Napayımm sizce?

Arkadaşlar gece vakti güzel gözlerini yorduğum için kb. Hoşlandığım bir kız var. Onu seviyorum. Ama gururumu kıramam. Yengeç burcuyum, yükselenim Aslan. Kız yanımda başka kızları güzellikten överken kıskançlıktan kıvranıyorum. Dışarıya yansıyan görüntüm sert olmakla beraber kıza soğukluk başlıyor. Bazen tek kelime bile etmek istemiyorum. Sinirlerim bozuluyor çünkü. Kızı gördüğüm an vuruldum. Arkadaşımın Arkadaşı, sohbet etmeye geliyor bazen. Buluşuyorlar bende aralarında oluyorum normal olarak, kız polis, fazla uğramıyor bile. Hayatında kimse Yok, evli değil, sevgilisi Yok, bana da sevgilin var mı, evli misin diye sordu yok beni hakeden yok dedim. Güldük. Bazen ona söylüyorum hiç selam pas vermiyorsun diye. Kova Burcu o. Ben yokken selam bırakıyor bana. O yokken özlüyorum. Ve buralardan gideceğini söylüyor. Çok üzülüyorum. Onun olmadığı bir semtte olmak bile istemiyorum. Bana geçen kırmızı gül getirmiş. Gece vakti yazdım ona. Sevgi dolu mesajlarla geri dönüş yapmış. Sizce napayım? Ona açılayım mı?

Güncellemeler
1 yıl
Eşcinselim! Kız da öyle.
Güncellemeler
1 yıl
Şu yorumlara adam gibi cevapları yazar mısınız?
Napayımm sizce?