iyi ogleden sonralar! soruyu yesil renkli sozlukten caldım 🤭 birisi söyle yazmıs, "brokoli çorbası yapan erkek alır maçı, hem sanat konuşulur hem rafine zevkler keşfedilir, mangal yapan erkek meh işte ancak kömür falan yakar bununla gurur duyar." katilmiyorum! bir kere ben daha once hic brokoli corbasi icmedim, brokoli cok severim ama yuksek ihtimalle corbasi mangaldan daha lezzetli degildir. ayrica mangal yapan erkek daha babacan gelir, ates yakar, üsürsem beni ısıtır, daha guvenlidir 😁
Mangal yapan erkek mi, brokoli corbasi yapan erkek mi?
Dünyadaki tek değerlendirmelerimiz yemek yapma şekilleri ve çeşitleri oldu ama hiç kimse de demiyor ki kalbinde Allah korkusu var mı haram helal biliyor mu evliliği Allah'ın rızası için yapıp eşine sahip çıkacak mı erkekler büyük göğüs peşinde kadınlar yemek yapan erkek peşinde ondan sonra da aile huzuru kurmaya çalışıyorsunuz
tavuk sote yapmiyom tavuk tantunimsi bisi yapiyorum hos oluyo. minicik kesip bol köri ve baharatli soslu tereyagli yapinca efsane oluyo. 1.5 ekmek yiyom oyle
Brokoli çorbası yapan erkek neden kaslı?😅 Bana göre, her iki durum da farklı çekicilikler taşıyor. Mangal yapan erkek, dışa dönük, enerjik ve pratik bir yaklaşımı simgeliyor, arkadaşlarla keyifli bir ortamda rahatça vakit geçiririz. Brokoli çorbası yapan erkek ise daha sakin, dikkatli ve sağlıklı yaşam tarzına önem veren biri gibi görünüyor. Her ikisi de cazip, ama tercihim, ortamın ve ihtiyaçların ne olduğuna bağlı olarak değişir. Çok yönlü erkek iyidir.
Valla ister beğenin ister beğenmeyin ben mangal yakarım. He istesem digerinide bir şekilde öğrenin yaparım mutfakta hamaratim ve yemek yapmayi çok severim.
Ama brokoli çorbası tercihlerim arasında hiccccc olmadı