Haftaya izin aldım. Ne yapsam?
Bi kere denize gidip soğuk bira içecem. O kesin. Ama o un dışında ne yapmalıyım?
Yeni bi oyun çıkacak, onu bekliyorum. Asyalı embesiller gibi habşre oyun mu oynasam, yoksa yarım bıraktığın 4 kitap var, onlara mı devam etsem?
Şöyle bi soeu da ben sorayım dedim.
Bi kere denize gidip soğuk bira içecem. O kesin. Ama o un dışında ne yapmalıyım?
Yeni bi oyun çıkacak, onu bekliyorum. Asyalı embesiller gibi habşre oyun mu oynasam, yoksa yarım bıraktığın 4 kitap var, onlara mı devam etsem?
Şöyle bi soeu da ben sorayım dedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kitap oku bence oyun sadece anlık zevk veriri
Kitap için motivasyon gerekir. Biri ingilizce insan davranışları ile ilgili, ağır. Biri osmanlı tarihi, biri kapital 2. cilt, öbürü de bilşmsel yöntemle ilgili.
Verimli de okuyamam. Ama "bitirmelisin" diye dürtüyo beni.
Mal gibi oyun oynayacam gibi duruyo jdjf.
Yaa zaten ızinmis kendini çok öyle sıkma bence. Arada kitap arada film arada oyun yaparsın. Koca günün hepside oyuna giderse sonra bir pişman olursun bence. Ama tabiki de kendi acindan en doğrusunu sen bilirsin
Sen olsan napardon? Oyun değil de, sana zevk veren neyse işte. alışveriş, süslenme, işte bunun dişi muadili neyse.
Ben olsam maddi durumum iyi olsaydı bir tatile giderdim. En çok istediğim yere gidip gezip dolasirdim kafamı dagitirdim. Sonra geceleri kitap okur film falan izlerdim
Deniz şehrinde yaşadığım için, sahile gitmek masraflı değil. Gezmeyi çok sevmiyorum, ancaak sebdiğim insanlar ve bira varsa o zaman.
Film de, her zaman yapılır, izne gerek yok. Gerçi hepsi yapılır. Aman neyse.
Sağ ol küçük sohbetin için :)
Aynen öyle haklısın rica ederim
1 haftanı sevdiğin insanlarla geçir bence neyden zevk alıyosan onu yap dkdkdk
Bence oyun
Kitaplara devam