Tercih listesi hazırlamaya çalışıyorum ama cidden hiçbir şeye ilgim yok, bi taraftan da okumuş işsizleri görünce moralim bozuluyor hiç okumak istemiyorum üniversiteye gitmek istemiyorum, iş arıyorum ama ömür boyu da merdiven temizlikçiliği garsonluk bulaşıkçılık da yapamam ki, kendimi de nasıl geliştiririm ne yaparım bilmiyorum, içim o kadar sıkıldı ki beni bi afakanlar bastı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhaba bende sınava girdim ve çok kararsızım çünkü şimdi hukuk okuyanlar bile iş bulamıyor büro sahibi olursan işte anca ama öyl düşünme istediğin bi bölüme git ve kendini geliştir mesela ben başta hukuk istiyodun son 7 gündür iktisat dedim zor dediler sonradan yazılım dedim o da mf şimdi siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiden girmeyi düşünüyorum yan dal olarakta bilgisayar programcılığı dedim bölümümü seversem her şeyin devamını geliceğini düşünüyorum ve üniversite ortamı beni çekiyor
En azından ne yapman gerektiğini bilmiyorsan mesleğini kendin karar verebileceğin bişey seç
Ama kesinlikle oku şimdiki insanlar üniversite okumadığını söylediğinde bile yüzündeki tepkiyi biliyorsun
Benim için tamamen zaman kaybı gibi geliyor binbir zorluk içinde oku, yurtlar falan da berbat. Hadi bunları geçtim, ben de İngilizce Tercümanlık istiyorum ama okumuş mezun olmuş gerçekten de kendini geliştirmiş kişilere bakıyorum gerçekten hiç degmeyecek ücretler. İnsanların yüzündeki ifade umrumda değil de üniversite okumadan da hiç olacağız gibi gerçekten, o yüzden okuyacağım belki bir faydası olur bakalım
Çok haklısın
Ama şöyle bişeyde var İngilizce tercümanlık istiyosan şirketlerde çalışabilirsin teyzem yurt dışındaki şirketlere burada çalışan arıyor ve tercümanlık yapıyor 2 ayda arabasını aldı ve çok fazla kazanıyor yani her şey snaa bağlı
2 yıllıkmı istiyosun yoksa 4 yıllıkmı
Bu arada ücretlere katılıyorum bende bu yüzden mavi diploma veren bi üniversiteye gidicem yurt dışındada çalışabilirim diye çünkü ülkeni hali belli emeğin hiç bir değeri yok
4 yıllık, evet yurt dışı olanağı da var da, evet her şey ben de bitiyor benim de hiçbir şeye hevesim yok 😔
Mavi diploma çoğu hatta neredeyse hepsi üniversite veriyor diye biliyorum, ınstagramda bir eğitim koçu öyle paylaşmış
Asla öyle deme okula başladıktan sonra zaten gerisi geliyor her şey çok daha güzel olucak diye düşün yeni bölüm yeni arkadaşlıklar kuzenlerimde böyleydi 5 tane üniversite bitirdiler canları sıkıldıkça sınava giriyorlar sen düşün yani
Belli üniversiteler veriyor tercih yaparken ona dikkat et her üniversite vermiyor maalesef
Ben toplumdan uzak duran biriyim üniversite ortamı bu yüzden de biraz bana göre değil hemen bırakmak isterim gibime geliyor, bölüm çok zor, hem de sürekli ödevler verecekler falan, sadece İngilizce tek başına yetmiyor maalesef, yanına ikinci bir dil şart, benim yaşım da 21, üniversite bittikten sonra zaten yaşım epey ilerlemis olacak ve artık para kazanmam gerekecek kendimi geliştireyim biraz da diye duramam, o yüzden okurken ne yaparsam yapabilirsem o, ikinci dili de nasıl götürürüm bilmiyorum, yurt dışı olanaklarına hep bakarım ama
Anladım ama öyle deme yandal olarak farklı bi bölümde okuyabilirsin ve üniversite ortamı emin ol o kadar kötü değil mutlu olacağına eminim her çeşit kafadan insanlar var ve puanın tutuyorsa kesinlikle git çok istemezsen açıktan oku ve erasmustan kesinlikle faydalanmalısın gidersin gelecekte ülkelere girip çıkışın çok daha kolay olur belki orada kalırsın
Teşekkür ederim, gideceğim tabii ki ama anlık ruh hali mi bilmiyorum umarım öyledir şu anlık. Erasmus, work and travel gibi şeyler için para gerekli, dolar da malum, ben okurken ailem destek olmayacak o yüzden onları yapamam sanırım ama kendime bir destek bulmaya çalışacağım. Sana da hayatında bol şans, umarım her şey istediğin gibi olur. 🙏Çok temiz kalplisin gerçekten ☺️🌸
Şu anlık o hahahahh bende öyleyim merak etme stresten oluyor hep yaaaa teşekkür ederim sende öylesin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!