıkmamış ben sevmeyi sevilmeyi bilmeyen canım tekiyim nolur bana sevmeyi öğret ben yapamıyorum yapamadım sana senin gibi birine yanlış yaptım dedi çok seviyordum bırakamadım ayrılamadım her şeyin düzeleceğine inandım. Sonrasında iki hafta kadar her şey sorunsuz ilerledi sıkıntı yoktu hesabına tarihimizi koydu gene mutlu ediyordu güzeldi her şey sonrasında bir gün yalan söylediğini o kadar hissettim ki içime bir his oturdu ve gizlice o banyodayken telefonunu alıp baktım meğerse bir Instagram hesabı daha varmış 40-50 kişi ekli ve kızları eklemiş pp yok beni de ordan engellemiş dünya başıma yıkıldı banyodan çıktı ve sordum bana herhangi bir konuda yalan söylüyor musun diye hayır aşkım söylemiyorum dedi bunları söyledim yok öyle bir şey dedi hazırlandı çıktı evden. Sonrasında işe gitti bende ekran fotoğraflarını attım elimdeki delillerin bana ayrılmak istiyorum ben seni istemiyorum dedi nasıl baktın yüzüme dedim beni bu duruma nasıl getirdin dedim çıldırdım ağladım cam kırıklarıyla bacaklarımı kestim kendimi ökdürmek istedim bu kadar değer verdiğim bir insan bana bunu nasıl yaptı kendime gelemedim. Gecesinde bana öyle bir sarılışı vardı ki bana ben seni çok seviyorum beni nolur bırakma dedi gece

Geri döner mi akıbet ne olur?