Boya yaşa takılmayın Ben 1.74 kız arkadaşım 1.77 hiçte sorun etmiyoruz aksine espriler yapıyoruz bir birimize takılıyoruz ve benden de 2.5 yaş büyük 37 yaşındayım kendimden hep küçüklerle sevgili oldum ve benden 6 yaş küçük biriyle evlendim 7 yıl evliliğimde sadece ilk sene iyiydik çocuk olunca 360 derece değişti bayan ya da erken sevgiliyken iyi anlaşıyoruz diye kanmayın aile yapısına ailesinin kendi ailenle aynı aile bağlarına yakın olup olmadığına çok dikkat edin evlendigim kişinin aile bağları hiç yoktu kopuk ve sorunlulardı özellikle babası o yüzden ne benle nede ailemle anlaşabiliyordu ve beni ailemi karşı doldurmaya kötü olmam için sürekli çaba içindeydi şimdiki kız arkadaşımla çok iyiyiz ve ailesi aile bağlarımız yaşamımız bir birine çok yakın şükür çokta iyi anlaşıyoruz demek istediğim boya kiloya yaşa takıntılı olmayın
Olabilir sevdikten sonra bunlar önemli değil kimisi boyu kimisi kiloyu kimisi yaşı falan umursamaz ya da önem verir bu böyle gider önemli olan kişiler birbirlerini çevrelerinden duydukları ile değil kendi istekleri ile sevip saygı duymalılar
Erkeklerin gereksiz yere boy konusuna bu kadar takıldığını düşünüyorum. Bazı kadınlar 175'ten kısa erkeklere çok önyargılı yaklaşııyor ama o kadınların da dertleri belli , niye o şekilde yaklaştıkları ortada. O kadar rospik kadından kimseye hayır gelmez 😂 Önemli olan kişinin aurasıdır boymuş falanmış filanmış önemsiz bunlar. Bana hissettirdiğine bakıyorum karşımdakinin.
Teşekkür ederim ki 😂 Çok tatlı bulduğum için 170 birine aşık olduğumu da hatırlıyorum. Önyargıları boş ver ya diyorum kafaya takan birini gördüğüm zaman
Bizim köyde bir adam var gitmiş yurt dışından kadın getirmiş kadın Türkçeyi de bilmiyor birde ondan çok uzun kadının yanında cüce kalmış baya bir gulesim gelmişti görünce sodmsahahshshs
Neden olmasın gönüller saygılar kısa olmasın gerısı muhım degıl he sen mıllete sebeb kendıne yakıstırmıyorsan mıllet sunu der bunu der dıye bıse dıyemem