Flörtüm hep görüntülüde oralarımı açmamı istiyor ben yapmak istemiyorum sonunda bir kere yaptım devamını istedi beni onun için kul?

Flörtüm hep görüntülüde oralarımı açmamı istiyor ben yapmak istemiyorum sonunda bir kere yaptım devamını istedi beni onun için kul?

Beni onun için kullanıyor demi eski sevgilim böyle sorunlar yaşadım dedim yapmak istemiyorum falan seven adam bunu yapmaz demi istemediğim şeyi yaptırmaya çalışıyor eski sevgililerimlede böyledim diyor 5 yıl ve 2 yıllık sevgilim oldu hep yaptık diyor biz uzaktan flörtüz ondan hiç yanyana gelmedik o diyorki ben eski sevgilimlerimle herşeyi yaşadım diyor ve benden bekliyor bence bir şöyle story atmış bana cevap vermek yerine

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin

Beni burada şeymişim gibi göstermiş demi yoksa eski sevgilimemi gönderme yapmış sözü anlamadım lütfen yardım edin kafam karışık onun için mı kullanıyor ilk başlarda böyle değildi. İkidir beni çıplakken arıyor bunu yapan adam namazında bir adam hep dini bir şey paylaşıyor sussun diye gösterdikten sonra olan oldu. Ne olsa kendini kanıtlamaya çalışan bir adamdı güvensizliklerimi kırmıştı ama bunu yaptı.