AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çok şükür iyiyim, tek derdim ekonomi, hayat pahalılığı ve sizlerin aklınızın fikrinizin ya para da ya da bel altında olması...
Teşekkür ederim sen kendi derdini dile getir önce istersen sonra ben derdimi dile getireyim ne dersin
Benim derdim yok gibi şu sıralar ya
Evet dinleyebilirim şimdi seni
Bende sana aynısını diyecektim derdim yok çok şükür
Keşke ama çözümü olan bir durum değil :) Allah razı olsun.
Cümlemizden abi imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlastiran insanlardır kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir mesele maddiyat ise yapacak bir şey yok tabi ki
@M_a_N_Y_a_K Elhamdülillah maddiyat değil çok , Allah rızkı verir :)
Yaratılıştan gelen ve bizleri zora sokan durumlar olabilir. Rabbim ferahlık versin her inanana, çok teşekkür ederim ilgine senin de.
Çok şükür abi amenna tabi ki Rabb'im rızkı veriyor da abi yaşamak zor kiralar oldu 4 bin. Amin inşaAllah cümlemize abi rica ederim bende teşekkür ederim geri dönüş için. Hayırlısı bakalım
@M_a_N_Y_a_K Rabbim tez vakitte güzellikler, hayırlı rızklar nasip eylesin.
Geçim şu an herkesin derdi...
Amin inşaAllah cümlemize abi maalesef valla ülke ekonomi kötüye gidiyor iyiye giden hiçbir şey yok ahir zaman
bana evela bir karı istiyorum birde devlet Mayışş bağlasın derdim bu
Oldu mk 😅git çalış
çalışıyoruz kral sankin ol🧐🖖
He o zaman Rabb'im güç kuvvet kolaylık versin
Bende evlilik düşünüyordum ama kiralar 4 bin oldu sıkıntı
evlenme kral ben ayda 12-13 bin maaş alıyorum evim var arabam var ama karı Yok evlenip napicam ya ama devlet maaş bağlar birde zengin dul bir avrat olursa alırım yoksa gerek yok
Çok şükür abi bende de ev araba var ama evliliğe gözüm yemiyor para avcısı çok nafaka avcısı çok ihanet eden çok ne gerek var riske
love move yok kardeşim
Bence sende özgüven derdi var birde
özgüven derdim yok boyum uzun, sporda yapıyorum, tipimde yerinde.
Profil resmine kendini koyamayacak kadar bile anlaşılıyor özgüvensiz birisi olduğun
Ciddi takıldığım bir hesap değil ki o yüzden koymuyorum.
Koyamıyorum değil ayrıca, koyarsam gizliden çıkacak mısın özür dileyecek misin?
Derdim intikam birini vurmak istiyorum yardımcı olabilirsin
Bu gencecik yaşta hapishaneyi mi boylamak istiyorsun
Ne yapabilirim onun yüzünden ben mutsuzum onun yüzünden dışarda olmuş içerde olmuşum ne fark eder en azında vurayım hapiste uykum geldiğinde rahat bir şekilde yatarım
İnsan öldürmek bu kadar kolay mı ya şu an bunu demen bile suça giriyor
Yine söylüyorum öldürmeyeceğim 2 gözünü oyacam bir daha göremiyecek elini sakat edecem bu kadar ama o hak ediyor
Polis cezaevi falan olmasa emin ol ben onu şimdiye kadar balta ile doğramıştım
Sorun ne
Neden bu kadar gözün döndü noldu yoksa red mi yedin
Red yesem bişey demem başka doktora giderim ben hep hastaydım kendimi bildim bileli yorgunluk halsizlik ağız kuruluğu kulaklar da basınç başımda basınç var burun dan nefes alma problemim vardı 18 yaş altı burun ameliyatı hiç bir doktor yapmadı bana hep 18 20 yaşında yapabilirz dedi ben de yaş geldi artık bu durumda kurtulmak istedim en kısa sürede özel bir hastaneye gittim medicana çamlıca hastanesinde op. dr. Ertan. Yıldırım'a gittim muyane oldum ve ameliyat oldum ve daha kötü oldum o kadar kötü oldum ki şu an çalışamıyorum ve onun yüzünden borç içindeyim 4 aydır çalışmıyorum bir maddi gelirim yok onun yüzünden şimdi diyeceksin ki başka doktora git emin ol 30 bile geçti farklı farklı doktorlara gittim hepsi sıfır beni ameliyat eden doktoru şikayet etmeyeyim diye yok kim ameliyat etmişse çok iyi ameliyat etmiş eline sağlık yok kemik ameliyat sonrası yeniden eğrilebiliyor en önemlisi o bana ameliyatta gereken tedavi yapmadığı için farklı doktorlar beni tedavi bile etmek istemiyor son 1 doktora randevu aldım o da yapmazsa o beni ameliyat eden doktoru sakat edecem ömrünü kör olarak geçirecek elini hiç bir zaman kullanamıyacak ben bunu yapmaya mecburum
Avukatta gittim bide üstüne para da verdim avukatta bana zarar veriyor karşılığında hakkım sadece maddi ve manevi tazminat avukatta gittim ameliyat olduğum epekriz raporu ve ameliyat öncesi ve sonrası çekilen mr tomografi sonucunu da avukat istedi kendisine verdim doktoru suçlu buldu ve dava mı aldı ve şu an kendisine dava açtım adalet yok abla insanlar kendi adaletlerini kendileri sağlamak zorunda bırakıyorlar emin ol ben doktora bişey yapsaydım beni direk içeri atarlardı ben kendisini şikayet ediyorum sadece para cezası verilecek son kaldı 1 doktor randevu aldım ve o da red ederse ben ameliyat olduğum hastane kapısı önünde beni ameliyat eden doktoru bekleyecem çıkınca tahmin ediyor olabilirsin ne yapacağımı
Sen hayır kurumu musun yavrum
Değilim ama sen istersen olurum aşkım
Yardım edemezsin saol
Bende bilmiyorum sen söyle
bir derdim yok teşekkürler
Sen pskolog musun bebeğim
Değilim ama elimden geldiğince yardım ederim
Bana da eder misin ☺️
çok libidom yüksek
Napim
pkiii
O sırada noldugunu anlamayan beyler 🥴