Her kızın ortak hatta bazılarının tek kriteri erkeğin en az 1.80 olması bir de 1.80 olunca kabul ediyorlar 1.78 1.79 olsa kısa diyip reddediyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)10 aykısa boylu erkeklerin pek tercih edilmediği bir gerçek ama ülkemizin boy ortalaması da fazla uzun değil. yani birileri için uzun boylu erkek hep hayal olarak kalacak. ayrıca zevkler tartışılmaz kendisinden kısa bir erkekle birlikte olan çok kadın var. boyu yüzünden kimse yalnız kalmaz. tek kriter bu değil. 20li yaşlardaki kızların bir çoğu henüz toy ve sadece dış görünüş odaklı ama maalesef bir erkeğin aynı anda hem iyi ve sadık hem de uzun ve yakışıklı olması biraz zor. bir yerlerden kısmak lazım. bu yüzden iyi ve sadık biri olmaya bakın.
08 Yorumla- 10 ay
O zaman da 30 yaşında uzun erkek artığı olan kızlar kalıyor ve uzun erkek hayali olan kız kısa erkekle olsa da o erkeği tatmin edemez ortalaması 170 lerde olan ülkede kızların 1.80 üstü diye ideal koyması saçmalıktır bu yüzden üreme oranları düşüyor zaten
- 10 ay
Türkçe meali biz 30 yaşımıza kadar o uzundan bu uzuna atlayalım 30 yaşına geldiğimizde artık uzun erkekler bakmazsan bir kısa boylu enayi bulabilmek için kısa erkeklere kadınlar 30 unda olgunlaşır siz de iyi insan olup 30 yaşında tarihi geçmiş uzun erkeklerin d4l kovası olmuş bir kadınla evlenip paranızı kadına dökün diyelim
Cevap sahibi10 aygerçekten yazdıklarımdan bunu mu anladınız? biz aynı dili konuşuyoruz ama asla aynı şeyi anlamıyoruz. artık falan değil zaten belli ki beğendiğiniz kızlar hep uzun erkek arıyor ve sizde onlar harici herkese artık gözüyle bakıyorsunuz. çevremde bile kaç kişi evlendi 170-175 arası erkekle üstelik evlenenlerin hepsi 160-170 arası 20-25 arası gencecik kızlar. gidip buluyorsunuz şımarık ne istediğini bilmeyen kızları sonra da diyorsunuz hepsi böyle. hayır efendim değil. o tiplerle evlenseniz de mutlu olamazsınız zaten. tek kriteri dış görünüş olan birinden ne bekliyorsunuz. ayrıca 30a kadar uzun erkek bulamayıp mecbur kısa olanla evlenen kadın kısaca artık diye tarif ettiğiniz her yerden kendini belli eder zaten evlenmeyin?
Cevap sahibi10 ay@Xnxjxjdk sen paronayaksın
- 10 ay
Uzun boylu erkek delisi olmayan kız olsa görürdük geç o işleri
Cevap sahibi10 ayşu tavırlarınızdan bile tercih edilmeme sebebiniz belli boyu bahane etmeyi bırakın
En İyi Cevaplar
10 ayDaha dün birini gördüm sosyal medyada (tanımıyorum birinin hikayesinde denk geldi) dikkatimi çekti normalden daha kısa olmasına rağmen. Çünkü hak ve hareketleri güzeldi. Hafızdı mesela. Yani boy her şey değil. Kalbi de ruhu da pırlanta gibi olan birine dönüp kısasın diyerek reddeden zaten kıymetini bilmeyecektir.
00 Yorumla
10 ayBenim kardeşim 172 . Benim boyum da 163 falan. Yani bana göre uzun sonuçta. Öyle bir erkek rahatsız etmez ama kısası da olmamalı. Sonuçta topuklu giysem 10 cm geçerim. hoş durmaz.
00 Yorumla
10 ayetraf kız dolu takan eden var mı onların kriterlerini evlenemiyorlar takıldıkları erkekleri tanı miden kalkar zaten hepsi böyle 180 boyum zaten saçma geliyor bu kadar saf olmasınlar gerçeklik den kopuk yaşıyorlar hayal dünyasın da o yüzden evde kalan kız popilasyonu zirve de :D
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, boy mevzusu bazen fazla abartılıyor gerçekten. 😄 Boy öncelikli bir kriterdir diye düşünsek de gerçek hayatta bu kadar katı kurallar olmuyor. Çoğu kız için öz güven, saygı, anlayış ve iyi bir karakter boydan çok daha fazla öncelik taşıyor. 1.78 mi, 1.80 mi derken arada milim milim ölçmekten vazgeçelim derim. 💁♀️ Bence boyundan çok, duruşunla ve enerjinle insanları etkilersin! İnsanlar dış görünüşten çok, nasıl hissettirdiğinle ilgileniyor. 💫
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
37Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
10 ayTc de 180 den aşağı erkekleri insan olarak görmüyorlar
51 Yorumla- 10 ay
Neden
10 ayPara üstü mü alıyoruz bu nasıl soru. d Asla sevgilisi olmaz ne demek bu konu beğenmeye hoşlanmaya engel değil, öyle birini görürsün tam senliktir boy kriterinde olsa tolere edebilirsin. Tam tersi fiziksel olarak tam senlik biridir bir konuşursun soğursun tam bir hayal kırıklığı..
19 Yorumla
Soran10 ayKızlar 1.80 altı erkekleri sadece arkadaş olarak görüyor
- 10 ay
Nerden bildin? Belki de eksik olan başka bir şeydir. Belki kendini yetiştirememişsindir, iki muhabbet edemiyorsundur. Sebep bir sürü şey olabilir. Bu kafadan çık lütfen.
- 10 ay
@JaponKoibalığı kendini yetistirememis muhabbet edemeyen uzun boyluların hepsinin sevgilisi var onu ne yapacaz
- 10 ay
O zaman sen kendine sor. O adam senin sevgilin olsaydı sadece boyu uzun diye mi kabul edecektin?
- 10 ay
@JaponKoibalığı Ben niye soruyorum siz sorun onu kendinizde bir kerede kendinizde bulun hatayı
- 10 ay
@Fjfjfkfkxfjdj Canım, benim kriterim boy değil. Sen onlara denk gelmişsin. Herkesi aynı kefeye koymayalım.
- 10 ay
@JaponKoibalığı niye adam eksik olsun belki de siz eksiksiniz ya sabır mı var yok tanıma isteği yok iki muhabbet nasıl etsin.
- 10 ay
Hayatım boyunca kimseyi boyu yüzünden reddetmedim. Ama kaba olduğu için, üslubu çirkin olduğu için, saygısız olduğu için reddettim. Bunlar da bir zahmet olsun. Bunlar minimum insan özellikleri.
Ne boyu ne tipi ne fiziği.. 10-15 saniye nefesini kapatsan hayat ile bağlantı bitiyor.. Allah saglik ve karekter versin.. boyum 1.85 ama deve de boy var..
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.
10 ayboş ver.
Onlar sadece göz boyama.
Zoru oynama çabası.
Aralarındaki yarışı bize yapıyor zannediyoruz.
Canı istediğinde 1.80 diyor kafası atıyo 1.70 oluyor sonra bir anda 1.95 kısa diyor.
Manipülatif eylemler bunlar.00 Yorumla
10 ay179 neden olmaz cunku ha 180 ha 179 diyolar o zaman ha 179 ha 178 diye uzar gider bu. ben zaten 185 ve ustu layklıyorum 188 en idealim mmmh yeriz gunaydınlar
016 Yorumla
Soran10 aySenin gibi biri doktor olacaksa vay halimize
- 10 ay
ne alaka ben sosyolog ya da psikolog olmicam doktor olcam kocamı da mesleğimden bağımsız seçebilirim herhalde kardesim
Soran10 ayİlkel gudunden sıyrılamıyorsun bile küçümsedigin boydaki erkekler bile yanında uzun duruyor halbuki sırf popüler kültür köleliği
- 10 ay
hayır kültürel bi kölelikten ziyade limbik sistem diyorum iri yarı erkeklerin yanında daha mutlu hissediyorum ilkel durtuler kişiyi geride ve mal yapmaz ma bro learn it tamam mı kısa olabilir boyun bunun icin kimseye kendince had bildirmeye calisma bence tercih meselesi neticede. kisses
Soran10 ayTam da seni geride ve davar yapar modern dünyada ilkel füzenin kriterlerine kimsenin ihtiyacı yok
- 10 ay
benim erkek tercihim beni geride falan yapmaz iyi okullarda tahsilatım var su anda tercih dönemindeyim tıp yazacağım ve gelecek yüksek ihtimalle okumaya öğrenmeye açık biriyim efendim insanların zevklerine bakarak zeka ve entelektueliteleriyle ilgili kararda kimse bulunamaz
Soran10 ayBu senin ilkel gudulerini aşmayan bir primat olduğunu değiştirmez
- 10 ay
kısa erkekleri tercih etmiyorum diye ilkelsem yes sonuna kadar ilkelim kısalar benden uzak dursun en kısa kardesim 186 o yuzden alismadim kısa erkeklere alismicam da optum uzun erkekler babay
Soran10 ayKısa dediklerin erkeklerin %80 i ediyor hatta 1.85 altı sana göre kısaysa oran %90 a çıkar haberin olsun çoğu hemcinsin de kedi annesi olacak
- 10 ay
ya farkındayım tek kriterim tabi ki boy değil ama gönlümden geçen 188 olması yani kardesim takma kafaya bu kadar
Soran10 ayKısalara (erkeklerin %90 ı kısa sana göre) bakmıyorum dediğine göre tek kriterin boydur geç bu işleri çok kafaya takmamamı istiyorsan da git bana kız bul
- 10 ay
ben evleneceksen gel programının sunucusu sayın seda sayan değilim kendime bile birini hususi aramıyorum ki sana nası bulayım sadece dikkatimi uzun erkekler daha cok cekiyo ayrıca sadece uzun değil uzun+ iri olsunlar...
Soran10 ayO zaman kafaya takma diye boş yapma
- 10 ay
kanka hayata devam edebilmek için partnere ihtiyaç duyan sensin ben erkeksizde yaparım misalen bos yapan bence sensin
Soran10 ayYap o zaman tüm hayatını kimseyle sevgili olmadan geçir hadi laf değil icraat yap
Soran10 ayKankan da değilim
10 ayBoy kilo vs hepsi rakamsal seyler hic kitap okumuş mu? Hic bir canlıya bakmıs mi? Kimseyi kırmadan dökmeden yasıyor mu? Hak hukuk adaleti gözetiyor mu?
13 Yorumla- 10 ay
Evet
Gizli Üye(30-35)10 ayHepsi sosyal medya kriterleri ama gerçek hayata gelince 1.75le sevgili olanda var 1.70 le sevgili olanda var. Sosyal medyada herkes yukarıdan sallıyor.
30 Yorumla179 boyundayım daha boy takıntısı olan birine denk gelmedim ama 180 ayakabıyla vs dahada boyum artıyor bu boyuda kısa buluyorlarsa kızlar turşunuzu kurun
00 Yorumlasevgilisi olmasının veya olmamasının boyla ilgisi yok tek kriteri boy olanla zaten görüşme ama kendinden uzun kızıda zorlama olmaz demiyorum ama ihtimali düşük
00 Yorumla
10 ayBenim boyum 168 benden kısa olmasını istemem 175-185 arası ideal benim için. Ama kısa boyluları da tercih edenler var sevgilisi olmaz diye bir durum yok bence
01 Yorumla- 10 ay
Kimmiş kısa boyluları tercih edenler 1.50 kızlar deme onlar daha çok 1.80 üstü istiyor
10 ayBoyu ne kadar olursa olsun herkesin sevgilisi olabilir bence. Boy-kiloyu takıntı yapmaya gerek yok seven insan her türlü sever.
02 Yorumla- 10 ay
" Yılmaz - Acaba Kim?" şarkım youtube de yayınlandı. beğenip yorum yaparsanız sevinirim... ( bir de abone olursanız çok iyi olur) youtu.be/jxpu-o5vRiY
Soran10 ayBoş avuntu
Kardeşim bunun güzellik ile boy ile alakası yok. Mesleğin güzelse sportik araban varsa cöbünden paran varsa tamam
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 412 cevap paylaştı.
10 ayBöyle bir boy yok 1.35 bile kendine göre sevgili bulabilir
11 Yorumla
Soran10 ayÖlçülü at az
- Güzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı.
10 ayo kızlar sizi ceviz silkelemek için mi kullanacak da 1.80’den aşağı kabul etmiyorlar.
12 Yorumla
Soran10 ayBoyun önemi yok diyen kızların bile sevgilileri 1.80 üstü hep
- 10 ay
Bence erkek de olsa o kadar uzun boy itici gözükür 1.80 ne ya
1.70-75 en ideali
10 ayBu bizim toplumumuzun uydurduğu bir algı bak ben 171 cm boyundayım ama kendimden uzun kızları seviyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ay1,70 üstüne okeyim her zaman. Altı olmaz. Gelecek çocuklarımın da kısa boylu olmasını istemem 😂 zaten bende kısayım 😒
00 Yorumla Valla benim 1.60 ila 1.70 arasında arkadaşlarım var kaç tane konuştuğu olmuş kolpa sıkıyorlar bana kalırsa 😂😂😂
01 Yorumla
10 ay175 ten kısa olması sıkıntı olur.185 olması idare eder, 185 ve 190 arası erkek bir kadın için idealdir.
011 Yorumla- 10 ay
185 190 arası erkek oranı %2 falan
- 10 ay
abart istersen İzmir'de 1.85 dolu kısasını zor bulursun
- 10 ay
hadi ordan be yalan konuşma
- 10 ay
arkadaşım bile 1.96
- 10 ay
ağlayan sensin yalancı
- 10 ay
gct oldun tabi duyunca
- 10 ay
sen sg yalancı mk
- 10 ay
sana laf anlatmaya çalışan yok zaten burnunu sokma herşeye
10 ayBoy değil karakter meselesi bu iş... Yani sen seversin, sevmezsin ama önce yansıttığın karakter iyi olucak... Yoksa devede de boy var...
02 Yorumla- 10 ay
O zaman niye 20 25 yaş arası çiftlerin hepsinde erkek 1.80 üstü
- 10 ay
@Fjfjfkfkxfjdj bilmem onları onlara sormak lazım şu an 25 yaşındayım, 18 den bu yaşıma kadar karşıma çıkanlar maks 176 falandı, kilolu ve birazda kelleşmeye sahiptiler...
Senin görüştüklerin şu an çok gençtir eskiden bende öyleydim ama değerin boyda olmadığını sonradan anlıyorsun
02 Yorumla- 10 ay
Sonradan anladığınızda da iş işten geçmiş oluyor benim tüm gençliğim yalnız gececek sonra gençliğinde benim boyumdaki erkekleri gömmüş bir 30 yaşındaki kadınla mı olacam napim o kadını ben
Boyum uzun o yüzden 82 83.
Kısa olsaydım takılı kalmazdım.
01 Yorumla
Soran10 ayKısa olsan da takardın 1.50 lerin hepsi 1.80 üstü erkeklerle oluyor
10 aybenden kisaysa sevgilim olmaz. benden uzunsa sevgilim olur cok basit
03 Yorumla
Soran10 ayOlay sizden değil diğer erkeklerden uzun olması 1.75 erkek de 10 kızın 9 undan uzun ama kimse istemiyor 1.50 kızlara bak hiçbiri 1.80 altına bakmıyor
- 10 ay
o zaman 180 erkeklere soyle 150 kizlara bakmasinlar
Soran10 ay180 erkekler 150 kızlara bakmasa bile 150 kızlar kriterini düşürmüyor gerekirse yalnız kalırım ama 1.80 altına bakmam diyorlar
- Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı.
10 ay180 ve üstü diyorum çünkü 170 olarak uzun boylu seviyorum.
08 Yorumla- 10 ay
" Yılmaz - Acaba Kim?" şarkım youtube de yayınlandı. beğenip yorum yaparsanız sevinirim... ( bir de abone olursanız çok iyi olur) youtu.be/jxpu-o5vRiY
Soran10 ay150 olsan da 180 üstü derdin
- 10 ay
Derdi diyedebilir
Soran10 ay@allnightlonggg Sonra kısa erkeklere yalnız kalma sebebin karakter diyorsunuz ama ikiyüzlüler
- 10 ay
Herkesin beklentisi farklı.
- 10 ay
Benim beklentim bu. Sizde sarışın seviyorum derseniz ben karışmıyor saygı duyuyorsam sizde uzun boylu istememe saygı gösterin.
Soran10 aySarışın olmayan kızlar yalnız kalmıyor ama uzun olmayan erkekler yalnız kalıyor bu yüzden saygı göstermiyorum
- 10 ay
Alakasız ben de sana saygı duymuyorum o zaman.
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asla olmaz diye bir şey yok. Bence bu kadar takmayın. Hayatta her şey dış görünüş değildir.
06 Yorumla
Soran10 ayO zaman niye hepinizin sevgilisi 1.80 üstü
Soran10 ayOnlar ya liseli ya da eski nesil 20 25 yaş arası çiftlerin hepsinde erkek 1.80 üstü
- 10 ay
@irmak_kck tipi iyi olanın fazla kasmasına gerek yok tip varsa kızdan teklif bile alır
10 ayArada 10 cm fark varsa (erkek uzun) sorun olmaz. Topuklu boyuda olsun yani
04 Yorumla
Soran10 ayO zaman niye kimse 175 erkekleri istemiyor
- 10 ay
Yanında çocuğu gibi durmak istemek ne biliyim saçma. Çünkü minik bebeği gibi hissetmek istiyorlar bence 175 kısa değil normal bir boy.
Soran10 ayBuna rağmen hiçbir kız bakmıyor 1.75 lere
- 10 ay
Denk gelmemiş olabilirsin
10 ayya herkes ilk bir kendine baksa her sey daha guzel olcak. Insan boyu icin sevilmez
022 Yorumla
Soran10 ayYeni nesil çiftlerin hepsinde erkek 1.80 üstü
- 10 ay
sacma benim 168 sevgilim de oldu 186 da sacma yeni nesilde beyin var mi sence de onlarin dediklerini dikkate aliyoruz
Soran10 ayOlay boy değil diyen kızların bile sevgilisi 1.80 üstü oluyor bu da kısa erkeklerin şansını sıfırlıyor
- 10 ay
ya off bu kadar materyalist bakma buna da takilma onemli olan beynin
Soran10 ayO zaman boy önemli değil diyen kızlar gidip 1.90 erkeklerle olmasın
- 10 ay
her kizi bir tutma ilk once. İkincisi kendine oz saygi gelistir ki baskalarinin secimleri icin yorum yapma
- 10 ay
seni boyun icin ya da görünüşün icin seven ztn sevmesin
Soran10 ayBize bu kadar rahat sizi de kimse sevmesin siz de hayatınızı kimse tarafından sevilmeden geçirin diyorsunuz ama sizin sürekli sevgiliniz oluyor
- 10 ay
abi hoslanan seven illa olur olmazsa da bu takılacak bir konu değil ki benim icin sevgili olmaktan cok onemli seyler var mesela. Insan sevgilisi olanlara neden özenir anlamis degilim
Soran10 ayO zaman senin de sevgilin olmasaydı uzun boylu erkeğin kolundan gelmiş sen de yalnız kal takma diyorsun bir de senin de olmasaymış o zaman niye oldu
- 10 ay
ya havle boyun kac abicim senin
- 10 ay
bu kadar taktigina gore
Soran10 ayBenim boyumu boş ver de madem sevgilinin olması önemsiz o zaman seni niye sevgilin oldu onu söyle bari
- 10 ay
hepsi arkadasimdi basta ztn de bundan sana ne madem boyunu da soylemiyorsun
Soran10 ayArkadaş olarak kalsaydın niye sevgili oldun özellikle de 1.86 olanla
- 10 ay
saygimi koruyacagim.
Soran10 aySize gelince zaten istediğini yapar istediğini seçer bize gelince de dayatma ulan birinden hoşlanmak sevgili olmak sadece uzun erkeklerin mi hakkı biz zorunda mıyız yalnız bir hayata talim etmeye
- 10 ay
lutfen uzatmayin ne desem anlamazsiniz. Asagilik kompleksine girmis gibisiniz oz saygi edinin
- 10 ay
bunu size toplum standartlari vermez kendiniz verirsiniz haberiniz olsuj
Soran10 ayYav he he ucuz manipülasyonlarını dinlemeyecegim ve asla sevgilim olmadan yaşamaya razı olmayacağım gerekirse dışarıda gördüğüm her çifte saldiririm ama bir köşede yalnız beklemem
- 10 ay
konusma tarziniz hos degil yav he he ne demek. Manipülasyon yapmayi deneyip de yapamayan da sizsiniz. Insanlari bu kadar takan da saldırgan olan da lutfen yazmayin daha fazla size maruz kalmak istemiyorum
Soran10 ayTekrar diyorum sevgilisi olup da bana yalnız kal diyen kızın hiçbir tavsiyesini dinlemem yalnızlık bu kadar kolaysa sen de kimseyle sevgili olmasaydın o zaman
Yani 1.60 erkeki 1.50 kiz bile istemiyo malum
İşiniz zor valla..
08 Yorumla
Soran10 ay1.60 olmaya gerek yok 1.79 olsak cüceyiz size göre
Soran10 ayBizim elimizde mi bu m4l mısın sen
Soran10 ay🧀🧀🧀
10 ayHer şeyi hallettiniz de boy kaldı... Gına geldi şu sorudan.
10 Yorumla
10 ayValla 1.70 lerin oluyor ondan kısa olan varsa bilemem
11 Yorumla- 10 ay
Olmuyor
10 ayÖyle bir şey yok 1.50-1.60 boylarındaki kısacık erkek bile evleniyor
00 Yorumla
10 ayBenim boyum 1.64 ve boy önemli değil karakter ve zeka önemli
00 Yorumla
10 ayKnk ne alaka ben 153um 180 le yapicam gökdelen mi seyrediyim
00 Yorumla
10 ayBenim boyum 167. Benden kısa olmasın her türlü olur.
00 Yorumla
10 ay165den kısyasa benim için zaten bende 155im o yüzden boya fazla takmıyorum
00 Yorumla
10 ayHiçbir konuda asla diyemem. Büyük konuşmamak lazım
023 Yorumla- 10 ay
@Çedman hayat özgüvensizler için daha da zor bence
- 10 ay
Her şeyi boydan ibaret sanmak mesela. Çok üzülüyorum öyle olanlara
- 10 ay
@Nightwalk35 o zaman bana sevgilisi 175 altı olan 10 tane kız göster ünlü olmasınlar ama
- 10 ay
@Fjfjfkfkxfjdj problemli falan mısın yaa bir sürü evli adam var o boylarda
- 10 ay
@Nightwalk35 o evli dedikleriniz 35 50 yaşındaki adamlar 20 25 yaş arası çiftlere bak sen
- 10 ay
@Xnxjxjdk bu adamlar evlendiklerinde kaç yaşındaydı? Abi cidden zekanda problem mi var senin ya?
- 10 ay
@Nightwalk35 nesil farkı diye bir şey var biliyor musun acaba bu adamlar gençken kadınlar boytapar değildi sayın süper zeka abla
- 10 ay
@Xnxjxjdk her yaşta var bu boyda evli veya hayatında biri olan. Cidden sizin şu ozguvensizliginiz baydı artık
- 10 ay
@Xnxjxjdk yaa senle mi uğraşıcam tamam köşende ağla sen. Boydan değil eziklikten kaybettiğini umarım geç olmadan anlarsin
- 10 ay
@Nightwalk35 aynen manipülatör o yüzden örnek isteyince vermiyorsun zaten
- 10 ay
@Xnxjxjdk tamam aynen yok hadi ağla sen kòşende
- 10 ay
@Çedman karakter nerede hani? Hay ben sizin zihniyetinize ya
- 10 ay
@Çedman ne deniyordu size ya incel mi
- 10 ay
DİP NOT: İslam güzel ahlaktır. İbadet kesinlikle gereklidir. AMA bir insanın yüreği kirliyse, kalp kırdığında vicdanı sızlamıyorsa, kötülük yaptığında içi acımıyorsa o istediği kadar ibadet etsin; dindar da değildir, ahlaklı da. İnsanları günahlarıyla da yargılamayın. Önce kalplerine bakın. Çünkü başka türlü tanıyamazsınız.)
Bunu yazan sen misin yoksa laf olsun diye mi yazdın? - 10 ay
@Çedman evet ben yazdım. Sözümün de arkasındayım her zaman. Size gelince kendini küçük veya yetersiz gören ve bu yüzden kadınlara karşı nefret besleyenlere benim yapabileceğim hiçbir şey yok. Psikologlardan destek alabilirsiniz
- 10 ay
@Çedman özguveni olan herkesi çapkın veya serseri sanmanız da ayrı bi komik. Ben de özgüvenliyim eee? Kimseye asılmıyorum. Yürümüyorum. Aksine herkese karşı mesafemi koruyorum. Benim gibi insanlar da var yani tek değilim dünyada. Siz kendi halinize bakıp bunu örtmek için başkalarını kötü göstermeye çalışınca bir şey değişmiyor
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayBenim 187 benimde kriterlerim var mesela 160 kiz sevmiyorum nasil olacak şimdi
04 Yorumla- 10 ay
Bayiliyorlarki çıtayı yüksek istiyorlar ufaklık
Kızın boyu önemli bunu istemesi için
150 olan kız neyine bakıp 180 üstü ister mesela11 Yorumla
Soran10 ayİstemekle kalmıyor onlar hepsi 180 ustuyle sevgili
Gizli Üye(36-45)10 ayBu boyda isteyenlerde ne hikmetse 150-165 arası anlamıyorum yani cidden bu kadın milletini her şey çözüldü boya geldi sıra
00 Yorumla
10 ayAşk sevgi boyla olan bir şey değil o sadece ergenlerin düşüncesi onlar, daha kendilerini tanımıyor ki sevginin ne olduğunu da bilsin!!
13 Yorumla
Soran10 ayEvet o yüzden hepinizin sevgilisi 1.80 üstü zaten
- 10 ay
genelleme yapma kimin ne düşündüğünü bilemezsin sen
- 10 ay
Genelleme ile alakası yok soran doğru söylüyor
10 ayNe güzel işte bu tarz kızlar kendilerini otomatikmen eliyorlar, ben memnunum
00 YorumlaBoyu yüzünden reddeden birisi ile olacağına yalnız kal daha iyi boy iyi olunca sanki bir marifet oluyor
23 Yorumla- 10 ay
Bunu diyen kızların da hep sevgilileri oluyor uzun boylu sevgilinizin kolundan sen de yalnız kal daha iyi diyr ahkam kesmek ne kolay ya keşke aynısı sizin de basiniza gelse
- 10 ay
Umarım sen de ömür boyu istemediğin halde yalnız kalır yalnız başına da ölürsün ya siz insan bile değilsiniz yalnızlık ne demek bilmiyorsunuz bile neden kısa erkeklere verdiğiniz tavsiye yalnız kal yalnızlığı sev gibi saçmalıklar ilişki yaşamak sadece uzunların mı hakkı bir de 2 g. erizekalı da beğenmiş bu yorumu
10 ayeski sevgilimle aramızda 2 cm vardı yanında topuklu giymemi istemiyodu, benim için çok önemli bişey değil ama bence erkeğin biraz daha uzun olması daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayTC'de 1.80den kısa erkek sevilmez. Türk kızları yüzeysel
00 Yorumla
10 ayBoya göre seçilmiyor ki
01 Yorumla- 10 ay
Boya göre seciyorsunuz
Aslında kızın boyuna bagli benim boyum 165 bana 170 gitmez mesala ama 155 olan birisine 170 ideal bence
08 Yorumla
Soran10 ay155 kızların sevgilileri 180 üstü oluyor
- 10 ay
155 olsan da ben kısayım bari sevgilim uzun olsun derdin ayrıca sana 175 erkek gider gayet illa 180 üstüne gerek yok
- 10 ay
- 10 ay
185 üstü erkek oranı %2 falan her kız da bu kafada olduğuna göre çoğunuz kedi annesi olacak
Gizli Üye(18-24)10 ay2 metre olmayan erkekte ben erkeğim demesin yani
00 Yorumla
10 ayBu sorunun cevabı kadınlar 30 yaşından sonra değerlenir mi ile aynı. Bu soruya ne cevap veririsen senin soruna cevapta o
05 Yorumla
Soran10 ay30 yaşına kadar uzunlara verip durmayın siz de
- 10 ay
Tamam bacına yiğenine söyle vermesin
Soran10 ayVeren sizsiniz
- 10 ay
Herkesi bacın yiğenin sanma veren yok
- 10 ay
Ayrıca tek derdin cinsellik 170 im bana versinler kafasındasın
Gizli Üye(25-29)10 aybenim boyum 165 Sevgili kimse kabul etmiyor olmuyor ben de artık pes ettim
00 Yorumla
10 ayBen 176yim ondan 180 istiyorum yanimda canta niyetine tasiyacagim bir erkek istemem
11 Yorumla
Soran10 aySanal alem 175 üstü kızdan geçilmiyor zaten ama sokağa çıktığımda kızlar max 1.60 😂
1.80'im hiç sevgilim olmadı. 160 kız 170 erkeğe bakabilir sanki kızlar çok uzun mu boy önemli değil yani bu kadar.
00 Yorumla
10 ay190 boyu var ve fiziği gayet iyi olan çocuğun hiç sevgilisi olmadı. Yakın arkadaşım mesela yani. Buna ne diycez
01 Yorumla- 10 ay
@Ayşenur_27 antep mi 27 derken
Ben 1.80 boyundayım ben bile kendimi yetersiz hissediyorum
01 Yorumla
Soran10 ayBu karılar insan değiller
10 ayBence çok saçma boyu napacak önemli olan kalbi temiz olsun yeter 🤗
11 Yorumla- 10 ay
Evet, boyum 165 çoğu kız beni istemiyor çok kısasın diyorlar maalesef☹️
Gizli Üye(25-29)10 ay185im, tipim de fena değil fakat hiç ciddi ilişkim olmadı. Olmayınca olmuyor yani. Fiziksel özelliklere boyle takan bir kadınla da olmasın zaten boş ver. Doğru kişiyi beklemeye devam edeceğiz kral
10 Yorumla
10 ayAlakası yok boy ile nasip kismetdir bu işler deve de boy var ama hep yanlız
00 Yorumla
10 ayÖyle düşünme 170 im ve karşıma 170 biri çıksa çıkardım
02 Yorumla- 10 ay
42 yaşına gelmissin bırak sen bu işleri
- 10 ay
Fake bilgiler 20 yaşındayım
10 ayBoy, en son sorun edeceğim bir konu. Kadınlar kendine hamal arıyorlar.
00 Yorumla
10 aySeni gerçekten sevecek bir kız bulursan bunları düşünmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay175-180 arası erkeklerin hepsi sorulduğunda 180 diyor hatta 179sa 180 bile değil 182 183 falan diyor zaten kim fark edecek diye
02 Yorumla
Soran10 ay2 3 cm için elenmek istemiyorlar haklılar yanj
Cevap sahibi10 aye yani zaten herkes yalan söylüypr boyuyla ilgili. hatta 188 birisi neden 190 demesin ki kim fark etcek ayakkabı giyse 190 zaten 190 demek daha havalı diye yalan söyler rahatça
170 den kdfkgk
20 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026