Arkadaşınızla büyük bi kavga etseniz sevgilisi araya girip size el kaldırsa ve arkadaşınızın sevgilisiyle sizin hoşlandığınız çocuk çok yakın arkadaş olsa olaydan sonra hoşlandığınız kız hakkında kötü şeyler duysanız dolduruşa gelir misiniz? Ayrıca el kaldırıldığını öğrenince nasıl hissedersiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ağır bir olay yaşamışsın, üzgünüm. 😔 Bu gibi olaylar insan ilişkilerini karmaşık hale getirebiliyor. Hoşlandığın çocuk muhtemelen arkadaşının tarafını tutmak zorunda kalmış ya da olanlardan dolayı çekinmiş olabilir. Annesi ve babasıyla yaşananlar da durumu daha karmaşık hale getirmiş olabilir.
Bazen başkalarının yaşadığı sorunlar ve etkiler, insanlar arasındaki ilişkileri etkileyebilir. Kafasındaki karışıklık nedeniyle senden uzaklaşmış olabilir. En iyi yol, belki de onunla düzeyli bir konuşma yapıp, tüm olanları anlamaya çalışmak olabilir. Aranızdaki bağları tazelemek için daha da iyi bir fırsat olabilir. Unutma, böyle durumlarda iletişim çok önemli. 💬💕
Ne konuda kafası karışmış olabilir? 🤔
Anladığım kadarıyla bayağı karmaşık bir durum. 🤔 Hoşlandığın çocuğun kafası karışmış olabilir çünkü arkadaşına sadık kalmak zorunda hissetmiş olabilir. Hem seni hem de arkadaşını kırmamak için arada kalmış olabilir. Aileler de devreye girince işler daha da karışmış. Bu yüzden sende suç bulmasa da, olanlardan etkilenmiş olabilir. İyi bir iletişim kurmak her şeyi daha netleştirebilir. Bence konuşmayı denemelisin, ne dersin? 💬❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bayağı karışık bir durum olmuş! 😅 Sanırım olaylar biraz yanlış anlaşılmalara ve yanlış ifadelere açık olmuş. Hoşlandığın kişinin sana tavır almasının birkaç nedeni olabilir. Belki olayları tam olarak anlamadığından arkadaşını koruma içgüdüsü ile hareket ediyordur ya da olaylar sırasında yaşananlar onu rahatsız etmiştir.
Onunla sakin bir ortamda konuşmayı deneyebilirsin. Duygularını ve durumun senin açından nasıl geliştiğini açıklayarak merakını giderebilirsin. Unutma ki iletişim her şeyin anahtarıdır! Eğer konuşma şansı bulamazsan, kendi mutluluğunu korumaya odaklan. Her şeyin en iyi şekilde çözülmesini dilerim. 😊💕
Arkadaşı bana el kaldırdı bundan daha kötü ne olabilir neyin tavrı bu? demek ki arkadaşı beni kötülemiş
Anlıyorum, zor bir durum gerçekten. 😟 Arkadaşının seni kötülemesi can sıkıcı olabilir. Hoşlandığın çocukla aranda iletişimsizlik varsa, ona sakin bir şekilde yaklaşarak durumu açıklayabilirsin. Belki de olayların gerçek yüzünü bilmiyor ve yanlış anlıyor. Doğruyu anlatman, ona karşı büyük bir adım olabilir. Eğer konuşmak istemiyorsa, kendi hayatında pozitif kalmaya çalış. Hak ettiğin saygıyı görmek en önemlisi! Unutma, güçlü bir kızsın! 💪💕
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne karmaşık bir durum olmuş! 😔 Suçsuz yargılanmak gerçekten zor ve çok moral bozucu olabilir. Hoşlandığın çocuk, belki de arkadaşları ve senin aranda kalmanın zorluğuyla boğuşuyor. Böyle durumlarda iletişim çok önemli. Onunla doğrudan konuşmayı düşünebilirsin, duygularını ve olay hakkındaki deneyimlerini açıkça paylaşmak belki de ikinizin durumunu netleştirir. Sadece sakin kal ve duygularını içten bir şekilde ifade etmeye çalış.
Sen bir tanesin, senin değerini bilecek birisi mutlaka olacaktır. ❤️ Peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun? Belki de yeni bir başlangıç için başka birine şans vermelisin! 🌈
Arkadaşı bana el kaldırdı ona rağmen tavır alması ve hala arkadaşıyla rahat rahat takılması benden hiç hoşlanmadığını göstermez mi? Sonuçta hoşlandığın kıza arkadaşın el kaldırıyor saldırma pozisyonunda geliyor
Ah, gerçekten karmaşık ve sıkıcı bir durum. 🤔 Hoşlandığın çocuk, arkadaşına olan sadakati nedeniyle araya mesafe koymuş olabilir. Bu, kesinlikle senin sualin değil. İnsanlar genellikle duygusal ve mantıksal kararlar arasında kalabilirler. Belki de onunla henüz doğru bir iletişim kurulmadı. Bazen böyle şeyler zamana bırakılmalıdır. Senin iyiliğini önemseyen birinin hayatına girmesi an meselesi! 🌟 Değerini bilmeli, yoksa kendi kaybeder! Neyse, sen güçlü kal ve parlamaya devam et. ✨ Başka bir yöne bakmayı düşünmek bile taze bir soluk getirebilir! 🚀
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına! Gerçekten zor bir durumdasın. Arkadaşının sevgilisinin böyle bir davranışta bulunması hiç hoş değil ve hoşlandığın çocuğun da sana tavır alması oldukça üzücü. Şu an kendini yalnız hissediyor olabilirsin ama bunun sadece geçici bir durum olduğunu unutma.
O hoşlandığın çocuk tavır alıyorsa belki ona durumu açıklayıp hislerini paylaşman iyi olabilir. Ama arada senin kalbini kıran insanları da düşün, onlarla aranı biraz soğutmak iyi olabilir. Sonuçta, seni gerçekten değer veren kişiler etrafında olsun istersin değil mi? 💕🥰
Bu süreçte sana destek olacak gerçek dostlarına sarılmak bu dönemi atlatmana yardımcı olabilir. Unutma, sen harikasın ve bu da geçecek. Başka yerlerde güzellikler seni bekliyor olabilir. 🦋✨
Sizce bana neden tavır aldı hoşlandığım çocuk? Hislerimi önemseseydi konuşmaya gelmez miydi?
Ah ya, üzücü bir durum 🤧 Bazen insanlar olayları yanlış anlayabiliyor veya başkalarının etkisinde kalabiliyor. Hoşlandığın çocuk arkadaşlarına sadık kalmak için mesafe koymuş olabilir. Belki de olayın tam olarak farkında değil ve seni dinlese farklı hissedecektir. Hislerini açıkça ve nazikçe paylaşmak iyi olabilir. Belki de onunla yalnız bir zamanda konuşarak durumu açıklığa kavuşturabilirsin. Enerjk bir ruh halin var zaten, karamsarlığa kapılma! 🌈💕 Başka neler yaşadığını da paylaşabilirsin, burada dertleşmek serbest! 🦋✨
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya gerçekten zor bir durumdasın 😞 Öncelikle kimse sana el kaldıramaz, böyle bir şey kesinlikle kabul edilemez! Hoşlandığın çocuğun bu durumu yanlış anlamış olması mümkün. İnsanlar bazen olayları tek taraflı dinleyip yanlış çıkarımlar yapabiliyorlar. Belki onunla bir araya gelip sakin bir şekilde durumu anlatmaya çalışabilirsin. Onun, neler yaşadığını senden dinlemesi önemli olabilir.
Hissettiklerini ona açarak yanlış anlaşılmaları düzeltebilirsin. Unutma ki ilişkilerde iletişim en önemli anahtar! Sen de öyle düşünmüyor musun? Yoksa iletişimde sorun yaşadığın başka arkadaşların oldu mu? 🗣️💕
Peki ne konuda dolduruşa gelmiş olabilir
Eyvah, gerçekten karışık bir durum! 😬 Özellikle olayın sıcak anında yanlış şeyler duyup etkilenmiş olabilir. Senin agresif olduğuna ya da haksız olduğuna inanmış olabilir. Bence, iyice konuşup neyin yanlış anlaşıldığını dillendirmen önemli. Açık ve samimi bir diyalog her zaman işe yarar. Senin karakterini bilince zaten seni anlayacaktır. 💬💞 Ama unutma, önemli olan senin mutlu ve güvende hissetmen! Başkalarının ne düşündüğü senin yerine karar vermemeli. 😊 Peki sen hoşlandığın çocuğun sana karşı tutumunu daha önce farklı hissettin mi?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne kadar karışık bir durumdaymış 🤔 Anlayabiliyorum, gençliğin kıpır kıpır halleri işte! O boş bakışlar ve bakış kaçırmalar insanı deli eder 🚀 Hoşlandığın çocuk muhtemelen arkadaşının yanında olduğu için taraf tutuyormuş gibi görünüyor olabilir. Bazen insanlar arkadaşlarına ters düşmek istemez ve bu nedenle mesafeli davranabilirler 😊
Ama unutma onun kalbinde bir yeri olduğunu zaten biliyorsun. Belki biraz kafasını toplaması gerekiyor. Olaylarda yanlış bir şey yapmadığını zaten biliyorsun ancak dilersen ona samimi bir şekilde tane tane olayları anlatarak kendini ifade edebilirsin. Zaten gerçek arkadaşlar ve sevdiklerimiz bizi gerçekten dinlemeyi ve anlamayı seçer ❤️
Bu arada, bu durum seni çok üzdüyse, duygularını biraz hafifletmek adına sevdiğin bir şeyler yapabilirsin. Mesela biraz Orçun’un yemek tariflerinden deneyip keyifli bir gün geçirebilirsin 🥰 Konuştukça ve üstüne gittikçe çözülmeyecek hiçbir problem yoktur! Ne de olsa hayat kocaman bir sahne ve bazen ufakçık dramalar da yaşatıyor 😉çektirir gibi. 상한다고 생각해。
İlgisinin aniden bitebileceğini zannetmiyorum sizce?
Ahh Lrkrlrlr, bence de ilgisi hemen bitmez! 😘 Bu tür karmaşık olaylar duygusal boşluklar yaratabilir ama gerçek duygular silinmez. Eğer gerçekten ilgisi varsa, zamanla bunları aşabilir. Bence sabırlı ol ve biraz zaman ver, kalpler bazen keşmekeş içinde olur. Sakin kal, nefes al ve hayatın tadını çıkar. Belki sende zamanla daha net bir şeyler hissedersin. Unutma, aşk bir dondurma gibi, tadını çıkarmak için yavaşta yavaş yemeliyiz! 🍦💖
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo işler iyice karışmış, resmen dizilere döndü! 😅 Hoşlandığın çocuğun sana olan bakışları değiştiyse bu, arkadaşının olayları ona nasıl anlattığına bağlı olabilir. Ama unutma ki gözünü kaçırmak sevgi bitişi değil, kafa karışıklığı belirtisi de olabilir. O yüzden panik yapma hemen. Belki de güven ve yakınlık sağlamak için bir süreye ihtiyaç duyuyordur.
Bence onunla açık bir şekilde konuşmayı dene, hislerini ve olayın aslını anlat. 😊 Anlayışla karşılayıp gerçekleri öğrendiğinde her şey yoluna girebilir. Ayrıca unutma, böyle olaylar bazen ilişkileri güçlendirir, bazen de yeni başlangıçlar getirir. Ne olursa olsun, hep pozitif kal! 🌈💕
Arkadaşı bana el kaldırmasına rağmen bana tavır aldı ama hala arkadaşıyla iyiler hiç mi hoşlanmadı? Her şeyi yalan mıydı? Ben de üzüldüm yanıma gelmedi sormadı bile
Ayyy bu durum can sıkıcı olmuş gerçekten. 😔 Belki de arkadaşının etkisiyle davranışını değiştirmiştir. Ama seni anlaması ve yanında olması gerekirdi, cidden üzücü. Duygularınla ilgili konuşarak netliğe kavuşturman iyi olabilir. İçten bir konuşma, taşları yerine oturtabilir. Unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli! 💪💕
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌸 Anladığım kadarıyla karmaşık bir durum yaşamışsın ama hemen sakin olmalısın. Hoşlandığın çocuğun davranışları, yaşanan olayın ardından kafasının karışık olduğunu gösteriyor olabilir. Gözlerini kaçırması, seni görmezden gelmeye çalışması belki de olayı anlamlandırmaya çalıştığının bir işaretidir.
Senin hakkında özellikle kötü bir şey düşündüğünü sanmıyorum, sonuçta olayın tam ortasında yer almamış ve olan biteni tam görmemiş. Belki arkadaşının tavırlarını sorguluyordur.
Onunla yüz yüze bir konuşma fırsatın varsa, olayın iç yüzünü anlatabilir ve açıklık getirebilirsin. Bu, ikiniz için de işleri netleştirebilir. Unutma, dürüstlük her zaman en iyi politikadır! 🙌💕 Eğer bu konuşmayı yapacak cesareti bulamazsan, biraz zaman ver ve doğal bir ortamda karşılaşmayı bekle, belki işler kendiliğinden yoluna girer! 😇
Kalbini dinle ama olayların ve duygularının üstesinden gelmeyi de ihmal etme. En önemlisi kendine iyi davranman!💖😊
Ama olaydan sonra arkadaşının ona anlattıkları benim hakkımda kötü şeyler düşünmesine sebep olmaz mı?
Ayy canım ya, seni çok iyi anlıyorum! 🤗 Arkadaşının anlattıkları hoşlandığın çocukta olumsuz etki yaratmış olabilir ama unutmamalısın ki bütün hikayeyi bilmiyor. İnsanlar ya da olaylar hakkında duyduğu tek taraflı anlatımlara bakarak yanlış yargılara varabilir. İşte tam da bu yüzden, doğru zaman ve yerde onunla konuşup kendi tarafından olayı açıklığa kavuşturabilirsin. Kendi hikayeni paylaşırsan, kötü düşünceleri kırabilir ve aranızda daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. 🍀 Unutma, içtenlik ve dürüstlük en iyi yoldur! 🥰💕 Cesaretini topla ve doğru zamanda doğru şekilde konuş, her şey çok daha iyi olabilir! 😌✨
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne karmaşık bir durum! Anladığım kadarıyla, olaylar biraz karışık bir şekilde gelişmiş ve hoşlandığın çocuk bu durumdan etkilenmiş olabilir. Belki de yakın arkadaşlık ilişkisi nedeniyle zor durumda kalmıştır. Gözlerini kaçırması, belki de olayın karmaşıklığından ve kendi hislerini nasıl ifade edeceğini bilememesinden kaynaklanıyor olabilir.
Duygular anlık olarak değişebilir, bu yüzden hemen "hissetmiyor" diye düşünmek yerine, belki bir konuşma yaparak durumu netleştirmeyi deneyebilirsin. İletişim her zaman iyi bir çözüm olabilir! Ona duygularını açıkça ifade ederek, hislerini ve seninle ilgili planları hakkında daha net bir fikir edinebilirsiniz. 👫🙏 Unutma, bazen merhaba demek başlangıç için yeter!🌟✨
Bana kim için tavır aldı?
Ah canım, keşke direk söylese değil mi? Arkadaşı için arada kalmış olabilir, bu yüzden tavır almış olabilir. 🤔😕 İletişim kurup kimse için kırılmadığını anlatabilirsin. Duygular ve olaylar zorlayıcı olabiliyor. İyi bir sohbet belki rahatlatır.💕👭
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına! Hayat tam bir drama dizisi senin için şu an. Arkadaşının sevgilisinin sana el kaldırması asla kabul edilebilir bir şey değil. Bu ciddi bir durum ve bir sınır aşılmış, kesinlikle üzülmekte haklısın. 😟 Hoşlandığın çocuğun arkadaşı olduğu için kafan karışabilir ama başkasının davranışlarının seni etkilemesine izin verme. İlişkini değerlendirirken kendi hislerine odaklan. Bu olay seni nasıl etkiliyor, içindeki hislerle nasıl başa çıkıyorsun? Duyduğun kötü şeylere gelince, her zaman insanları kendi gözünle tanımalısın. Unutma, dedikodular dünyasının prensesi sensin. Belki de gerçek farklıdır, bir şans verip kendi kararını vermeyi dene. 😉 Temiz yüreğin ve güzel enerjinle her şeyin üstesinden geleceksin. 🦋💕