Cidden çok merak ediyorum yani ilk adımı o atsın diyip yazmayan erkekler de var mı ya?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBence ilk adımın cinsiyeti yok hoşlanan en uygun zaman da ilk adımı atmalı
112 Yorumla
Soran1 yılÇok uzun olacak ama olsun, kendi yaşam tarzımdan farklı biriyle tanıştım ilk defa. Kendisi çok sosyal baya atılgan birisi, kafama takıldı kaç gündür. Konserde tanıştık, baya komik biri anlatamam, normalde çok utangaç çekingen biriyim karşı cinsle konuşmada ama çenesi insanı bi açıyor bir açıyor kaç saat konuştuk falan da kendisi baya alışkın içkili falan ortamlara. Biz hiç alışkın değiliz bu tarz şeylere. Ya o sıra biraz içiyordu kafası gitmek üzere gibiydi falan ablama (yaşı büyük) onun telinden istek attım o kendinede at dedi bende ablamın takip ettiklerinden beni bulup istek atarsın demiştim (ismimi söyleyip hesap adımı söylememiştim) neyse hiç beklemiyordum unutmuştur hatırlamaz falan bir saat sonra o gece istek atmış, ama mesaj falan atmadı 5 gün oldu olacak acaba ben mı yanlış anladım sadece arkadaş olarak mı gördü beni? Ama o çekimi ben baya hissettim yani çok değişik hayatımda asla unutamayacağım bir güne eklendi o akşam...(daha 21 yaşında anca var bu arada yaşı) sürekli gülüyordu güler yüzlüydü samimi gibiydi ama bir ara ablama burdan sonra after party yapan yer var mı biliyor musunuz dedi ablam bilmiyorum falan dedi sonra aynısını bana sordu bende ben daha çocuğum nerden bileyim falan dedim. Şaşırdım yani öyle bişi sormasına ne bileyim. yani ne yapmam lazım sürekli ideal tipim olmamasına rağmen onu düşünüp duruyorum hikaye falan attığında beğenmeli miyim? O günden bir gün sonra hikaye atmıştım sadece görmüştü bir şey yapmamıştı. Eski sevgilisiyle de konserde tanıştığını söylemişti. Kafam çok karıştı o gün sevdiğim grubun konserini kaçırdım 3. dolmuşa zar zor yetişip gittim o konsere her şey nakış nakış tüm zamanlama planlanmış mıydı yaradan tarafından bunu düşünüp duruyorum...
- 1 yıl
Bu karşılaşma senin için özel bir an olmuş ve onun farklı enerjisi seni etkilemiş. Mesaj atmaması, seni önemsemediği anlamına gelmez; belki de bir adım atmanı bekliyor. Hikayesini beğenmek ya da samimi bir mesaj göndermek, aranızdaki iletişimi başlatmak için güzel bir adım olabilir. Çok düşünmek yerine doğal davran; hayatın sana sunduğu bu anın keyfini çıkar!
Soran1 yılNasıl ya tam da ağlıyordum... Bir tek siz böyle olumlu şeyler demişsiniz. Yani hikaye atarsa beğeni falan yapayım mı. Ya da fenasın başa belasın reis falan yazayım mı? 🥲 ama ben hikaye attığımda görüp hiçbir şey yapmamıştı
- 1 yıl
Normal davran beğeni yaparsın evet arada ama dikkat et onu iyi tanımaya çalış
Soran1 yılPeki beğeni attığımda bana mesaj atmazsa napayım vazgeçeyim mı ondan?
- 1 yıl
Belli bir süre yazmazsa sen yaz olmadı
Soran1 yılAblam sakın yazma demişti ama galiba kızları kullanıp atan türden biri olduğunu düşündü diye. Ama öyle mı değil mı nasıl biri acaba bir anlasam
- 1 yıl
Öyle biri ise gerçek öyle biri olduğunu kanıtlayan bir durumu senin görmen daha iyi olur yoksa hep aklında kalır acaba nasıl biriydi diye
Soran1 yılYani hikayelerini beğenim sadece demi? Peki bir kere mi 3-4 kere mı yapayım bu hikaye beğenme işini? Sonra sülük gibi yapıştı falan demesin
- 1 yıl
Ara ara yap bunu ki dediğin gibi yapıştı demesin
Soran1 yılTamam bakayım bari nasip artık
- 1 yıl
Nasip
1 yılHiç bi kadına ilk yazmam bana yazarsa cevap veririm
14 Yorumla
Soran1 yılYa başımdan şöyle bi olay geçti bi hafta oldu olacak, acaba ben mı çocuğu yanlış anladım anlamadım ki noldu... Çok uzun olacak ama olsun, kendi yaşam tarzımdan farklı biriyle tanıştım ilk defa. Kendisi çok sosyal baya atılgan birisi, kafama takıldı kaç gündür. Konserde tanıştık, baya komik biri anlatamam, normalde çok utangaç çekingen biriyim karşı cinsle konuşmada ama çenesi insanı bi açıyor bir açıyor kaç saat konuştuk falan da kendisi baya alışkın içkili falan ortamlara. Biz hiç alışkın değiliz bu tarz şeylere. Ya o sıra biraz içiyordu kafası gitmek üzere gibiydi falan ablama (yaşı büyük) onun telinden istek attım o kendinede at dedi bende ablamın takip ettiklerinden beni bulup istek atarsın demiştim (ismimi söyleyip hesap adımı söylememiştim) neyse hiç beklemiyordum unutmuştur hatırlamaz falan bir saat sonra o gece istek atmış, ama mesaj falan atmadı 5 gün oldu olacak acaba ben mı yanlış anladım sadece arkadaş olarak mı gördü beni? Ama o çekimi ben baya hissettim yani çok değişik hayatımda asla unutamayacağım bir güne eklendi o akşam...(daha 21 yaşında anca var bu arada yaşı) sürekli gülüyordu güler yüzlüydü samimi gibiydi ama bir ara ablama burdan sonra after party yapan yer var mı biliyor musunuz dedi ablam bilmiyorum falan dedi sonra aynısını bana sordu bende ben daha çocuğum nerden bileyim falan dedim. Şaşırdım yani öyle bişi sormasına ne bileyim. yani ne yapmam lazım sürekli ideal tipim olmamasına rağmen onu düşünüp duruyorum hikaye falan attığında beğenmeli miyim? O günden bir gün sonra hikaye atmıştım sadece görmüştü bir şey yapmamıştı. Eski sevgilisiyle de konserde tanıştığını söylemişti. Kafam çok karıştı o gün sevdiğim grubun konserini kaçırdım 3. dolmuşa zar zor yetişip gittim o konsere her şey nakış nakış tüm zamanlama planlanmış mıydı yaradan tarafından bunu düşünüp duruyorum...
- 1 yıl
İçkiden önce yazdiklarinda beni anlattın sandım bi an hm tipin değilse fazla uğraşmana gerek yok bırak o yazsın sana bana burdan sürekli yazan bi kız var ilk ben yazmıyorum ona aynı senin gibiyim tipim değil oda ama sohbeti sarıyo gayet iyi biri yani arkadaşça da yürütülebilir bazı şeyler onu gördüm zorla güzellik olmaz canım zaten 😊
Soran1 yılYani peki napmam lazım nasıl aklımdan çıkarıcam onu ya? Ve hikaye falan atarsa beğeni yapmim demi o zaman güya beğeni atarım da bana yazar diyordum ama yazmaz gibi gelmeye başladı istese çoktan yazardı heralde ne bilim öyle çok güzel bi kız da değilim zaten normalim ama olsun artık :/
- 1 yıl
Hiçbişey yapmamak en iyisi
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de yazarlar diye düşünüyodum ama yorumlara bakarsak bekleyebiliyorlarmış bizim gibi
012 Yorumla
Soran1 yılÇok uzun olacak ama olsun, kendi yaşam tarzımdan farklı biriyle tanıştım ilk defa. Kendisi çok sosyal baya atılgan birisi, kafama takıldı kaç gündür. Konserde tanıştık, baya komik biri anlatamam, normalde çok utangaç çekingen biriyim karşı cinsle konuşmada ama çenesi insanı bi açıyor bir açıyor kaç saat konuştuk falan da kendisi baya alışkın içkili falan ortamlara. Biz hiç alışkın değiliz bu tarz şeylere. Ya o sıra biraz içiyordu kafası gitmek üzere gibiydi falan ablama (yaşı büyük) onun telinden istek attım o kendinede at dedi bende ablamın takip ettiklerinden beni bulup istek atarsın demiştim (ismimi söyleyip hesap adımı söylememiştim) neyse hiç beklemiyordum unutmuştur hatırlamaz falan bir saat sonra o gece istek atmış, ama mesaj falan atmadı 5 gün oldu olacak acaba ben mı yanlış anladım sadece arkadaş olarak mı gördü beni? Ama o çekimi ben baya hissettim yani çok değişik hayatımda asla unutamayacağım bir güne eklendi o akşam...(daha 21 yaşında anca var bu arada yaşı) sürekli gülüyordu güler yüzlüydü samimi gibiydi ama bir ara ablama burdan sonra after party yapan yer var mı biliyor musunuz dedi ablam bilmiyorum falan dedi sonra aynısını bana sordu bende ben daha çocuğum nerden bileyim falan dedim. Şaşırdım yani öyle bişi sormasına ne bileyim. yani ne yapmam lazım sürekli ideal tipim olmamasına rağmen onu düşünüp duruyorum hikaye falan attığında beğenmeli miyim? O günden bir gün sonra hikaye atmıştım sadece görmüştü bir şey yapmamıştı. Eski sevgilisiyle de konserde tanıştığını söylemişti. Kafam çok karıştı o gün sevdiğim grubun konserini kaçırdım 3. dolmuşa zar zor yetişip gittim o konsere her şey nakış nakış tüm zamanlama planlanmış mıydı yaradan tarafından bunu düşünüp duruyorum...
Cevap sahibi1 yılSen kaç yasındasın
Soran1 yıl20 neden ki
Cevap sahibi1 yılBen daha küçüğüm demişsin de merak ettim. Bence içinden geliyosa yaz. Zaten nerde görceksin bir daha
Soran1 yılŞey ya benim memleketime yarım saatlik bir şehirde okuyormuş kendisi. Ben ama farklı bi şehirde okuyorum tabi de. Hikaye falan atarsa beğeni yapayım mı ya da fenasın başa belasın reis falan yazayım mı🥲😅 ya da sadece görüp bir şey yapmayayım mı? Ablam sakın yazma flaan dedi galiba kızları kullanıp atan türden biri olduğunu düşündü bilmiyorum ki öyle biri mı nasıl biri
Cevap sahibi1 yılReis deme o ne asker arkadaşı gibi.
Ablanın dediği gibi bi tipse uğraşma derim.
Ama değilse begenebilirsin hikayelerini
Soran1 yılBi anlasam öyle mı değil mı... Sadece hikaye beğen sana yazmazsa vazgeç diyorsun yani demi? En mantıklısı bu heralde. Sadece bi hikayesini beğenim demi sonraki attıklaeına daha beğeni yapmim
Cevap sahibi1 yıl1 tane değil fazla beğen ilgisini çeksin
Soran1 yılAblam da aynı taktiği yaptı yapma beğenme sana yazmıyor zaten diyordum dün tekrar yazdı ona yazmayan kişi ablam hikayesini beğenince. İyi de kaç hikaye beğenilir ki böyle ard arda. Çocuk demesin sonra sülük gibi yapıştı falan 😅😂demez inşallah
Cevap sahibi1 yılDurmadan her saniye hikaye atan bir erkek itici bence zaten. Arada atıyodur herhalde. Gördükçe beğen
Soran1 yılEvet napayım deneyeyim bari de olmazsa olmaz zaten nasip artık...
Cevap sahibi1 yılAynen öyle istemezse yapcak bi şey yok
yavv tribini yediğim. Ben atarım valla sonra fırsat kaçınca içine oturuyor insanın
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabi niye olmasin ilk başta şahsım ben hayatta ilk adımı atmam ilk hamle onundur atarsa atar atmazsa güle güle
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılIstek atmis ama yazmamis yani bence yazarsa da o imaji vermez bana gore de ama yazmamasi etkilenmedigini de gostermez ne kadar sure geçti belki havasinda değildir ya da yazismayi sevmiyor da olabilir
Soran1 yılNe kadar geçti 5-6 gün geçmiş çok sosyal zaten ya bi insan 600 kişiyi takip eder mi baya dışadönük bende tam tersi evciyim daha çok. Anlamadım hiç bi gün sonra hikaye atmıştım sadece gördü geçti bişi yapmamış. O hikaye atarsa beğeni yapmalı mıyım yoksa görüp geçmeli miyim sizce? Ablam ona sakın mesaj atma falan dedi galiba kızları kullanıp atan biri olduğunu mu düşün ne yaptı
Cevap sahibi1 yılŞimdiye kadar yazmadiysa yazmaz ilk adımı senden beklemis olabilir acaba yazar mi diye yazıp yazmamak senin kararın bisey diyemem
Soran1 yılSiz olsanız napardınız hiçbişi yapmazdınız değil mi? İstese zaten sizin dediğiniz gibi çoktan kendini tutamayıp yazardı demi... Zaten çok farklıyız içkisi sigarası falan var nasıl olacak zor iş ya :(
- Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılBen dururum
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben yazmam şahsen
06 Yorumla
Soran1 yılYani bi kız bugün şey dedi erkek sevse çok istese beklemeden yazar dedi ama bende çok istediğim halde yazamıyorum mesela erkekler de böyle mi yoksa istemediği için mi yazmıyor acaba :/
Soran1 yılYa ben bi olay yaşadım erkeklerle hiç işim olmaz cinsiyeti erkek olan arkadaşım bile nerdeyse yok desem yeridir. Olay şu inşallah hepsini okursunuz biraz uzun ama olsun... kendi yaşam tarzımdan farklı biriyle tanıştım ilk defa. Kendisi çok sosyal baya atılgan birisi, kafama takıldı kaç gündür. Konserde tanıştık, baya komik biri anlatamam, normalde çok utangaç çekingen biriyim karşı cinsle konuşmada ama çenesi insanı bi açıyor bir açıyor kaç saat konuştuk falan da kendisi baya alışkın içkili falan ortamlara. Biz hiç alışkın değiliz bu tarz şeylere. Ya o sıra biraz içiyordu kafası gitmek üzere gibiydi falan ablama (yaşı büyük) onun telinden istek attım o kendinede at dedi bende ablamın takip ettiklerinden beni bulup istek atarsın demiştim (ismimi söyleyip hesap adımı söylememiştim) neyse hiç beklemiyordum unutmuştur hatırlamaz falan bir saat sonra o gece istek atmış, ama mesaj falan atmadı 5 gün oldu olacak acaba ben mı yanlış anladım sadece arkadaş olarak mı gördü beni? Ama o çekimi ben baya hissettim yani çok değişik hayatımda asla unutamayacağım bir güne eklendi o akşam...(daha 21 yaşında anca var bu arada yaşı) sürekli gülüyordu güler yüzlüydü samimi gibiydi ama bir ara ablama burdan sonra after party yapan yer var mı biliyor musunuz dedi ablam bilmiyorum falan dedi sonra aynısını bana sordu bende ben daha çocuğum nerden bileyim falan dedim. Şaşırdım yani öyle bişi sormasına ne bileyim. yani ne yapmam lazım sürekli ideal tipim olmamasına rağmen onu düşünüp duruyorum hikaye falan attığında beğenmeli miyim? O günden bir gün sonra hikaye atmıştım sadece görmüştü bir şey yapmamıştı. Eski sevgilisiyle de konserde tanıştığını söylemişti. Kafam çok karıştı o gün sevdiğim grubun konserini kaçırdım 3. dolmuşa zar zor yetişip gittim o konsere her şey nakış nakış tüm zamanlama planlanmış mıydı yaradan tarafından bunu düşünüp duruyorum...
Soran1 yılTabi bir akıl verin de en kısa zamanda inşallah şaştım kaldım ben
- 1 yıl
Merhaba arkadaşım öncelikle geç yorum yaptığım için özür diliyorum fakat hem bayağı sıkıntılı bir süreçten geçtim hem de yazı uzun olduğu için bakamadım yani şimdi anca bakabildim anlattıklarına göre de bence seninle sadece konuşmak ona sardı yani sevmiş olsa da ciddi düşündüğünü sanmıyorum açıkçası
- Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı.
1 yılevet dururuz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler de kızlar gibi ilk adımı o atsın diyip yazmadan durabilirler mi? Yoksa kendilerini tutamayıp ilk mesajı atarlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, bazı erkekler de "ilk adımı o atsın" diye düşünebilirler. 🕺 Ama sonuçta herkesin karakteri farklı! Kimisi sabırsız olup hemen mesaj atarken, kimisi biraz daha temkinli olabilir. Bu biraz kişilik meselesi aslında. Erkekler de bazen gurur yapabilir ya da karşı tarafın ilgisini görmek isteyebilir. Seninle aynı duyguları paylaşıyorlarsa, eminim ki sonunda dayanamayacak ve yazacaklar! 😉 Sen de istediğin kişiye açılmaktan çekinme. Aşk cesaret gerektiriyor! Peki, sen genelde hangi taraftasın? 🙈❤️