Hastalaninca bi corba yapacak kadar bilsin yeter dicem de sagolsun kocam evlenince yemek yapmayi unuttu nasil olduysa. Evlenmeden once yemekler yapan adam birden evlenince unuttu. Hastalandigim zamanda disardan soyluyor….
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Çok önemli! Yakta mükemmel olmalı sma yemekde iyi olmalı. Zaten bunlar için evleniyor erkekler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hangi durumda nasıl bir ilişki mesela mantık ilişkisi ise bilmeli evet
Bilir bilir zaten 😂
Bilsin banada yapsın 😃
Seni almış daha ne ister ki😂
Beni alann bela alır sjjdj
Kaos güzeldir 😂
önemli değil aşçı olarak işe almıyorum sonuçta aşık olmak yeterlidir.
Elim lezzetlidir de hamur vs açamıyorum, yaprak sarmiyomm. 🥺 Kocam beyy sararsa çok memnusss olurumm 🤭💞
Hayrına bana da gönder 😂
Olsaaa hepsinii yerim bu sıra hiç midem durmuirr yaa
Demekki ihtiyacın var 😂
Sadece açlık çekiyorumm kurt var sanki içim de 😹
Dişi kurt seni 😂
Yemek olsun yeterrr üfff ufffff tatllartt vs en özeli mantlari borekk canım çekiyor halaa bı yiyemediimm
Bilmesi şart değil ama bir erkeğin iyi yemek yapabilmesi beni ayrı cezbeder açıkçası
Çok şükür artılarımız var 😂😂
Yemek yapmayı biliyorsa yapar ama benim yaptığımı eleştiremez
Yok artık onu da yapan yoktur bence 😂
Var var.. menemen tarifi veriyor basinda durup öyle tipler var
Aç kalsın o
Kaliyor zaten artık.
Önemli yaaa bilsin lütfen //background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
Sevgili için değil her insan karnını doyurabilecek eve gelen misafiri doyurabilecek seviyede yemek yapabilmeli
Bense fazla bilmem zaten, benim kadar bilse yeter 😄
çok onemli degil çünkü bende yemek yapmasını bilmiyorum beraber yapar yeriz evlenince.
Çok önemlidir , benim yapmak bilmediğim yemekleri de bile bilir sorun yok.😹
Çok önemli. Annesi yetirmis, maşallah.. diyeceğim erkek grubuna girer kendileri.
Benim için bir önem arz etmirrr 😅 hayatta kalmasını başarabiliyorsa konu kapanmıştır
Benim için sadece benim yemek yapmayı bilmem önemli çünkü tek sevgilim kendimim zaten 😍✌️
Mangal yapsın başka bişey yapmasın bilmesin o yeterli bana😂
Hastalaninca bi corba yapacak kadar bilsin yeter dicem de sagolsun kocam evlenince yemek yapmayi unuttu nasil olduysa. Evlenmeden once yemekler yapan adam birden evlenince unuttu. Hastalandigim zamanda disardan soyluyor….
Çok önemli!
Yakta mükemmel olmalı sma yemekde iyi olmalı.
Zaten bunlar için evleniyor erkekler
Yoo ben sevdiğim erkeğe yemekler yaparım. Ama biraz ev işi bilmesi önemli benim için. Ne bileyim bana sormadan temizlik yapabilmeli.
Fena olmazdı bir tek hamur işi yapa bilse mis gibi olurdu😂 Şaka şaka adamlığı daha önemli
Aynı evde yașamiyorsak önemli değil hatta aynı evde yaşasak bile önemli değil. Ben yaparım kocacığımaa🫠☺️ah kocam da kocam andnwmfmd
Ben yaparım (İnşallah :d)
Temennimiz o yönde 😂
Djdhdjdj
Ahhaha çok önemli çünkü ben yemek yapamıyorum
Bende güzel yaparım 😂
Offf canim cekti hemen koyuyorum suyu
Afiyet olsun 😂
Aç kalmamak için önemli ama birlikte de yapabiliriz
Çok önemli yemek yapan bilen erkeğe tav olurum o yapsın ben izleyim 😂
Önemli değil. Ben yapmasını biliyorum. Ben istediği yemeği yaparım ona 😅
En fazla bir gün yapacağı için ihtiyacım yok Gelir bir gün sevgilim olur sonra gönderirim
Çok önemli aşçı arıyorum herkese duyurulur 🤣👨🍳
Bilsin isterim ama bilmese de olur.
Önemli en azından bi çorba
Ya yumurta kırmayı bilse yeter
Çokta değil yardım etse yeter
Hiç önemli değil. Yemeyi bilsin yeter.
Bu nasıl bir açlıktır anlamıyorumki
Açlıkla ne ilgisi var? Benden güzel yemek yapma ihtimali yok herhangi bir kızın.
Eeee seni alan yaşadı o zaman ben yemek yapmayı biliyorum ama yapmayı sevmiyorum
Benim de başka defolarım var demek ki bu yaşta bekarım. Sen ne yemek yapacağını düşünmeyi sevmiyorsun bence.
Hayır yemeğe vakit ayırmayı sevmiyorum yoksa oturduğum yerden liste yapmayı severim
Anladım. Sen liste yap, eşine/sevgiline ver, o yapsın.
Yapmaz her adam
Umarım yapanına denk gelirsin.
Erkekler çok yemek yapamamalı
Bilmiyorsa da öğretiriz.
Hiç değil ben yaparım
Ben yaparm yemegi
Önemli aslında
Öğreniriz beraber
Onun yaptığı yemeği yemenin zevki başka
İki taraf da iyi yapmayı bilmeli
Az çok bilsin
En azından yemek yapsın bari