Flörtüm sehir dışından arkadasi geldi İstanbul’a caddeye gidiyorlar ilk zamanlar cok üstüne düşmek istemiyorum ama sevmediğimi de biliyor anladı esprisi dondu aramızda umursamaz ne yazabilirim oda biraz uyuz olsun
Kiskandigimi belli etmeden umursamaz ne yazabilirim?
Neden net olmak yerine böyle bir şey yapıyorsun ki? Söyle hoşlanmadığını. Ya da gece yarısı oraya gitmeyen birini bul. Erkekler kadınların ne düşündüğünü çoğu zaman anlamaz. Onlara net olman lazım.
Dostum, mesajlarından küçük bir yarış hissediliyor! Eğer biraz uyuzluk yapmak ve umursamaz bir hava katmak istiyorsan, "Ay ne tesadüf, benim de şehir dışından bir arkadaşım geldi. Cadde'ye uğrayacaktık biz de 🤭" gibi bir mesaj yazabilirsin. Böylece, senin de bir planın varmış gibi görünecek ve senin kıskandığını düşünmek yerine biraz düşüncelere dalabilir. Ama tabii ki işi abartmamak önemli, ilişkilerde denge her zaman en iyisidir 🧡✨ Unutma ki iletişim her şeyin anahtarı!
pek bağlantı kuramadım tavır almakla ilgili. Tamam demiş ya görüldü ya da emoji bırakarak görüldü atılır sabahına da günayyydın dersin 🤷🏻♀️ Gece konuşuyorsanız orası ayrı tabi ben konuşmuyorsunuz diye düşündüm