Giden geri döner mi?

Bu sabaha kadar ayrılıkla ilgili yazılar okuyup ağladım, ve yine sabahladım. Sevgilimle kavgalı şekilde ayrıldık, ikimiz de birbirimizin onurunu kırıcı laflar ettik. O ki bir bayana edilmeyecek en ağır kelimeyi söyledi. Ama ben ona daha önceden 2 kez söylemiştim ağır kelimeyi, ilkinde affetti ikincisinde affedemedi. Yemin ettim bir daha olmaz diye.. Araya başka şeyler girdi, sonra ben yine ağzımı bozdum. Çünkü hareketleri onurumu zedeliyordu. Ona öyle gelmiyordu ama, ya da anlamazlıktan mı geliyordu her neyse. O bana; ben bir şey demem demem en sonunda bir laf söylerim yüzüme bakmazsın diyordu.. Ve en sonunda bana o ağır kelimeyi kullandı. Yıkıldım, parçalandım.. Ama yine de onu çok seviyordum. Bana o kadar ağır bir kelimeyi kullanmış olsa bile "ayrılmayalım" dedim. Özellikle erkeklere soruyorum bir erkek ne düşünür bu durumda? Senin söylediğin sözleri yutamam diyor. Daha önce de birçok kavgamız oldu, hiçbir zaman "bu işin artık dönüşü yok" dememişti, ilk defa dün akşam söyledi. Üzerine de gitmek istemiyorum, ama barışmak istiyorum. O lafı bana söylemiş olsa bile ben gurur yapmayıp barışmak istiyorum. Barışmak istediğime dair mesajlar attım, karşılıklı 5er tane falan mesajlaştık. Sevmese bu kadar yazar mıydı? Beni çok sevdiğini biliyorum dediğimde "yoo sevmiyorum daha fazla konuşmaya gerek yok kib." yazıp kestirip attı.. Beni seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum, aklım beynim durdu artık. Sizce bana döner mi? Ya da bana dönmesi için ne yapmalıyım? Ona çok ihtiyacım var ve onu çok seviyorum. Şimdi uyuyorum, umarım güzel görüşlerinizi esirgemezsiniz ve güne sizin görüşlerinizle başlarım. Herkes mutlu kalsın, sevenler hiç üzülmesin!! Ahh nasıl özledim...
Giden geri döner mi?