Arkadaşlar selam bir erkek çok sevdiği halde ayrıldığında ne zaman geri döner?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBelki 3 ay belki 6 ay sonra bekle dur o şurada da kimlerle sevişiyordur senin ruhun duymuyordur ama işte namuslu hayırlı bir kızla evlenip yaşlanmak istiyorlar ya orası da ayrı bir konu gitmişse dönmesin yüzde yüz aldatır ondan hayır bekleme dönerse bile asla dönme başka sevgili yap bu devirde benden söylemesi
118 Yorumla- +1 yıl
O sana dönene kadar kaç kızla öpüşüyordur için alabilecek mi sana dönünce sana ama hiç sevgili yapmadım diye yalan söyleyecek sende inanacak mısın erkek mi yok sana kendine gel o sana dönene kadar kaç kızla şurda burada sevişip öpüşüyordur birileriyle senin ruhun duyacak mı nereden duysun ki sana belli eder gelince belki alttan alttan o zaman eğer ki şayet şüphe düşerse içine anında ayrıl başka birini bul hayatta bir daha onunla sevgili olma.
- +1 yıl
İlla ki döncem diyorsan o sana dönerse böyle yapacaksın başka çare yok diyeceğim de kandıradabilir namusluysan hayırlıysan başka bir sevgili yapman en güzeli asla ona dönmemen
Soran+1 yılKanka daha yeni ayrıldık bu birincisi ikinciside öyle cinselliğe yaklaşan birisi değil benleyken hiç açmadı ben biraz açmaya çalıştım bakalım yemi yutacak mı diye yok hemen konuyu değiştirmeye çalıştı ve ben o sırada anladım doğru biri olduğunu öyle aldatma falan yapmadı yapmazda
Soran+1 yılNerden biliyorsun diyeceksen de tüm sosyal medya hesapları bende vardı
- +1 yıl
Heh ne şans yemin ederim aferin kız ulan herkesi buluyor bir beni bulmuyor çok nadir varlar ya şöyle erkekler yemin ederim ya heh tamam o zaman bir şans ver dönerse bense canım kafam ondan şüphelendiğim halde bir sürü şans verdim 3 yıl ilerlettim ilişkimizi sürekli gidip döndü bana araya altı ay üç ay sokarak ama o kadar çok emindim ki itiraf ettirebileceğime aldattığını en sonunda amacıma ulaştım ve sonsuza kadar gittim bana on kere falan gidip dönmüştür hatta itiraf ettirene kadar işte canım çıktı aşıktım çünkü ilk tanıdığım yıl öyle biri değildi ama bir daha ufacık bir şüphede bitiririm kimseye de aşık olmam asla işte tecrübe bendeki o yüzden söyleyeyim dedim
Soran+1 yılYok kanka bana sevgili olduğumuz gün hepsini verdi ben istemedim zorla aldırdırdı girdim bende mecburen birde çok sadık herşeyi nereye gittiğini anlatır söyler bana fotoğraf atar falan ama ayrıldı sence geri döner mi ben bu sorunun cevabını aramak istiyorum eğer anlatmadan bir şey diyemem diyorsan olayları özetle anlatırım
- +1 yıl
Ne verdi sana sevgili olduğunuz gün hepsini verdi merdi ne demek anlat bakayım ne demek istiyorsun namusunu mu kirlettirdin evlenmeden sıradan bir erkeğe yoksa sosyal medya hesaplarını mı diyorsun?
Soran+1 yılKanka skxmkxmdlx sosyal medya hesabı
Soran+1 yılŞimdi kanka biz bundan önce 2 defa daha ayrıldık bunun birincisi benim ailem yüzümden biraz sıkı bir ailem var dışarı çıkmama izin vermiyorlar bizde bu duruma üzülüyorduk o da birgün aileme sinir olup beni suçlayarak ayrıldı tabi bende yalvardım baya bakmadı bile neyse 5 gün sonra yazdı bana konuştuk hallettik sonraki ayrılmamız benim yüzümden oldu ben biraz sıktım dışarı çıkma falan dedim erkekler işte sıkılmaya gelmezler bende normalde çok sıkmam ama o gün birşeyler oldu ben ona patladım tabi ayrıldı ben yine yalvardım o yine bakmadı mesajlarıma aramalarıma annesine yazdım o konuşmaya çalışmış ona da yanıt vermemiş 2 gün sonra yazdı bana hatamı anladığımı söyledim birdaha yapmayacağım dedim hallettik yine birde bugün ayrıldı bunda da benim mi suçum var onun mu bilemiyorum ben bir konuda bunu sorgulamış gibi oldum ama aslında sorgulamıyordum sadece uğraşmak adına eğleniyordum o da yanlış anladı yükseldi biraz sonra dışarı çıkıcam dedi alttan aldım hep arada yazıyordu dışarıdayken bende seni çok seviyorum dedim o da dedi bende seni çok seviyorum diye yarım saat sonra ayrılmak istediğini söyledi bende sen ne istersen o olsun yolun açık gönlün ferah olsun yazmak istersen ben buradayım istediğin zaman yazarsın konuşuruz dedim bıraktım sence döner mi tek sorum bu
- +1 yıl
Heh tamam o zaman neyse dönerse dön bakalım ama eğer yine ayrılmak isterse başka birini bul ona sonsuza kadar dönme duydun mu beni kendine gel ayrıca seven erkek asla gitmez ki anlarsın sen sevip sevmediğini dönerse zaten hadi iyi geceler
Soran+1 yılBirde çok seviyordu gerçekten heryerde beni paylaşmak isterdi ben paylaşma nazar değer derdim bir şey olmaz diyip paylaşırdı içim yanıyor
- +1 yıl
Bilmiyorum ki çok sevdiği için seni üzmekten korkmuştur ondan mı ayrıldınız niye bitirdiniz ki ilişkinizi ya şey her şey pahalı bir erkekte sıkı popo lazım evlenmesi için kiralar pahalı e desen faturalar cartlar curtlar borçlar yani affedersin ama evlenmeye ve de aile kurup o ailesini geçindirmeye popo yoksa bunları yapmaya ondan dolayı bitirmişte olabilir işte ondan çok var ya zaten aldatmalar işte yalan ilişkiler evlenince de aldatmalar var tabi bir erkeğin içinee olacak aldatıp aldatmamak da işte bir kızında içinde olacak bu durum karakter meselesi yani işte böyle erkekler bile sana denk gelmiş ne güzel ama eğer korkmuşsa popo yoksa senle evlenip bu devirde popon güvenip ev bakmaya aldatır da kötü yola da düşebilir tabi içinde yoksa yapmazda ama ne bileyim içkisi falan varsa ya da kötü ahlaksız karaktersiz arkadaşları bara götürürler içirirler bir taneden bir şey olmaz falan filan derken çocuk bir bakmışsın barda arkadaşının kaldığı evde kızlarla sevişirken bulmuş kendini anlıyor musun yani yani bir de sakın 18 yaşından sonra evini terk edip arkadaşının evinde kalan ailesiyle yaşamayan bir erkekle de asla sevgili olma ben oldum bak tecrübe anlatıyor sana bunu 18 yaşından sonra olsun olmasın arkadaşının evinde kalan bir erkekten ailesiyle yaşamayan bir erkekten de asla hayır bekleme yüzde yüz aldatır
Soran+1 yılKanka şimdi o benle sevgili olmadan önce kötü ortamlardaydı kavgacıydı içerdi eve geç giderdi ki zaten ailesiyle yaşayan birisi bana hiç ben arkadaşımda kalıcam demedi bir sefer kuzeninde kaldı o da evde misafirler varmış yatacak yer yok diye bende annesine sormuştum evet kızım doğru demişti bana yani yalan söylemez bana ben sevgili olduğumuz zaman içki içmeni bara gitmeni istemiyorum demiştim o da bırakmıştı eve de erken gelmeni istiyorum demiştim 11.30u hiç geçmezdi eve girmesi kavga olayını da bıraktırdım yani aldatacakda değil tüm hesapları bende vardı sadıktı seviyordu da beni ki hissediyorum hala seviyor ama çok küçük incir çekirdeğini doldurmayavak bir olaya çok yükseldi ve canını sıktı seni seviyorum diyip yarım saat sonra ayrıldı
- +1 yıl
Eğer aldatmışsa seni ayrılmıştır içki içen bir erkekten hayır bekleme haram bıraktım dese bile içer yine içer bak sigarayı nasıl bırakamıyorlar aldatmak isteyen biri zaten feyk hesaplardan halleder işini gene halleder aldatırsa içinde varsa bu sana verse nolcak sosyal medya hesaplarını madem gitmiş içkisi de varmış zaten bırak boş ver geldi mi geldi 3 5 ay sonra gelmedi sil gitsin başka sevgili yap yoluna bak canım hayat çok kısa yarınımız belli değil kim sağ kim ölü bilemeyiz anladın mı benimki de içiyordu haram dedi bıraktım dedi yalanmış işte aldattığını anladığımda anladım sevgisi de yalanmış bana o kadar çok yalan söylemiş ki sorduğum bütün sorulara yapabilirim sevmedim ilk öptüğüm kız değildin yalan söyledim içimden geldiği içindi gibi şeyler dedi anlıyor musun? İçin rahat etmiyorsa bekle bekle böyle annesinden birinden öğrenirsin sildi mi seni silmedi mi olur biter ya da dönmesini bekle dönerse inciğini boncuğunu gözünü dört aç gör öğren içine sinmezse ayrıl bu kadar basit ya da arkadaşça bir yere çağır öyle sorular sor ki anla seni silip silmediğini ona göre ayrıl sonsuza kadar başkasıyla sevgili ol ya da aldattıysa eğer öyle küçücük bir ihtimal bile varsa içki içiyordu dedin çünkü onu da bir yokla ama öyle bir sorularla git ki anla yani şak diye sorup cevap verir vermez evde hazırlıklı olup ezber yapıp git çok soğuk ol yanında ayrıca anlamasın bir arkadaş gibi konuş sadece bir arkadaş o kadar
Soran+1 yılYok o öyle aldatma falan sevmez çünkü 2 defa aldatılmış ben aldatmam aldatırsam adam değilim derdi ve hani aldatmış gibi tavır sergilemezdi hani aldatan erkekler genelde durduk yerde olur olmaz bir yerde güzel söyler söyleyip hediye alırsa bil ki aldatıyordur ama o sadece özel günlerde almıştı bana ve durduk yere güzel sözler söylemezdi yani aldatacağını sanmam
- +1 yıl
Çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım vardı 2 kişi aldatmış adamı ama kadın ailesini dinlememiş kaçmış buna Kazakistan'da yaşıyormuş kadın buraya yerleşmişler işte sonra bu kadın bu adamdan dört çocuk yapmış sadece burada abisi var başka kimse yok kadının kadın bir gece adamın telefonuna mesaj gelmiş erkek arkadaşından kadını aldattığına dair bir mesaj bu kadın geldi işe ağladı bana ben nereye giderim ne yaparım diyerek abisinin de zaten umrunda değilmiş kadın o kadar işte borcu vardı evin içine çamaşır makinesi bilmem ne almışlar hem de ikinci el hiç imkanları yoktu hep aynı kıyafet falan giyiyordu bende yardım ettim biraz işte evini döşedi etti en sonunda adam bunu yapmasın mı kadına gidecek çocuklarını alıp kazakistana adamı affetmiş nasıl kandırdıysa artık bilemiyorum adam kadını bilmiyorum gözleriyle belki de görene kadar kalacak adamda hani içi rahat etsin diye aldattığını gözleriyle görsün diye bence hala kaldı yoksa hemen çocuklarını alıp gidecekti kazakistana o derece işte adam psikopatın tekiymiş zaten valla psikopat oluyor böyle aldatılan erkekler de he kadın tek başına gezmeye çıkamıyormuş evin içinde kameralarla izliyormuş evin içini adam neleri var yani sen ne bileyim ne yapacaksın ben söyleyeyim de kadın aşırı perişandı pişmandı ama ne yapsın işte öğrenince gidecek kazakistana gelmeyecek buraya bir daha arkadaş ortamı sokmuş bu adamı aklına ben olsam böyle bir erkekle bırak sevgili olmayı arkadaş dahi olmam aldatılmış 2 kere 2 kere evlenip bosanmış bende dedim tam adamını bulmuşsun bulamadın mı bekar birini yani benden söylemesi asla aldatılmış bir erkekle sevgili olma bak o kadar diyeyim psikopat oluyorlar ya markete bile kadın gidemiyor o derece yan yana yürürlerken bile kime baktın diyormuş kadına boyna kafeye gidiyorlarmış bir şey içerlerken kime baktın diye kadına eve gidene kadar zehir zıkkım ediyormuş günü anladın mı canım bir kere geldin bu dünyaya kendine gel
Soran+1 yılYok bana hayatta kime baktın demezdi hatta whatsappta çevrimiçi olduğumda bile sormazdı kimle konuşuyorsun diye beni bu konuda sıkmadı ya da anlattığın gibi bir durumum olmadı
- +1 yıl
Diyorum ya hayırlısı bir kere geldik dünyaya bekle azcık eğer dönmezse rabbim sanada banada hayırlı merhametli helal süt emmiş doğru bir insan çıkarır inşallah karşımıza evlenip gönül rahatlığıyla sadakatinden şüphe duymayıp evlenip bir ömür geçiririz inşallah birisiyle Rabbime bırak eğer olmazsa başkası olur hayırlı olsunda çirkin olsa da olur razıyız artık bu devirde
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bilemeyiz ki, belki dönmemesi daha hayırdır senin için, dönsün diye sıkıştırma, bırak kendisiyle onu, dönmek isterse döner, bitmişse dönmüyorsa da zorlama canım
014 Yorumla
Soran+1 yılAbla doğru diyorsun da ben onu çok istiyorum ondan öncede ilişkim oldu uzun ciddi ama bu kadar çok istemedim onu zaten zamana bıraktım yazmıyorum mesaj atmıyorum sık boğaz etmiyorum ama döner mi diye bekliyorum
- +1 yıl
Seni anlıyorum lakin olsun diye istediğin şey senin keşken olabilir, hiç kimse unutulmaz, vazgeçilmez değildir.
Böylesi daha iyi olabilir, yeter ki unutmak iste, unutmaya kararlı ol. - +1 yıl
Dönmezse de hayırlı olan buymuş de, acı da çeksen o acı bitecektir, kendine yatırımlar yap, hayat tek insandan ibaret değildir
Soran+1 yılAbla bu bizim ilk ayrılmamız değil zaten bundan önce 2 defa daha ayrıldık ve hep o döndü özür diledi sevdiğini bensiz yarım kaldığını hiçbir şey yapamadığını söyledi bu seferde öyle olsun istiyorum
- +1 yıl
Belki olabilir canım, kesinlikle olmaz demiyorum lakin iki kez ayrılık olmuş, birbirinize zaman verin bakalım, kendinizi dinleyin sakin bir şekilde, kendini üzmeden kendini dinle, özlüyorsun anlıyorum, burnunda tütüyor, anlıyorum lakin kendine iyi davran, sakince beklemek sağlıklı düşünmek açısından daha iyidir canım.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten abla bekliyorum hiçbir adım işaret falan vermiyorum ya da yazıp durmuyorum onu da anlıyorum bana anlatamadığı sıkıntısı vardır belki ama bilmiyorum bu seferde öncekiler gibi dönecek mi
- +1 yıl
Canımın içi sabırla ve sakinlikle beklersen her zaman kazanırsın, kendini dinlersin, olayların değerlendirmesini daha iyi yaparsın, biraz zaman birtanem, zaman verecek sorunun cevabını, sadece sakinliğini korumaya çalış. Serhat Yabancı'nın Bütün Aşklar Tatlı Başlar kitabını oku, sevdiklerinle zaman geçir, hobiler edin, boyama kurslarına git, kafanı dağıt tatlım.
Soran+1 yılZaten öyle yapıyorum abla sırf kafa dinlemek için köye gittim şu an köydeyim iş yapıyorum orada aklıma gelmesin diye ama o hiç çıkmıyor aklımdan aklıma geldikçe ağlıyorum ama biliyorum hissediyorum o yine bana dönecek
- +1 yıl
Doğru olanı yapıyorsun birtanem, zaman her şeyi en doğru şekilde değerlendirmenizi sağlar, birbirinizi özlemenizi sağlayabilir, bazen her şeyin daha kötüye gitmemesi için uzaklaşmak iyidir, ilk dönemlerde acı çekmen çok normal, ağlamak istiyorsan ağla, ağlamak iyileştirir lakin acının da esiri olma.
Köy havası da iyi gelir, değişiklik iyidir canım
Soran+1 yılDönsün abla ya cidden çok özledim ve seviyorum onu dönmese bile yazsın konuşmak istesin cidden ben böyle olunca yapamıyorum
- +1 yıl
Şimdilik hiçbir şey yapmadan bekle, sadece bekle, zor da olsa beklemeye çalış, kendini oyala, zihnini oyala, yüreğine iyi gelecek insanlarla ol, laf sokmadan sadece bekle, bakalım neler olacak gülüm, ayrıca çektiğimiz acılar bizi güçlendirir.
Soran+1 yılZamana bıraktım zaten abla ama bugün beni sadece instagramdan engellemiş neden böyle yaptı ki sabah yoktu engel takipleşmiyordukta öğleden sonra beni engellemiş cidden yaptıkları canımı çok yakıyor ama biliyorum da dönecek
- +1 yıl
Dikkat çekmek için de yapmış olabilir, ara hesap sor diye de yapmış olabilir lakin beklemek iyidir, olaylar daha çok ayyuka çıkar beklediğin vakit.
İçin içini de yese zor da olsa bekle, seni hakedip haketmediğini görürsün birtanem, onu sevsen de canımın içi asla kendinden daha çok sevme, kendini daha çok sev🌹
Soran+1 yılBen yazmam abla ona onu deli gibi sevdiğimi biliyor bende biliyorum o da beni çok seviyor ama dediğin gibi bazı şeylerin daha iyi olması için ayrılıp olabilir ama beklerkende ben çok üzülüyorum şu an ne yapıyor hayatında biri mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama döneceğinide çok iyi biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Kişisine göre değişir, ben dönmem misal, ister ben ayrılmış olayım ister o ayrılmış olsun, orada biter o ilişki. Dünya üzerinde başka insan mı kalmadı sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılKişisine göre derken mesela biz 2 defa daha ayrılmıştık önceden 2 3 gün sonra bana yazmıştı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam! Ben, KızlarSoruyor'un neşe kaynağı, her zaman enerji dolu flörtöz ben!🌈✨ Her erkek farklıdır ve "ne zaman" sorusuna kesin bir cevap vermek zor. Ancak, geri dönmeye karar verebilmesi için önce duygularını düzenlemesi, neler olduğunu anlaması ve seninle tekrar bir şeylerin mümkün olup olmadığını düşünmesi gerekiyor. Bazen bu hemen olur, bazen birkaç ay sürebilir. Ama unutma, gerçekten istekli olan biri için engel yoktur; önce kendine bak, mutlu ol. Eğer kısmetse, geri döner. Ama sen hayatını yaşa, enerjini yüksek tut! 🎉💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
6Cevap
+1 yılSeverse belki kaybettiğini anlayınca özlüyorlar bırak özlesinler
19 Yorumla
Soran+1 yılDöner mi diyorsun
- +1 yıl
Her erkek bir gün döner
Soran+1 yılDönecek zaten ben inanıyorum çünkü beni sevdiğini hissediyorum
- +1 yıl
O zaman sessizliğe gir bakma hiç bir şeyede
Soran+1 yılHeryerden çıkarttı zaten istesem bakamam
Soran+1 yılYazmadım da mesajda atmadım
- +1 yıl
Atma sakın
Soran+1 yılOndan adım gelene kadar yok atmam zaten
- +1 yıl
Tamamdır kafanı dağıt çık gez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven birakmaz kuzum acı ama gerçek bıraksa bile dayanamaz yazar emin ol
16 Yorumla
Soran+1 yılYazar mı gerçekten
Soran+1 yılSinirli şu an bana canını sıktım geçince yazar demi
- +1 yıl
Bir ihtimal yazar beklle bakalım
Soran+1 yılValla ben çok istiyorum yazmasını
- +1 yıl
Yazar ya
Soran+1 yılİnşallah yazar ben inanıyorum yazacak biliyorum da
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence sevgisinde kusur var. Yani seninle kafasında yatmayan şeyler var.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBen önceleri çok sorun çıkartıyordum kavga ederdik ama son 3 4 aydır daha sakin ve kavgasız olayları sakin bir şekilde çözüyorduk ben sanmıyorum bende bir sorun olduğunu ama ikimizde de sorun var gibi ayrıldığımıza bakınca
+1 yılSeviyorsa niye ayrıldı
12 Yorumla
Soran+1 yılKanka bir tartışma oldu yani tam tartışma değilde ben biraz sorgulamış gibi hissettirdim ona soru sorarak onunda canı sıkıldı tabi ama büyük bir olayda değildi dışarı çıkıcam arkadaşlarla arabada turlicaz dedi bende tamam dedim gitti arada yazıyordu bana seni çok seviyorum dedim o da bende çok seviyorum seni dedi sonra birden ayrılmak istediğini söyledi
Soran+1 yılCevap arıyorum bende
+1 yılKimsenin sen gibi olmadığını anladığında
03 Yorumla
Soran+1 yılUzun bir zaman sonra mı döner
- +1 yıl
Evet uzun zaman geçer farklı bedenlerde senin ruhuna arar
Soran+1 yılDöndün artık ya
Sayfamı inceler misin
021 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Soran+1 yılBakayım madem
Soran+1 yılPardon bir şey sorabilir miyim
Soran+1 yılBaktığınız fallar doğru çıkıyor mu
Soran+1 yılKafeme derken
Soran+1 yılAynı şehirde yaşadığımızı nerden biliyorsunuz
Soran+1 yılEe kafeme gelirsiniz niye dediniz
Soran+1 yılBenim sorumun cevabı bu değildi
Soran+1 yılNasıl bakıyorsunuz peki
Soran+1 yılBen mesaj atamıyorum ama size puanım yetmiyor
Soran+1 yılİstek attım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılYarı yarıya mı diyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılDönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılkız bulamadığında
10 Yorumla
+1 yılDönmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılDönmeyebilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGittiyse donmesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Dönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayDöndü mü bu kişi ayrılık sonrası
00 Yorumlaözlediğin de döner
053 Yorumla
Soran+1 yılÖzler mi durduk yere ayrılmadı ama öyle de olmuş gibi oldu ben sana nasıl anlatayım
Soran+1 yılBende yokta sana istek attım
Soran+1 yılSen yazarsjn
Soran+1 yılBen tanımıyorum seni o yüzden güvenip veremem
Soran+1 yılİstersen burdan anlatayım
Soran+1 yılYok ben anlatırım yani tanımadıklarıma vermiyorum hesabımı kusura bakmayın
Soran+1 yılBiz bundan önce 2 defa daha ayrıldık bunun birincisi benim ailem yüzümden biraz sıkı bir ailem var dışarı çıkmama izin vermiyorlar bizde bu duruma üzülüyorduk o da birgün aileme sinir olup beni suçlayarak ayrıldı tabi bende yalvardım baya bakmadı bile neyse 5 gün sonra yazdı bana konuştuk hallettik sonraki ayrılmamız benim yüzümden oldu ben biraz sıktım dışarı çıkma falan dedim erkekler işte sıkılmaya gelmezler bende normalde çok sıkmam ama o gün birşeyler oldu ben ona patladım tabi ayrıldı ben yine yalvardım o yine bakmadı mesajlarıma aramalarıma annesine yazdım o konuşmaya çalışmış ona da yanıt vermemiş 2 gün sonra yazdı bana hatamı anladığımı söyledim birdaha yapmayacağım dedim hallettik yine birde bugün ayrıldı bunda da benim mi suçum var onun mu bilemiyorum ben bir konuda bunu sorgulamış gibi oldum ama aslında sorgulamıyordum sadece uğraşmak adına eğleniyordum o da yanlış anladı yükseldi biraz sonra dışarı çıkıcam dedi alttan aldım hep arada yazıyordu dışarıdayken bende seni çok seviyorum dedim o da dedi bende seni çok seviyorum diye yarım saat sonra ayrılmak istediğini söyledi bende sen ne istersen o olsun yolun açık gönlün ferah olsun yazmak istersen ben buradayım istediğin zaman yazarsın konuşuruz dedim bıraktım sence döner mi tek sorum bu
Soran+1 yılSevgisini ilgisini çok güzel hissettiriyordu aynı şekilde bende istemediğimiz şeyleri yapmazdık ikimizde her şeyi ilk önce birbirimize anlatırdık hergğn aksatmadan beni görüntülü arardı konuşurduk şimdi neden böyle oldu bilmiyorum aldatma falan olamaz çünkü tüm hesapları bende vardı heryerde beni paylaşırdı
Soran+1 yılKesin döner mi diyorsun
Soran+1 yılEvet bunu bende biliyorum her seferinde dedim bunu söz dedi yapmam bırakmam dedi ben seninle evlenicem annemler tüm akrabalar seni istiyor sevdiler seni diyordu önceki ayrılmalarımızda herkes ona tepki vermiş sen canım mısın böyle bir kızı bıraktın gittin diye ama bilemiyorum dönüp dönmeyeceğini
Soran+1 yılSorun şu ki gerçek sorunlarla çok güzel mücadele ediyor ama böyle ufacık sorunlarda bilmiyorum böyle davranıyor
Soran+1 yılBen 19 o 24
Soran+1 yılBazen benim yaptıklarıma ya da söylediklerime çok alınmışsa çocuk tepkisi veriyor mesela yılbaşında ben arkadaşlarıyla içki almasına için vermedim ağladı mesela ben izin vermedim diye bazen böyle tepkileri oluyor ama ayrılacak kadar değildi bence ya da bana sinirli olduğu için ayrılmışta olabilir ama döner mi yine de
Soran+1 yılAlışkanlık derken
Soran+1 yılÇünkü seviyorum napayım dönsün istiyorum sadece benim olsun istiyorum ben o ne isterse yaptım onu çıkar dedi çıkardım onu giyme dedi giymedim beni 5 yaşındaki erkek yeğeninden bile kıskanıyordu aynısını da o bana yapıyordu ben ne istersem yapıyordu ne istersem alıyordu gözümden bir damla yaş akıtmamaya çalışıyordu benim hiç arkadaşım kalmadı yanımda ona anlatıyordum herşeyimi şimdi tek burası var anlatabileceğim dönsün istiyorum sadece başka bir şey istemiyorum
Soran+1 yılAnlayamadım
Soran+1 yılYapamıyorum ki ondan istesemde vazgeçemiyorum önceki ilişkimi daha kolay atlattım ama bunu atlatamıyorum vazgeçemiyorum ondan
Soran+1 yılHemde çok zor o dönsünde gerisi benim için hiçbir şey yeter ki o dönsün bana
Soran+1 yılBenim ona bu kadar bağlanmamın başka bir sebebi var bu da benim ailemle ilgili olduğu için özele girer sana söyleyemem o yüzden ben onu çok istiyorum hayatımda
Soran+1 yılYemin ederim dönsün bu hayattan başka bir şey istemiyorum yeter ki o dönsün yanımda olsun
Soran+1 yılSöyleyemem sadece şunu bil o benim tek sevgilim değil bu dünyada görebileceğim en cesur ve en iyi bir insandı herşeyimdi o benim bunu bil yeter
Soran+1 yılOlur tabi istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim dinleyip yardımcı olmaya çalıştığın için
Soran+1 yılDinleyip beni döner demen olumsuz şeyler dememen bana yetti
Soran+1 yılPek sayılmaz ama teşekkür ederim yine de
Soran+1 yılMerhaba burada mısın?
Soran+1 yılHe tamam ben şey diyecektim dün konuştuk ya burdan onun hakkından sabah baktığımda instagram hesabına duruyordu öğlen baktığımda beni engellemiş sadece instagramdan ama sence neden böyle yaptı takipleşmiyorduk bile birden engelledi yine de geri dönme ihtimali var mı
+1 yılHiçbir zaman
10 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026