Ben bir kadin olarak erkekleri sevmiyorum ihtiyac duymuyorum soru bu?

Erkekler inanilmaz sapik abaza ben erkek cinsiyetinden tamamen tiksiniyorum çirkinler erkek kahri cekilirmi yanlizlik bir kadin icin en guzel terapi bir kere yanlizliga alisan ozgurlesen kadin hayatina sevgilide almaz erkekde almaz bosanamayan kadinlarda parasizliktan ekonomik gucu olsa calismayi sevmiyor ama kocasi bosayiverse ortada kalacak o yuzden bosanamiyor butun kadinlar calismali ozellikle kadinlar erkege muhtac olmamali aninda terkedebilmeli

Güncellemeler
1 yıl
Ömür boyu cinsellik yaşamasa kadinlar cinsellige ihtiyac duymaz kadin yanliz yaşar erkekler sapik abaza cinsellik duskunu oldugu icin yasayamaz sapiklar hepsi ben bir kadin olarak p*rno ihtiyac duymam bir kadin ozgurce cinsellik konusabilsede konusmaz cunku kadinlarin cinsel ihtiyaclari yoktur aseksueldir kadinlarin cogu bekareti bozupmasij diye degil erkekleri reddetmeleri erkekleri sevmemeleri
Güncellemeler
1 yıl
Anne olmak evlenmek cocuk yapmak koca bakiciligi yapamam 90 yasinda kocasinin boklu donlarini yikayan bir kadin olmayacagim yanliz ve ozgur bireyim cinsellik ise 40 yil dusunsem aklima gelmez bir kadin döl sperm veya erkek bedeni sevmek arzulamak zorunda degil dunyanin en yakisiklisi olsa cinsellik yasayamaz benle bir erkek ben cinsellik ihtiyaci hissetsem bile bir kadin olarak gider vibrator alirim daga tasa surterim erkeklere gerek yok
Ben bir kadin olarak erkekleri sevmiyorum ihtiyac duymuyorum soru bu?