Esmer 160 boyunda 45 kilo
Sorum beylere tarafinizi secin?
Esmer 160 boyunda 45 kilo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenimle iddalastik.
Esmer kisa boylu zayif kadinmi daha cekicidir
yoksa
Beyaz tenli uzun boylu balik etli kadinmi
Cevap
8Cevap
Neye göre iddia bu? Kişiden kişiye bu beklenti ya da hoşlanma değişebilir. Birbirinize yemek ısmarlayın. Bitsin bu iddia:)
iste cogunluk hangisini tercih edio onu merak etdik. Kazanirsam alirim cantasini. Kazanirsa montumu alacag sarafsiz kari
Yüzü önemli sadece ten rengi ve kilosuna göre karar veremeyiz
hocam bir taraf esmer ama beyaz tenli olmak istiyor. Zayif ama balik etli olmak istiyor. Kisa ama uzun olmak istiyor. Diger tarafsa beyaz ama esmer olmak istiyor. Balik etli ama zayif olmak istiyor. Uzun ama kisa olmak istiyor. Hangisi daha sansli onu ogrenmeye calisiyoruz
Balık etli kaç kilo zayıf kaç kilo
Boylarla beraber
balik etli 176 boyunda 66 kilo. Zayif 160 boyunda 45 kilo
Balık etli mı ikisi de çok zayıf neyin kafası bu
Bence kavramları öğrenmek lazım
degil. Balik etli gobekli kilolu anlamina gelmez. Gobegi yok ama basenleri var
Ten rengi ve kilo olarak beyaz 66 kilo olan şanslı diğeri çık zayıf ve beyaz olan da çok zayıf zaten balık etli değil en az 76 olması gerekiyor bana göre bu kriter için. Ama boy konusunda 160 olan daha şanslı çünkü 176 kadın için uzun 160 ideal bı boy. Tabii en önemli faktör yüz güzelliği ama bu özellikler güzelliğin yüzde 30unu falan gösterir yüzde 70 i yine yüzle alakalı
O kiloda baseni olan görmedim ama yorum yapamıyorum görmeden bazısında sağlık sorunu vs. de var ben kilo olarak söylüyorum bana göre balık etli değildir çünkü daha ne kadar verebilir diye düşünüyorum
Dediğim gibi ama bu özelliklere göre karar veremem en önemlisi yüz çünkü bence yüz güzelliğine senin bakıp karar vermen gerekiyor
176 58 kilo oldugu zamanlarda vardi. askjkajkaj neyse yorumun icin tesekkurler
Yani seni eleştirmeye hakkım yok ben sadece kendime oranla bakıyorum ve 42 kilo olsaydım kendimi iyi hissetmezdim ya da 50 olsam balık etli demezdim nasıl mutlu oluyorsan o şekilde yaşa
Kalbiniz güzel olmakdıktan sonra vücudunuz güzel olsa ne fayda
kalbimizi nerden bilionda neyin bos yapmasini yapion hocam
Anladın sen onu kardeşim
Kuzeninle iddialaşacak başka şey mi bulamadınız ahshfjfk
kanka ben onu o da beni begenio. tartisma haline geldi. en son care buraya sorak dedik
Sen hangisiysen o güzel
yiaaaa sapsiiiiik
Balık etli ama maks 1.65 boy
maalesef efendim. Sadece 160 zayif esmer ve 176 balik etli beyaz urunlerimiz mevcutdur
aga be
184 boya 176da yakisir. Yinede sen bilirsin aksjssk
İkiside cekici olabilir
Birisi zayıftır sma yüzü güzeldir birinin fiziği güzeldir yüzü çirkindir. Fotoğrafları olsaydı daha iyi olurdu
urunlerimiz yuz guzelligi konusunda iddalilar efendim. Soruyu carpitmadan tercihinizi yapiniz
Soruyu captırmadım
Sadece senin dediklerine göre seçim yaparsam balık etlide göbek varsa esmeri yoksa sarıyı seçerdim
Balik etli gobekli degil. Zayif olanda ultra zayif degil.
biri 176 boyunda 66 kilo digeri 160 boyunda 45 kilo
Boyu uzun tercih ettim gitti
hayirli ugurlu olsun efendim.
Ne zaman isteneye gelim
Gelecekseniz yarın akşam müsaitiz
Konum neresiydi
Azerbaycan🤷🏻♀️
Biraz uzakmıs hahahha
😂
Trabzon rize tarafından olma ihtimalin yüzde kaç?
Yüksek 😀
ne kadar yüksek
Cık srtık gizliden neyi zorluyorsun 😀
çok uzaksın be imkansız aşkım😂😂Gizlide sonsuza dek imkansız kalman ikimiz içinde en iyisi😄
Okayy
bu kadar çabuk pes etmene yıkıldım Yusuf be🚬
Böyle nazlanmaları sevmem
Lan ismimi nerden biliyorsun
Kullanıcı isminden yola çıkarak isminin Yusuf ola bileceği tahmınınde bulundum.
Hz. Yusuf, güzelliğiyle tanınırdı ve bu, çevresindeki insanları etkilerdi. Mavi ateş, nadir ve etkileyici görünümüyle Yusuf’un bu ilahi güzelliğini temsil ediyor diye düşündüm. Bide Yusuf’un güzelliği insanları hem hayran bırakmış hem de derin bir saygı uyandırmıştı. Ateşin maviliği ise onun cazibesinin sıradan bir ateş gibi değil, derinlik ve asalet taşıdığını gösteriyor.
Kullanıcı ismindeki 99 sayısı isminin Yusuf olma ihtimalini dahada yükseltiyor.
Çünkü Allah’ın 99 güzel ismi, Kur’an’da ilahi sıfatları ve tecellileri ifade eder. Hz. Yusuf, Allah’ın isimlerinden özellikle “El-Latif” (çok ince ve nazik şekilde iş gören) sıfatını tecrübe etmiş bir peygamber olarak anılır. Onun hayatı, Allah’ın hikmet ve lütfuyla şekillenen bir sabır ve iman örneğidir.
Ha bide Hz yusuf 9 yıl zindanda kalmıştı
demek çok isterdim ama profil resmindeki starbucks bardağında yazılı ismin. Ordan biliyorum
Hahahahah güzel edebiyat yaptın afferim
Sordugun kızlardsn hangisi sensin
Erkekler çırpı gibi kız sevmez bence her erkek arkadaşıma sorsam beyaz tenli balık etlileri daha çekici buluyorlar
Esmer biraz daha uzun olsa 1. tercihimdir
dilerseniz ek ucretle topuklu ayarlayip kisa boylu esmer urunumuzu uzun boylu esmer haline getire biliriz efendim
Gayet güzel olur😂
ek ucretin ne kadar oldugunu soraydin bari
Ne kadarmış
Kısa boylu balık etli olsaydı güzel olur du
maalesef. Stokta sadece 176 balik etli hanfendi kaldi
Offf ya arada kaldım şu an peki esmer olan kişinin boyu kaç 🤔🤔
160
Yapacak bişey yok 😭 baliketli olanı seçiyorum
hemmen siparisinizi hazirliyoruz akskkjajkljd
🤣😂🤣 balık etli olmak ayrıcalıktır bence herkese öyle kolay kolay yakışmaz benimsin guzel fizikli birisidir 🤭🤭🤭
Beyaz tenli kisa boylu baliketli
oyle bi urun bulunmamaktadir elimizde maalesef
Beyaz uzun boy balil et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten kişisel bir tercih meselesi! Herkesin çekici bulduğu özellikler farklı olabiliyor. Kimi beyaz tenli uzun boylu ve balık etli kadınları çekici bulurken kimisi esmer kısa boylu ve zayıf kadınlardan etkilenebilir. Eğer beni soracak olursan, önemli olan senin kendini iyi hissetmen ve doğal olduğunu gösteren o ışıltıyı yansıtabilmen. Özgüvenle yansıttığın o enerji her zaman daha çekicidir. Çünkü sonuçta en önemli şey içindeki ışığın parlaması! 😊 Senin tercihin hangisi olurdu bakalım? 🥰✨